Yeni 2 silindirli Ktm 790'ın prototipini heyecan verici buldum.
Suzuki V-Strom 250 hiç fena değil.
ABs'li Honda Crf Ralli ise heybeti görünümü ve olası fiyatı ile Türk motorcusunun yıldızı bence.
X-adv Honda da çok nefis, değişik bir model olmuş. Ancak fiyat 40-45 arası olur.
Crf rally ve vstrom 250 bence. Versys 300 ve g310gs vergi dilimi yüzünden satışlarının çok düşük olcaktır tahminim. Crf rally 16-16.5 civarı gelirse 600f i satıp almak istiyorum bitane
1299 superleggera güzel olmuş çok hafif ama trye biraz pahalı gelebilir
KTM Duke 790 Prototype. Bambaşka olmuş.
KTM 790 icin cok heyecanlanmayin. Production versiyonu digerleri gibi olacak sonunda. Eksoz'un yeri de supheli. Gerci KTM stil konusunda sinirlari zorlayan bir marka...
Simdiye kadar "konsept" olup ta gercege tasinan, bildigim tek model, Honda Vaklyre Rune. Manyak otesi bir dizayn. Ikinci elleri yenisinden pahali simdi. O zaman neydi Honda simdi ne oldu...
ducati superleggera tabi ki de
Benelli TRK 502 ve Honda X-ADV. Diğer güççüklerdeki çeşitliliğin artmasıda hoş.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Ben senin yerinde olsam mevcut Z1000'lerden alırdım, yeşil/gri... SX'ler çok hantal, pistte bindik. Tur için tamam ama heyecanlı sürüşler için bayık biraz. Üstelik bu kurlarla 55, 60'tan aşağı gelmez, yeni yılda...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
Ben yeni çıkan paralel 2 bloğu beğendim. Tipi elbette değişebilir. Zaten enduro versiyonunu da yapacaklarmış. Egzozu arkaya koymuşlar ama öyle olursa tek kişilik olur gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)