Arkadaşlar bugün girdiğim uygulamalı A sınıfı ehliyet sınavını geçmişim. Peki bundan sonraki süreçte neler yapılacak ? Ehliyeti nasıl alacağız ? Bilgilendirir misiniz ?
Arkadaşlar bugün girdiğim uygulamalı A sınıfı ehliyet sınavını geçmişim. Peki bundan sonraki süreçte neler yapılacak ? Ehliyeti nasıl alacağız ? Bilgilendirir misiniz ?
Ehliyet kursun belgeleri emniyete teslim edecek sonra gidip ehliyetini teslim alacaksın. 2 hafta felan sürer dostum.
Bakkaldan mı alıyorsunuz manavdan mı? Sürücü kursunu arayıp sorun tek tek anlatırlar.Her gün aynı konular açılıyor dalga geçer gibi. Yok yani sürücü kursu seni burdan daha iyi aydınlatır neden böyle bi seçenek varken burda sorulur anlamıyorum.
Buyuk sehirler icin emniyetten randevu almalisin evraklari veriyorsun bide nakit sonra ordaki memur su gun gel al diyor
120 küsür kart bedeli 130 küsür de( A2 bu fiyattı sanırım A farklı olabilir belki) harc bedelini halkbank vakıfbank gibi bankalara yatırıyoruz. 20 lira da bağış mı ne veriliyomuş emniyete. Sonra belgeleri teslim ediyoruz. Ehliyet kargoyla elimize 2 hafta sonra ulaşıyo. Küçük şehirde ben böyle yaptım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)