Bağırgan Egzost Meraklılarına Kötü Haber...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Mersin İl Temsilcisi
Hmmm terminolojik, pragmatik, uydurmatik...
TDK'da akrabanız var mı?
( Ne diye bağırıyor acep, domateeesss?.. )
Nasılsın o "Züğürt Ağa" repliği?, Birimiz eklese de yad etsek.. )
https://youtu.be/Pky5OZ7_9ro
-
ne bu? oyuncak motosiklet mi? uzaktan kumandalı mı?
"bağırgan" yazmışsın :D
-
Bisikletin arka tekerine şişe takarak eksoz yapmış nesiliz. Ayarlanır buna da bir şeyler.
-
Piton var mesela bi de yilan, bogargan bi karaktere sahip
-
Yazılan yorumları görünce "eyvah!" dedim. İngilizcesini kullanmak istememiştim. Tamam. Hatamı kabul ediyorum. Bir daha muayenesi,ruhsatı olmayan kelime kullanmam
Asıl meseleye gelirsek; Bu elektirikli motosikletler piyasaya egemen olduğunda ne olacak? Şu arkadaştan kurs alınsa olur mu?
https://youtu.be/OYq00TI_2wM
Tork T6X hiç oyuncak motosiklete benzemiyor. 100 km. menzil. 100 km/h top speed. Hiç fena değil. Teknik özellikleri için tıklayınız.
-
Super. Ciddiye alinmasi gereken bir urun. Pil lityum. ABS var. Cep telefonuyla ozellikleri ayarlanabiliyor.
Daha ucuz bir Zero, ama daha ozelliksiz degil. $2000'dan ucuz. Piyasada etki olusturma potansiyeli yuksek. Umarim basarili olur.
-
Otobanda sabit 50 ile ölçüm yapıp 100 km menzil var dediklerine eminim. Neden bu tip araçların hiç videolu menzil testi yok merak etmiyor musunuz?
-
Hele piyasada yaygınlaşsın bu elektrikli aletler, illaki bağırtacak bir formül buluruz
-
kafa bildiğin duke çakması
yandan lifan emisol
100 basıyo elektrikli 100 de menzilmiş. çarşıya iner gelir bu. bisiklet alırım daha iyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
elektrikli uçak olsun anasını satayım helikopter olsun otobüs olsun
ama araba ile motor elektrikli olmasın bütün tadı kacıyor ya
-
bu nasıl bir para yahu: ₹ 1,24,999
-
Üşenmedim yazıyı okudum. En az 80.000 km batarya ömru demişler. Yılda 10.000 km kullanılsa 8 yıl eder. 8 yıl boyuna düzgün çalışan batarya piyasada yok. Suanki en iyi bataryalar 2 yılda kapasitelerini yarılıyorlar. Mileti alenen salak yerine koymak denir buna.
-
Olumsuzluklar var diye bu tur gelismelee hic olmasin mi. Bu zihniyetle biz simdi ne ucaga binebilirduk ne de motorlu diger tasitlara.
Sanki piyasadaki motorlar sifir sorunluymus gibi hemen gommussunuz.
Benim bu konudakibtek merakim, su ana elekt motorlar icin ehliyete gerek yok
Bu tur buyuk motorlar icin de gecerli olacak mi
-
Hayatınızda hiç elektrikli otomobil kullandınız mı? Çoğunuzun kullandığını sanmıyorum.
İmkanınız olursa muhakkak denemenizi öneririm.İlk çalıştırma anında marş sesi gelmemesi insanı biraz tuhaf psikolojiye soksa da, ortaya çıkan ivmelenme eminim yüzünüzde gülümsemeye sebep olacaktır.Onca ağırlıkta olan bir otomobilde bu yaşandığına göre, elektrikli motosikleti denemeden olumsuz yönde düşünmek,çoğunuzu yanıltabilir.
Keşke bu tip motosikletleri de test edebilme şansımız olsaydı, her şey çok farklı olurdu diye düşünüyorum nacizane.
