Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

motorumu bırakıp kaçtım

Motovento
    REKLAM ALANI
    Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Çok iyi olmuş. Sizin gibilere az bile. Demek ben 700-800 lira gibi bir rakama ehliyet alacağım. Gidip 2.500 lira motora vereceğim bir de üstüne 600-700 lira sigorta yaptıracağım.. Neden? Motosiklete binmek için.. Sende kafana göre ehliyetsiz felan bineceksin öyle mi? İnşallah çıkaramazsın motoru'da aklın başına gelir.
    braveguy bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Şimdi olacakları yazayım dostum.Bunlar tavsiye değil bu arada muhtemel yaşayacağın senaryodur.
    Muhtemelen ehliyetsizlikten ceza yemeyeceksin çünkü motoru almaya ehliyetli biri gidecek.Tahminimce motor hırsızlık muamelesi gördü.Plakadan bakmışlardır izmirdeki sahibi görünüyordur motor bursada.Motorun sahibinin gelip çıkarması gerekiyor.Kaçmasaydın keşke belki durumu izah etseydin hırsızlık muamelesi çekilmezdi.Muayeneden dolayı başınız ağrıyacak o kesin,otopark ücretide girecek oda kesin muhtemelen totalde 1000 ila 2500 tl bandında bir ücret cebinizden çıkacak

erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor problem değil de kaçtı bu terörist diye arkandan vursalardı seni. Ya ben çok paranoyağım yada senin için hayat çok rahat.
    Neyse geçmiş olsun diyelim ama işin zor

ufukt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha önce bir çok kez söyledim. Motosiklet gibi olgunluk isteyen bir aracın kullanım yaşı 18 üstü olması lazım. Siz karşınıza 16 yaşında bir çocuk alın bir konuşun sohbet edin bakalım 10 çocuktan kaç tanesinde motosiklet ile trafiğe çıkabilecek ciddiyeti ve olgunluğu göreceksiniz ? Sonra da vay efendim 4 yaşındaki çocuk yüzüyor. Sanki boğazda yüzüyor.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Abi düşünsene motosikletin var ve böyle bir yakalanma işine denk geliyorsun

Ruhsat sahibi ve kaçan kardeşimize toplamda 3000 tl ceza yağlıyorlar.Motoru satsan 3000 etmez.

Kardeşim seni biraz üzecekler artık haftasonları felan calısır ödersin :(

Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi düşünsene motosikletin var ve böyle bir yakalanma işine denk geliyorsun

Ruhsat sahibi ve kaçan kardeşimize toplamda 3000 tl ceza yağlıyorlar.Motoru satsan 3000 etmez.

Kardeşim seni biraz üzecekler artık haftasonları felan calısır ödersin :(
    Abicim nasıl saçma bir olgudasınız siz ya.. Adam'da ehliyet yok bir şey yok halen daha paradan bahsediyorsunuz. Kanun gereği bu adam motor süremez. Motoru bırakıp kaçıyorsa da ötlektir. Net. Bir de motor tavsiyesinde bulunun'da tam olsun.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Aslanım bizde ,helal olsun kaçtınmı yazdık.İyice tırssın diye 3000 tl ceza yazdık.Sabah sabah nerenizle okuyorsunuz yazımızı

Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslanım bizde ,helal olsun kaçtınmı yazdık.İyice tırssın diye 3000 tl ceza yazdık.Sabah sabah nerenizle okuyosunuz yazımızı
    pardon pardon.... tınnn .. yeni düştü
    İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Simdi hadi bir ehliyetli buldun gittin tutanakta polisten kacti yaziyorsa o kisi hakkinda adli takip baslarsa ne olacak..

efeeryurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 660
    Alıntı ufukt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sen motoru kökden bırak spora başla , hiç birşey için geç değil. Yunuslardan koşarak kaçtıysan lisanslı bir sporcu olma yolunda adaymışın
    Verilen en güzel ve en net cevap...

muayeneye götürücem diye çıkar al devam et, yunusun oralarda ne işi varmış

ptoparka gttim sordum 200 tl cezan var baska bisi yok dedi abim vekaleti alip motorcu bi tanidgmla motoru cikarmaya gidicek. umarim 200 tl den baska bi masraf cikmaz ve motorumu alirim. ayrica ben bu motor icin 3 sene hayal kurdum 1 sene calistim kendi alin terimle aldim ehliyetide alicakken 17den 18 yaptilar o an yikldim ama bu motora binmemi engellemedi 3-4 ay sadeve gerektiginde bndim 800 km fln gezdim sans eseri yakalandim benm ekipmanimda tam kekolar gbi gezmiorum ortalikta zaten abarti egzoslu kasksiz ekipmansiz kekolari durdurmazlar gelir beni durdururlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

ptopark 200 tl muayene 200 tl ceza 200 tl ben baska bi masraf bulamadim motor sahibide vekaleti yollayinca insallah cikicak motorum

R3d - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı erenyprk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ptoparka gttim sordum 200 tl cezan var baska bisi yok dedi abim vekaleti alip motorcu bi tanidgmla motoru cikarmaya gidicek. umarim 200 tl den baska bi masraf cikmaz ve motorumu alirim. ayrica ben bu motor icin 3 sene hayal kurdum 1 sene calistim kendi alin terimle aldim ehliyetide alicakken 17den 18 yaptilar o an yikldim ama bu motora binmemi engellemedi 3-4 ay sadeve gerektiginde bndim 800 km fln gezdim sans eseri yakalandim benm ekipmanimda tam kekolar gbi gezmiorum ortalikta zaten abarti egzoslu kasksiz ekipmansiz kekolari durdurmazlar gelir beni durdururlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

ptopark 200 tl muayene 200 tl ceza 200 tl ben baska bi masraf bulamadim motor sahibide vekaleti yollayinca insallah cikicak motorum
    Motorum deme deme, gulerım cok. Ruhsat sahıbı motorum calındı dese, motoru altından alırlar, verdıgın parada ucar gıder. Ha sana ne olur? Ben anlatırdım da, yasayıp tecrube etmen daha kalıcı olur hafızanda.

Alıntı R3d adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorum deme deme, gulerım cok. Ruhsat sahıbı motorum calındı dese, motoru altından alırlar, verdıgın parada ucar gıder. Ha sana ne olur? Ben anlatırdım da, yasayıp tecrube etmen daha kalıcı olur hafızanda.
    ruhsat sahibi tanidigim boyle bisi olamaz bide anlatsana neler gelcek basima

Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Alıntı erenyprk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ruhsat sahibi tanidigim boyle bisi olamaz bide anlatsana neler gelcek basima
    Dostum öyle tanıdık ayağına çok güvenme.. Hırsız muamelesi görürsün , joplanırsın... her şey olur bak...
    İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi su ulkede turist olsam bu kadar eglenmem ya. Her gun yeni bi inanilmaz seyle geliyosunuz ya ahhahahah kusuruma bakmayin

neyse zaten persmbe vekalet gelick ins motor nasi cikicak merak ediorum cikinca yazarim

Merdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ÇALINTI MOTOR

Alıntı Merdo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÇALINTI MOTOR
    hayrdir senin motorun sanki allah allah ne calntisi kardesim

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Kaç yaşında motora başladınız, Forum üyeleri?
    Yapmış bi hata hatanın kralı bence. Yok 16 17 yaşında motor mu olur yok bilmem ne.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)