bu bir rekor bir motorda 6 kişi olurmu? olur. daha fazla kişiyle bineriz diyen varsa denesin. ama hiç şansı olmayacaktır çünkü adıyamanlı amca bu alanda rekoru kimseye bırakacak gibi görünmüyor.
bu bir rekor bir motorda 6 kişi olurmu? olur. daha fazla kişiyle bineriz diyen varsa denesin. ama hiç şansı olmayacaktır çünkü adıyamanlı amca bu alanda rekoru kimseye bırakacak gibi görünmüyor.
motora motor demeye bin şahit ister bea..
CBR 600F Honda,
motora 3 kişi binen gördümde 6 sını tahmin etmemiştim
as125t
demek bunlara burgman fılan versen 30 kısı bınıcek:D
Yeni yine yeniden
50 cc lik mobilete binmişler 6 kişi.adam başı 10 cc bile düşmüyo
Born To Be wild,Live to Ride...
abiler ablalar hafta sonu yine antalyadaydım aile boyu binen o kadar çok varki 4 kişi 5 kişi ama birini gördüm resmen küfür ettim adama taş çatlasın 3 aylık bebek kolunda tek kol kask falan konumuyorum bile valla bebek zor nefes alıyordu...yurdum insanı hayatı çok hafife alıyor hem kendine hem başkasına
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
yav ben 6.yı göremiyorum
Görmemişin motoru olmuş
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
Bu neki çocukluğumda Antalyada Jawaya 7-8 kişi bindiği ve bunu herkeze normal geldiğini anımsıyorum. Neden bunlar yanlarına bir sepet taktırmazlar...
yengenin örtü (siyah çarşafı) janta sıkıştığını düşündümde, baya tuhaf oldum.. .
yurdumun insanınından manzaralar işte alıştık artık bu görüntülere
ben haberde gördüm bunu 5 kişi diyodu haberde
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
handeee adlı üyeden alıntı
arkadaki yenge yan oturmuş kucağındada çocuk olabilir
Tehlikeli be kardeşim! Çoluk çocuk tek bir seleye oturmaya çalışmışlar.Hoş 7-8km/h'ı geçmez o motorcuk ama yabi dengesiz görmeyip çarparsa ne olacak?
Niye şaşırıyorsunuz??? Yoksa siz türkiyede yaşamıyormusunuz??? Bunlar Maalesef her zaman gördüğümüz manzaralar Hatta geçen sene tarsusta böyle bi durumda bi aileden(motordan) 3 kişi hayatını kaybetti. BBBence asıl acı olan onları motora böyle binmeyi mecbur eden sefalettir....
Hmmmm.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)