-
viperking adlı üyeden alıntı
Olumsuzluklar var diye bu tur gelismelee hic olmasin mi. Bu zihniyetle biz simdi ne ucaga binebilirduk ne de motorlu diger tasitlara.
Sanki piyasadaki motorlar sifir sorunluymus gibi hemen gommussunuz.
Benim bu konudakibtek merakim, su ana elekt motorlar icin ehliyete gerek yok
Bu tur buyuk motorlar icin de gecerli olacak mi
Benim derdim elektrikli motosiklet yapılması değil yalan dolanla satılması.
Sorunun cevabına gelirsek. Yasal olarak elektrikli motosikletleri kullanmak için ehliyet gerekiyor fakat bisiklet gibi olanlara polis bisiklet muamelesi yapıyor. Aynı emniyet şeridi kullanımı gibi.
-
DiabloBoy adlı üyeden alıntı
100 basıyo elektrikli 100 de menzilmiş. çarşıya iner gelir bu. bisiklet alırım daha iyi
elektrikli uçak olsun anasını satayım helikopter olsun otobüs olsun
ama araba ile motor elektrikli olmasın bütün tadı kacıyor ya
Zero SR deneyin, fikriniz degisir. 0-60km 3.5 saniye, sessizlik icinde. Sanki gorunmez bir el iktiriyor gibi. Tutamadim kendimi cocuk gibi kikir kikir guldum. Arkada bir Harley vardi, gumbur gumbur, ne dusunmustur adam merak ediyorum. Gazi verince iki saniyede kayboldu gitti adam arkada. Muhtemelen gozlerine inanamamistir, benim gibi...
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Üşenmedim yazıyı okudum. En az 80.000 km batarya ömru demişler. Yılda 10.000 km kullanılsa 8 yıl eder. 8 yıl boyuna düzgün çalışan batarya piyasada yok. Suanki en iyi bataryalar 2 yılda kapasitelerini yarılıyorlar. Mileti alenen salak yerine koymak denir buna.
Yok, oyle degil. Mesela Prius ve Nissan Leaf'in de bataryasi 8 sene garantili. Meselenin bilim kismi biraz karisik, ama sarj ve desarj'i belli kurallar cercevesinde yonetilen Lityum piller cok uzun sure dayanabiliyor. Mesela sarj hic bir sart altinda %20'nin altina indirilmiyor, ve %90 uzerinde sarj edilmiyor. O durumlarda kimyasal sebeplerle pilin bozulmasi hizlaniyormus. Belli hizin ustinde sarj ve desarj etmiyor, cok yuksek veya dusuk sicakliktan koruyor. ileri teknolojiyle pilin durumu optimum kondisyonda muhafaza ediliyor. Bu da oyledir muhtemelen.
Velhasil araba "pil bitti" dediginde daha 50km mesafeyi gidebilecek enerjisi var, "pil dolu" dediginde de daha 20km'lik sarj alabilecek durumda. Ama pil omrunu muhafaza adina zorlamiyor sinirlari. O yuzden cep telefonu gibi 2 sene icinde hic olmuyor.
-
Bunada yazarlar artık
Islak kuru ağırlık gibi yeni bir kavram çıkacak.
Batarya hariç ağırlık = 50 kg
Batarya dahil ağırlık = 150 kg
-
Yukarıdaki modele burun kıvıranlar için; daha güçlü ve daha süratli. Hem de Harley;
https://youtu.be/oVt1ZIWKqBU
Test eden kişi kendi motosikletiyle kıyaslamış(CBF600). İyi haber; sesini beğenmiş. ("jet motoru gibi" diyor.)
Atık motor yağı, yanmış benzin gazları ile dünyaya zarar vermemek adına egzostu olmayan motorlara bineriz artık.
Bu da whelie, stoppie meraklıları için;
https://youtu.be/ony89QjgeNY
-
Şunlara hala motosiklet deniyor ya, bisiklet kardeşim, elektrikli bisiklet. Batarya konusunda çağ atlanmadıkça bir halta yaramazlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)