tankpadle depoyu kaç cmye kadar yükseltebilirim?
Reklamlar
-
merhabalar arkadaşlar,
kullanmakta olduğum hero karizmanın deposu olması gerekenden fazla alçak, motora yatıp rüzgarlığın altına eğilirken sıkıntı oluyor, sele de hiza olarak yukarıda.
deponun göğüse denk gelen depo kapağı-sele arası kısmını 1-2 cm kalınlaştırabilirsem tam rahatca yatabileceğim, bunun için tankpad veya başka nasıl bir yöntem kullanabilirim?
Reklamlar
-
Bildiğim kadarıyla tank pad in kalınlığı birkaç mm'yi geçmez. Depo takozlarıyla oynamak gerek
-
Tankpad kalınlık yaratmaz ancak depo çantaları işinizi görür.
-
Tankpad'le çözemezsin dostum o işi başka çözüm önerilerine bak derin
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
enlighteray adlı üyeden alıntı
merhabalar arkadaşlar,
kullanmakta olduğum hero karizmanın deposu olması gerekenden fazla alçak, motora yatıp rüzgarlığın altına eğilirken sıkıntı oluyor, sele de hiza olarak yukarıda.
deponun göğüse denk gelen depo kapağı-sele arası kısmını 1-2 cm kalınlaştırabilirsem tam rahatca yatabileceğim, bunun için tankpad veya başka nasıl bir yöntem kullanabilirim?
Totonu geriye tam yasla.
-
Derdin derdim olsun
-
Tankpad ile 1 mm yükselir depo. En iyisi depo üstü çanta kullanmak. Çantanın içine isterseniz yastık koyun yumuşacık yatarsınız
-
yav s1000rr kullanıyon sanki, yatacakmış he
-
DiabloBoy adlı üyeden alıntı
yav s1000rr kullanıyon sanki, yatacakmış he
aşağılık kompleksiyle yaşaman zor oluyordur, yazık, ileride s1000rr da alsan yine aynı hissedeceksin, ben ise keyfime bakıyor olacağım
-
aşağılık kompleksiyle yaşaman zor oluyordur, yazık, ileride s1000rr da alsan yine aynı hissedeceksin, ben ise keyfime bakıyor olacağım
üzerine yatmalik bir motorun olursa yatarsin
commuter kullaniyosun kardesim yanlis anlama bok atmiyorum motoruna.
temiz temiz kullan motorunu,
kisin karpuz yemek istemek gibi bisey istiyorsun
İKİ TEKER RUHUNU 4 TEKER BEDENİNİ TAŞIR...
YZF R25!
-
depo ile arana tanıdığın güvendiğin bir arkadaşını koyabilirsin. boyuta göre istediğin kalınlığa ulaşabilirsin dostum
-
Bırak motoru elleme.Spor salonuna yazıl hayvan gibi göğüs çalış.Sonra memelottilerinin üstüne yatarsın yımışak yımışak.
-
merhabalar arkadaşlar,
Dostum fikir garip gelebilir ama hani şu seyahatlerde kullanılan şişme boyun yastıklarından motorunun renginde bulsan, o boyun yastığına kemer monte edip depoya sabitlesen nasıl olur?
https://www.google.com.tr/search?q=depo+%C3%BCst%C3%BC+yast%C4%B1k&espv=2&so urce=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwig7c6Ike_SAhWFC 5oKHUe0CHUQ_AUIBigB&biw=1366&bih=638#tbm=isch&q=%C 5%9Fi%C5%9Fme+yast%C4%B1k&*&imgrc=-S_wFwhYYxRjdM:
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Dostum fikir garip gelebilir ama hani şu seyahatlerde kullanılan şişme boyun yastıklarından motorunun renginde bulsan, o boyun yastığına kemer monte edip depoya sabitlesen nasıl olur?
https://www.google.com.tr/search?q=depo+%C3%BCst%C3%BC+yast%C4%B1k&espv=2&so urce=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwig7c6Ike_SAhWFC 5oKHUe0CHUQ_AUIBigB&biw=1366&bih=638#tbm=isch&q=%C 5%9Fi%C5%9Fme+yast%C4%B1k&*&imgrc=-S_wFwhYYxRjdM:
benim ihtiyacım 1-2 cm o yüzden işimimi görmüyor, ama fikir güzel bir fikir, şehirlerarası gidecek olursam kullanırım bunu, uzun yolda oldukça rahat olur tahminimce
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)