Yorum sizin. Ghost rider olmak isteyenler için petrol istasyonunun adını paylaşabilirim =)
Not:vloggerlar için full video satılıktır Pompacının eliyle tabancayı tıkamaya çalışması, sağa sola sallaması vs var. 1Milyon hit garantili, kopuyorum :D
Yorum sizin. Ghost rider olmak isteyenler için petrol istasyonunun adını paylaşabilirim =)
Not:vloggerlar için full video satılıktır Pompacının eliyle tabancayı tıkamaya çalışması, sağa sola sallaması vs var. 1Milyon hit garantili, kopuyorum :D
Benzin party hard
Şampanyaları göremedim 😄
hocam at işte videoyu neden bu kadar uğraştırıyorsun
Videosu varmı
Dört tekerlek bedeni, iki tekerlek ruhu taşır!
merak ettim o dökülen benzinleri senin hesaba kitlemeye çalıştılar mı
Videooo(En az 10 karakter gerekmiş o yüzden yazıyorum)
Video varmı diyenlere toplu cevap: var. satılık, yanında bir tanede 2 martının başarısız intihar girişimi videosu hediye.
Kitlediler zaten olayı kabul ettiklerine dair kaşeli kağıt aldım, 50+7 lira dökülen benzin parası ödedim. Boya filan atarsa önce adam gibi zararı karşılamasını talep edeceğim, muhtemelen pislik çıkaracaklar bende video + kaşeli kağıt ile hukuki süreç başlatacağım.
Tüm durumlar aleyhimde sonuçlanırsa videoyu eğitmen arkadaşlara/vloggerlara pazarlarım
Süreç benim lehime işlese bile adamları PO'ne şikayet edeceğim. Para yüzünden değil g.tum tutuştuğu için.
Büyük ihtimal benzinden bi zarar gelmez motorun boyasına:D .Yağ pislik varsa temizlenmiştir.Ama videoyu merak ettimD: çok ayıp ettin
ben vidyo yazmak istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
Panik yapmış halimi beleşe vermem Bi sürü ardışık olarak eyvah diyorum pompacı benzin fışkırırken hortumu bana/sağa sola doğru sallıyor ağzında sigara ile bize doğru gelen bi arkadaşta var ona gel/gelme gibisinden bişeyler saçmalıyorum filan :D [iyice meraklandırayım]
Motosiklet camiasına asla faydası olamayacak bi adamsın başına gelen ufak bi olaydan bile cebine para sokmaya calisiosun duyanda John f kenedy yı vuran adamı kameraya yakaladın sancak çok ta umrumda yani videon gece uyuyamam ben şimdi ya vay anasını.
Yurugit videonu başka yerlerde pazarla burayı kirletme.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)