Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İleri sürüş okumaları

REKLAM ALANI

Tablet ve telefon uzerinden okumayı kolaylaştırmak icin punto buyukluklerini ayarladim. Şimdi daha düzgün oldu.

Suradan indirilebilir: https://drive.google.com/file/d/0B4k...w?usp=drivesdk

Android icin ucretsiz Aldiko ekitap okuyucu ile acinca kaldiginiz yeri de unutmuyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Üşenmeyin, indirin, okuyun, öğrenin, doğru uygulayın, öğretin..
    Teşekkürler , önemli bir paylaşım.
    zaferce bunu beğendi.

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hazır lokma derlenmiş toparlanmış. Daha ne ister insanlar...
    Zafer hocam emeğinize sağlık. Foruma üye olduğumdan beri geçmiş paylaşımlarınızı dikkatle takip ediyorum..
    zaferce bunu beğendi.

Adamsin...
    zaferce bunu beğendi.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Hocam çok sağolun böyle bir yazıyı okumama bitirmeme sebep olduğunuz için yüreğinize sağlık.

Eğitimin son cümlesi bence en anlamlı kapanış olmuş grup gezmeye hasta olsan biri olarak tek kelimeyle bayıldım

"Son olarak da; Grup halinde sürüş yapan motorcular, bireysel olarak sürüş yapan bir motorcudan çok daha fazla dikkat çeker. Bu sebeple; Grup sürüşü yaparken, bu güzel hobimiz için "iyi elçiler olmak" veya gelişinizi gören İnsanları, öldüresiye korkutan "Serseri Motorcular" olmak sizin elinizdedir. Bunun her zaman bilincinde olalım lütfen..Sevgilerimle.

Ayrıca Türkiye yolları ve Türk sürücüler hakkında, Profesyonel yabancı sürücülerin, "Asfaltsız ve mıcırlı olan kilometrelerce yollarda, benim yol konusunda tedirgin olduğum noktalarda, korkusuzca gülümseyip şakalaşarak sürüyorlar." Tarzı kısımlar, istemsizce göğsümü kabarttı.

Okumayan çok şey kaybeder dediğim yazı çok nadirdir.
    Ama bunu okumayan, bindiği makina hakkında büyük miktarda bilgiden mahrum kalır.
    Sıkılmadan en azından boş zamanlarinizda mutlakta okuyun.
    zaferce bunu beğendi.

Motosikleti
    Tracer700
    Tskler zaferce her motosiklet kullanan kisilerin kesinlikle okumasi gereken cok guzel bilgiler..
    zaferce bunu beğendi.

rdvn16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tam aradığım makaleler teşekkürler
    zaferce bunu beğendi.

Pdf dokümanına bazı makaleler ekledim ve dosyayı kendi bloguma taşıdım. yine tablet veya iri telefon ekranları üzerinde kolayca okunabilmesi amacıyla Verdana 14 punto kullandım.

kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zafer Hocam teşekkürler, blogunuz tahminimden daha güzel puntolar olsun, içerik olsun. Çok faydalı buldum, insan bazen kendine

fazla güveniyor, salıyor.Göz atınca bile anladım ki daha öğrenecek ve unutmamam gereken çok şey var.
    zaferce bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)