Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cbr 125r 33bin'de grank kırdı

REKLAM ALANI
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    + Buna yüksek viteslerde ilerleme ,atıyorum.yolda gidiyorsunuz kavsağa geldiniz vitesiniz 3 yada 4 de, motoru o vitesde yavasladıkdan sonra vites kücültmeden zorluyorsanız .O motosikletin krankı artık bizde insan yapımıyız 3 4 de kalkmak icin yapılmadık diye bağırmaya baslar.Bu gibi hataları 3 5 kez değil, dalgınlık haliyle motordan daha fazla ses elde etmek gibi amacı dısında çokca yapıyorsanız.Geçmiş oluyor sonra.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    belkide sen yağ değiştirdin doğru ama yağ yaktı eksiltti bu durum yaşandı yağ olduktan sonra bozulması bile garip yğaı boşattınmı 1.3 litre yağ çıktımı ?

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    belkide sen yağ değiştirdin doğru ama yağ yaktı eksiltti bu durum yaşandı yağ olduktan sonra bozulması bile garip yğaı boşattınmı 1.3 litre yağ çıktımı ?
    Cbr 125 1 lt yağ alır.Konması gereken miktar 1 lt dir.

oOSFeKsOo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125R(2012) -Honda cbr 250 (2015)
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağları ben değistirmiyorum ustama götürüyorum gözümün önünde değistiriyor çıkan yağıda ölçmedim hiç

Motosikleti
    Honda
    Öncelikle merhaba. Sanırım motosiklet bakmaya gittin(esenyurt cbr 250hrc)ve karşı taraf sana senin motorunda ses var dedi.. Bende ordaydım crf 250l'nin sahibiyim, üstümde mc Donald's montu vardı. En fazla 2 gün gider demiştim. Keşke dinleseydin bizi. Yapıck birşey yok tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
    Alıntı Mstrr398 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle merhaba. Sanırım motosiklet bakmaya gittin(esenyurt cbr 250hrc)ve karşı taraf sana senin motorunda ses var dedi.. Bende ordaydım crf 250l'nin sahibiyim, üstümde mc Donald's montu vardı. En fazla 2 gün gider demiştim. Keşke dinleseydin bizi. Yapıck birşey yok tekrar geçmiş olsun.
    Saol dostum artık bakalım üstüne 4.5 istedi toparlamaya çalışıcam en kötü grank ini değiştiririm ,sizde vardı galiba çıkma grank

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    kardeşim sen tutturmuşsun krank krank diye. grank değil bu arada krank. motor açılmadan ne olduğu belli olmaz. sen sesi de çok anlayabilecek biri değilsin. dur bakalım açılsın motor. belki krank kolu belki yatağında sıkıntı çıkmıştır. sen önce şuna bi bak motorun içinde yağ var mı şuan? yoksa yağı yakmış karter boş mu? ona göre tekrar tahminlerle konuşalım. sen verdin mi ustaya motoru?

Motosikleti
    Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim sen tutturmuşsun krank krank diye. grank değil bu arada krank. motor açılmadan ne olduğu belli olmaz. sen sesi de çok anlayabilecek biri değilsin. dur bakalım açılsın motor. belki krank kolu belki yatağında sıkıntı çıkmıştır. sen önce şuna bi bak motorun içinde yağ var mı şuan? yoksa yağı yakmış karter boş mu? ona göre tekrar tahminlerle konuşalım. sen verdin mi ustaya motoru?
    Dostum şimdi baktım yağına normal düzeyde ve yağını değiştireli 600km olmadı. Ustaya göstermedim daha çünkü para yok

Motosikleti
    Derbi ETX
    Benimde gecen ay başıma geldi öyle bir şey piston segman atmış parçalar dişlilere gitmiş vs. tornacı 120 liraya halletmiş pistonu sibobu yataklarını alıştırmış. Servise verdiydim motoru aküyü değiştirmişler (sıkıntısı yoktu) 80tl ye toplam da 450tl ödedim. Şuna şu kadar verdik vs. sırf 200tl işçilik parası çıkarttılar.

Motosikleti
    Honda
    Aynen bi konuş

Motosikleti
    Arkadaşlar daha demin,motorun yanına indik arkadaşla ,kontağı çevirdim marşa bastım gıy gıy etti çalışır gibi oldu sonra ışıklar gitti akü bitmiş,büyük ihtimal motoru çekerken kontak çevrili olduğundan yolda gelirken farlar sinyaller aküyü yemiş,fazer 6 nın akusunden takviye yaptık gıy gıy etti yine çalışmadı, motoru vurdurmaya çalıştık yine çalışmadı.Krank sorunlu ise motor boşta çalışırımı ,yoksa motora böyle yaparak daha mı çok zarar veriyorum bilen varsa yazabilirse memnun olurum ?

Bujiyi yokla madem 33 bindir ellenmemis
    Motor donuyorsa ve dedigin gibi giy giy ses cikariyorsa birseyler kirilmis demek icin erken.
    Bu arada mars basarken motor donuyor vurdururkende donuyor motor icin fark yok yani bosa kendinizi debriyaji şanzimani yormayin. Bujiyi kontrol etmeye deger diyorum tekrar.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    motor sıkışmış muhtemelen dostum. motorun sol tarafından anahtarla tutup krankı bi döndürmeye çalışın ama sıkışmış yani.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)