Ya milletin malını boklamayı bırakın, belki adamın rr ile birlikte arabası ve ayak işleri işin ekstra scooterı var ? Belki yurt sışına çok sık gidyor binemiyor ? Belki sadece pazarları iki gazlayıp yıkayıp garaja koyuyor ? Hayırlı olsun de geç , bok atana kadar herkesin tek tip yaşamadığını anla !
Maşallah,rüzgarı hisset gülümse mutlu ol kazasız belasız,hayırlı uğurlu olsun
ölüm makinesi mübarek, hayırlı olsun
Öyle ve ya böyle. Tamam ucuza güzel ve güçlü motor ama ben olsam kesinlikle 2. el cbr dır şudur budur piyasasına bakmam. Yani evet satılmıyor yüksek km olunca ama yalan söylemek milleti kandırmak benim içimde yok ondan ters geliyor bana heralde. Belki o adam o motorla 100 bin i devirdi ve artık rektifiye dönemi geldi o zaman ne olacak. Bir de bu CBR ları adam akıllı ekspertiz e sokup da alan da yok. Geneli gidip motora bakıp alıyor. Yanlış birşey yani bu. Yani benim burda lafım genele. KM düşürüp motor satmak bana göre şrfszliktir. Umarım temiz satıcıya denk gelmişsindir. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun
hayırlı olsunda büyük motor alırken km ye bakmayın, emin olun bir çok kişi km sayacını çıkarıyor
Hayırlı olsun hocam siyah rengi ben 1000rrda seviyorum ama bundada yakışıklı durmuş
IRau aksine, kuruş masraf çıkartmadı ve sattığım kişide haddinden fazla memnun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Üstat kendince güzel bir genelleme yapmışsın ancak beni nekadar tanıyorsunda bu genellemeye dahil ediyorsun?
Ben 2000 yılından beri kendimce, sıradan bir motor kullanıcısıyım, örneğin 2000 yılında 0 km aldığım ilk motorum 3. yılında satılığa çıkarttığımda henüz 6.150 km idi.(bir takım yoğunluklardan dolayı aktif binmeye fırsatım olmadı)
Şimdiki zaman a yani 2016 yılının bitimine gelince, artık herşey çok değişti,bu bahsettiğin durumların hepsinin çok basit çözümleri ve tespitleri var.
Neyse çok uzatmaya gerek yok,
İyi niyet çerçevesinde yaklaşan arkadaşlarıma gerçekten çok teşekkür ederim,sadece bir sevincimi paylaşmak istedim o kadar
Allah her motorcuya gönlündeki motoru ama en önemlisi hakettiği motoru nasip etsin.
Saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)