Abarti kacmaz ama bazilari garip garip bakar ilk defa gormus gibi
Fiyat olarak prosev ile yaklaşık aynı fiyattaydı. Prosev bunlardan kat kat daha sağlamdır. Prosevi araştır istersen.
Merhaba hocam hazır sen korumalıklar diye konu açmışken bende burdan sorayım dedim.
https://www.decathlon.com.tr/defense...d_8318235.html
Böyle birşey gördüm decathlonda mont içine sırt ve bel koruması için nasıl olur bu, kayak snowboard diyor ama sonuçta koruma kullanan bilen varmıdır?
Decathlonu gezerken dikkatimi çekmişti. Görevliye sordum nasıldır motor için uygun mudur diye ama motorla alakalı veya motora uygun ürün bulundurmadıklarını söylediler. Bu koruma da süngerimsi bi yapı var. Orta hızda düşsenizde pek koruyacağını zannetmiyorum. Yine de gittiğinizde inceleyin derim.
Hocam bu full body armour galiba. Bunlar motocross için uygun ancak normal sürüşte güvenli değil. Asfaltta sürüklenme durumunda dağılıp gidebilir.
Surtunme anında baglantı noktaları erıyıp kopuyor dıye bılıyorum. Ustune motosıklet montu ta da kevlar mont falan gıymek mantıklı olabılır ama hareketlerınızı kısıtlar. Gereksı masraf yanı. Crosscular ıcın uretılıyor bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)