Sizin tercihiniz hangisi oluyor genelde? Soğuk havalarda deri ceket daha sıcak tutuyor gibime geliyor.
Sizin tercihiniz hangisi oluyor genelde? Soğuk havalarda deri ceket daha sıcak tutuyor gibime geliyor.
Deri , hava sıcaksa sıcak soğuksa soğuk tutar
Böyle birşey var ama tuzlu biraz :D
http://urun.n11.com/mont/yamaha-vintage-leather-ceket-P20284427
Dört tekerlek bedeni, iki tekerlek ruhu taşır!
ben 245 liraya korumalı çıkarılabilir iç astarlı, havalandırma fermuarları ve fermuar yağmur geçirmemesi için gerekli yapıya sahip bir motosiklet montu aldım ve ne soğuk nede rüzgar hissediyorum ama kütük gibi oluyor giyince.
hareketi baya kısıtlıyor ama motor sürerken sorun olmuyor.
aha bundan aldım ben
Prosev 7103 sarı mont
Bende yamaha truva montu var korumalı su geçiriyor o yüzden deri alicam tam kış gelmeden. Linkink attığım montu düşünüyorum sağlam baya.
Dört tekerlek bedeni, iki tekerlek ruhu taşır!
Ben motosiklet montu tavsiye ederim. Kendim'de zaten şu ürünü ( http://urun.n11.com/mont/prohel-botari-ceket-kirmizi-P133037151 ) kullanıyorum. Çok memnunum. Ne rüzgar geçiriyor ne de üşütüyor. Üstelik astarlarını felan çıkartıp yazın'da kullanılabiliyor.
Oktay giydiği mont :D
Bende deri var gram rüzgar girmiyor. Soğukta soğuk tutar ama deri tek giyersen.
Motosiklet montu, ama cikarilabilir iclikli astarli olmayan sadece kislik
Simdi gecen sene bu muhabbet gene vardi, ben gene bunu yazmistim.
Ben hep deri mont giyiyorum(ne deri ceket, ne motosiklet montu, deri motosiklet montu). Bana bazisi diyor ki "kanka yalniz deri yazin mahveder." Peki diyorum kisin giyeyim. "Kanka kisin sogugu tutar deri ceket?".
Yani topluma sorarsan dostum, deri ceket alma. Alma.
çıkarılabilir termal içlikli deri motosiklet montu
Tüh yaa ben de deri ceket giymeyi düşünüyordum :(
Kesinlikle Tekstil Kışlık Motosiklet montu.
Mümkünse Gorotex'li değilse su geçirmez içlikli, sıcak tutacak bir mont.
Yaz içinse fileli yazlık mont.
Baharda kışlık montun astarlarını çıkartıp giyersin.
Derinin sadece görüntüsü var. Eskiden tekstil bu kadar iyi değildi, çok iyi tekstil ürünler yoktu.
Deri en doğal rüzgar kesen üründü ama artık öyle değil. Çok iyi tekstil montlar var.
Dainese gibi markalarda üzerine cuk oturan tekstil montlar bulabilirsin.
Ayrıca Richa, Rev'it, Dune, Bering, Difi, Clover, Alpinestars, IXS, Ixon bunlar orta ve üst segment mont markaları.
Prosev, Prohel, Venom, 4 riders gibi markalarda ise uygun fiyatlı ürünler bulabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)