Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

motorumu bırakıp kaçtım

Motovento
    REKLAM ALANI

motor 500 tl ye cikti arkadaslar tanidik sayesinde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok iyi olmuş. Sizin gibilere az bile. Demek ben 700-800 lira gibi bir rakama ehliyet alacağım. Gidip 2.500 lira motora vereceğim bir de üstüne 600-700 lira sigorta yaptıracağım.. Neden? Motosiklete binmek için.. Sende kafana göre ehliyetsiz felan bineceksin öyle mi? İnşallah çıkaramazsın motoru'da aklın başına gelir.
    Konu hortlatmak gibi olacak ama olsun hortlasın, hirtlasinki alıntı yaptığım arkadaşın dedikleri olsun inşallah.
    Inşallah motorun ederinden fazla ceza yersin ki yiyeceksin büyük ihtimal, motor rehin kalır alamazsın, INŞALLAAAH, DUY SESIMI YAREBBUL ALEMIN!!!
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud

motoru 500 tl ye aldm kapinin onunde suan dediklerin olmucak kardesm k bakma .d.d

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Kardeş ne bilelim motoru calmadigini.

Motosikleti
    Bajaj Avenger 150 Street
    Arkadaşlar boşuna buraya döşenmeyin, bu memlekette kurallara uyanlar, işi kuralına göre yapanlar enayi muamelesi görür. Vergi borcu, trafik borcu falan varsa ödemezsin, nasılsa af gelir. Motoru bağlatırsın, hiç bir evrak yoktur, tanıdık sayesinde 500 TL'ye çıkarırsın. Bu memlekette kurallara uygun yaşamak ancak bizim gibi enayilerin yapacağı bir iş...

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı ride_safe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar boşuna buraya döşenmeyin, bu memlekette kurallara uyanlar, işi kuralına göre yapanlar enayi muamelesi görür. Vergi borcu, trafik borcu falan varsa ödemezsin, nasılsa af gelir. Motoru bağlatırsın, hiç bir evrak yoktur, tanıdık sayesinde 500 TL'ye çıkarırsın. Bu memlekette kurallara uygun yaşamak ancak bizim gibi enayilerin yapacağı bir iş...
    Allah her iki dünyada da herkesin hakkını verir takılma. Hırsızlık dolandırıcılık ve bunu marifet gibi anlatmak bizim kültürümüzde var. Acı olan şu ki, bu kardeşlerimiz yaptıklarının doğru olduğunu düşünüyorlar, yanlış doğru birbirine girmiş. Ülkemin gerçeği bu. Adama tersten geliyorsun ya da emniyet şeridine neden giriyorsun dediğinde, ama herkes giriyor cevabı alırsın.
    Canım ülkem.

ben zaten 500 tl lik ceza yedim motoru qlmaya gidince beni istediler benim yerime tanidik biri ehliyetli gidip motoru cikardi ben bie gidip 3.600 tl ceza yiyim ki hanginiz giderdi bile bile burda durmus konusuosunz sadece

SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Halen neden tepki aldığını anlamıyorsun değil mi güzel kardeşim ?
    Baştan her şeyin tamam olsaydı bir sıkıntı yoktu bütün mesele bu.

kardesim ben zaten hataliym bliorum ruhsatsiz ehliyetsiz muaynesiz bndim tecrubesizim heves ettim motoru gezdim hataliymda yok calinti motor calmissin insallah bir suru ceza yersin motorun cikmaz fln bu nedir ayip degilmi hic hata yapmadnzmi

Ranay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr250r + Transalp
    Ehliyetsiz çıkarabilirsin.
    Ruhsatsız çıkaramazsın.
    Yediemin otopark ücreti günlük 3 yada 4 tl olması lazım 24 saatlik dilim aracın evrakları işlendiği an başlar ve 24 saat 1 dakika olursa ( anlayış veya insiyatif göstermezlere ) 2.güne girmiş sayılır ve iki günlük ücret istenir.

ruhsat var sadece eski sahibinin uzerine hala ruhsat bende suan o an yanmda deildi sadece

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)