Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ehliyet süreci ile ilgili

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Lifan Traveller 150 - Xmax 250 - NC 750 X DCT
    Arkadaşlar bugün girdiğim uygulamalı A sınıfı ehliyet sınavını geçmişim. Peki bundan sonraki süreçte neler yapılacak ? Ehliyeti nasıl alacağız ? Bilgilendirir misiniz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Ehliyet kursun belgeleri emniyete teslim edecek sonra gidip ehliyetini teslim alacaksın. 2 hafta felan sürer dostum.
    Ogretmen bunu beğendi.

Motosikleti
    gt250r
    Bakkaldan mı alıyorsunuz manavdan mı? Sürücü kursunu arayıp sorun tek tek anlatırlar.Her gün aynı konular açılıyor dalga geçer gibi. Yok yani sürücü kursu seni burdan daha iyi aydınlatır neden böyle bi seçenek varken burda sorulur anlamıyorum.
    Mengu16 bunu beğendi.

Motosikleti
    Lifan Traveller 150 - Xmax 250 - NC 750 X DCT
    Alıntı kahraman1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakkaldan mı alıyorsunuz manavdan mı? Sürücü kursunu arayıp sorun tek tek anlatırlar.Her gün aynı konular açılıyor dalga geçer gibi. Yok yani sürücü kursu seni burdan daha iyi aydınlatır neden böyle bi seçenek varken burda sorulur anlamıyorum.
    Oradan yeterli doneri alamamışım ki buraya soruyorum. Yardımcı olmayacaksan sitem yapmak için boşuna zahmete girmene gerek yok. Cevap yazmazsın olur biter.

Buyuk sehirler icin emniyetten randevu almalisin evraklari veriyorsun bide nakit sonra ordaki memur su gun gel al diyor

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    120 küsür kart bedeli 130 küsür de( A2 bu fiyattı sanırım A farklı olabilir belki) harc bedelini halkbank vakıfbank gibi bankalara yatırıyoruz. 20 lira da bağış mı ne veriliyomuş emniyete. Sonra belgeleri teslim ediyoruz. Ehliyet kargoyla elimize 2 hafta sonra ulaşıyo. Küçük şehirde ben böyle yaptım.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler