Kaskı sticker ile kaplama
Reklamlar
-
merhaba,kaskım mat siyah ve üzerinde çizikler var hafif kötü görünüyor bu yüzden kaskı komple küçük sticker larla kaplamak istiyorum 100 tane filan fiyatıda uygun. sipariş vericem tek sorun bu stickerlar yağmurda ne olur yağmurdada kullanıyorum çünkü okula herhangi bi bilgisi olan varsa yorum yazsın lütfen hiç bilgi bulamadım nette.. şimdiden teşşekkğrler herkese
Reklamlar
-
RiddeX adlı üyeden alıntı
merhaba,kaskım mat siyah ve üzerinde çizikler var hafif kötü görünüyor bu yüzden kaskı komple küçük sticker larla kaplamak istiyorum 100 tane filan fiyatıda uygun. sipariş vericem tek sorun bu stickerlar yağmurda ne olur yağmurdada kullanıyorum çünkü okula herhangi bi bilgisi olan varsa yorum yazsın lütfen hiç bilgi bulamadım nette.. şimdiden teşşekkğrler herkese
Merhaba hocam
Sticker, kimyasal maddeler, petrol türevleri kaskin disindaki sert maddeyi bir tutan yani Recinesinin birlestirici ozelligini azaltir. KASK kötü görünsün boşver kafan kirilmaz en azindan
-
Ayrıca sürtünme katsayısını artırır ve allah korusun düştüğünde kask yerle temas edip kayması gerektiği yerde dönmek ister. Boynuna, omuriliğine ciddi zararlar verebilirsin.
-
Merhaba yapalı 1 yıl olmak üzere
Günlük kullanılan bir kask
Aşırı yağmur görmedi yağmur hakkında kesin konuşamayacağım hafif yağmurlarda sıkıntı olmadı
ilk günkü gibi tavsiye ederim
buda videosu yardımcı olur umarım
-
Kaplatmak,yapıştırma yapıştırmak zarar verir diyorlar ama bilemiyorum
-
kuesier adlı üyeden alıntı
Merhaba hocam
Sticker, kimyasal maddeler, petrol türevleri kaskin disindaki sert maddeyi bir tutan yani Recinesinin birlestirici ozelligini azaltir. KASK kötü görünsün boşver kafan kirilmaz en azindan
Budur. Yapmayın böyle gereksiz şeyler allah aşkına
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler