Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

1 nci boğaziçi köprüsündeki çukur

REKLAM ALANI
    berkforce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    arkadaşlar selamlar tüm ist mt cileri ana karter boğaziçi köprüsü asya avrupa geçiş yönündeki ayagın yaklaşık 20 metresi sanırım sağ seritteki cukura dikkat etmelerini seyir halinde iken orta seriti kullanmalarını şiddetle öneririm... çukur ve yol bozuklugu sebebiyle araç sürücülerinin araçlarını tarladamı yoksa asflttamı gittiklerini görüyorum lütfen çok dikkatli olun allah muhafaza çukur yaklaşık 2 metre çapında konuyu karayollarına bildirdim adamlar çalışmaların yapılacağını söylediler (yine hava gazı mı?) bekliyoruzzz veladdalinn amin.
    Rüzgar gibi geçti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    johnny_rook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    berkforce eger bu yeni bir çukur yada bozuk satıh değilse değilse benzer başlık daha öncede açıldı, o başlıktan önce tanıştım ben bu alan ile, neredeyse beni atıyordu motorun üzerinde, büyük bir sorumsuzluk örneği, sadece geçmek değil, çukuru fark edip kaçmaya çalışan arabalarda oluyor ve bu büyük tehlike, birden yolun soluna atıyorlar kendilerini, buna da dikkat etmek lazım. Klasiktir, kaza falan olmadan hiç bir yüce devlet görevlisi orayı yapmaya çalışmaz, sanmam

cbrhalil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor siyah inci 34 AZ 6983
    Allah Allah ben hep en sağdan gidiyorum ama rastlamadım hiç ama dikkatli olucam teşekkür ederim kardeşim
    YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Aynı konuyu bir süre önce boy açmıştı.

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O cukura en sonunda biri canını verecek ondan sonra akıllanacaklar :(
    ...sizler neyi bekliyorsalar.
    A...larını gomecekler heralde oraya.....

iyice sağdan veya orta şeritten gidilirse sorun yok.çok derin değil ama geniş bir bozuk satıh.

berkforce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    arkadaşlar konu daha önce de açıldıysa ki bu zaman önemlidir bence durum karayollarının ihmalkarlığı ve büyük başıboşluğudur derim ama yine belirtiyım bu zaman önemlidir bakalım büyükşehir belediyesi konuya nediyecek takipteyim bilgi
    Rüzgar gibi geçti

vipseyahat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Evet nihayet değerli bir sürücümüz yüzünden sürekli dikkat ettiğim bu noktayla karşı karşıya kaldım allahtan kontrolü zorda olsa bırakmadım ama motordan düşmemek için çok zorlandım diyebilirim çok dikkat edin hakikaten berbat bir nokta böbrek dalak hiç bişey kalmadı valla organlarım yer değiştirmiştir kesin.

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Khutuck
    Aynı konuyu bir süre önce boy açmıştı.
    Evet bu konudaki başlığı bu yol bozukluğuna girdiğim gün açmıştım. Bugün köprüden geçerken baktım, bozukluk çok daha büyümüş ve hala orada. Hiçbir şekilde önlem alınmıyor. Artık arabaların da oldukça etkileneceği bir büyüklüğe gelmiş. Sade adam soymayı biliyorlar. Maaşlarımızdan kesilen %40 lık paraları ancak hortumlamayı bilirler
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    buradan devam edelim konu dağılmasın
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16027

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
    Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: komtan **************

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler