Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yaptık bi delilik

REKLAM ALANI
    marla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkese selam
    bir deliliik yapıp 750'lik shadow aldım..niye mi delilik daha sadece scooter kullanmayı biliyorum aslında niyetim 25o'lik bir intruder almaktı ama bir sürü insan iki ay sonra sıkılırsın, 750'ler daha güvenli. yok intruder zincirli başına dert alırsın diyince nolduysa oldu ve 750 lik bir shadow'la başbaşa kaldım. artık bindik bir tayyareye sonumuz kıyamete şeklinde öğrenicem ...
    sormak istediğim şey ise nasıl bir kask önerirsiniz? ve ne marka?
    ha bi de sizce hata mı yaptım 750 lik almakla??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    cruiser modellerde problem motorun güçlü olması değil ağır ve kontrolün zor olmasıdır. o yüzden intruder la shadow arasında da pek bi ağılık farkı olduğunu sanmıyorum.cruiser modeller içinde iyi bir seçim yapmışsın. tabi daha önce ybr 125 gibi bir motor kullansan iyi olurdu.sana tavsiyem kendi motorunu kullanmadan önce biraz ders alman,çünkü kendi motorunu durduğun yerde bile devirsen baya masraf açar kromlardan dolayı.. kask konusuna gelince ucuz bişeyler almak istiyosan AGV ve Airoh marka kaskların ucuz modelleri(110 euro civarı) , paraya kıyıp iyi bişey alcam diyosan shoie ,arai, schubert marka kasklardan alabilirsin(300-500euro civarı). Cruiser kullanıyorum diye yarım kasklardan alma sakın,kapalı kask al ok?
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

evet bu ağırlık konusu zaten kafama takılıyo intruder kuru ağırlık 143 benim kızın ağılığı 239..bayaa fark var yani..ders alıcam kesin zaten..derslere başlarken ilk başta biraz alışana kadar 25o'lik bi motorla alayım diye düşünüyorum..sonra kendi kızıma eş bi motorla ders alırım diye düşündüm..kasklarda nolan nasıldır? bi de bu ucuz pahalı olay arasındaki fark nedir..ucuz alırsam kafayı patlatır mıyım yani?

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    yapma yaa ben o kadar fark olabilceğini hiç düşünmemiştim .nolan da söylediğim iki standart arasında bir kasktır ve baya iyi denebilir. kafa patlatma meselesine gelince hiç bir fikrim yok ama kişisel fikir olarak bence nolan gayet iyi.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    Kymco Agility City
    nolan orta kalite iseviyenin biras üstü güsel kaskt1r
    :bestmt:

schuberth'den şaşma derim.o kadar paraya kıyıp o motoru almışın madem doğru dürüst bi kask al kendine.nolan iyi olmakla birlikte rüzagrda çok ses yaptığı söyleniyor.

motor konusuna gelince, donald duck ağzımı burnumu kıracak ama yurdumuzda alım satım işlemleri bol kazıklı ve heyecanlı geçmekte olup insanı bir hayli yıpratmaktadır.sırf kitaba uyayım diye matematik sırasını takip etmek sıkıcı olacaktır.kendini bilip eğittikten sonra 750'ye biner binmez havaya uçmazsın herhalde! zaten sıfırdan başlamıyorsun, hayabusa da değil.giy kıyafetlerini paşa paşa sür.

şu gelen donald duck değil mi?! hadi bana iyi akşamlaaaaarrr...vınnnn(kaçar)

freedom34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakkaten DD duymasın scooter'dan 750'ye geçtiğini
    aman dikkat..
    ben 1 sene Nolan kullandım ve çoook memnun kaldım, fiyatı da iyidir..
    şimdi de yeni shoei aldım...
    biraz hesaplı olsun ama iyi de kask olsun diyorsan Nolan'dan şaşma, ben şahsen Airoh'u pek begenmedim..
    ve de danger'in dediği gibi bence de sakın yarım kask alma.. en yarım Nolan N41 al ama bence tam kapalı olanlarda (fullface) şaşma, cruiser'e de gayet iyi gidiyor.. Fuardan abime N61 fullface kaskı 88euro'ya aldım (%20 indirimli hali).. Mototal'e git, Umit hn'ı bul.. buradan tavsiye aldıgını ve inidrim istedigini soyle en az %10-20 arası indirim alabilirsin..

Kawasaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oyle motorun ustune ucuz kask gitmez.. yoksa sosyeteye resil olursun herkes seni konusur
    Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var

ya zaten dün DD'ın motorsiklete giriş yazısını okudum ve acaip moralim bozuldu ve kafam allak bullak oldu.. bütün akşamı motor kullanan arkadaşlarımı arayarak geçirdim. kullanabilir miyim ben motoru diye.. benim korkum motorun ağırlığı. durduğum zaman motorun ağırlığına dayanamayıp yapışır mıyım yere diye ürküyorum..ama herkes aynı şeyi söylüyor ki ha kadın ha erkek kimse o ağırlığı kaldıramaz önemli olan bilek gücü değil, denge diye...neyse sonuç olarak şuna karar verdim; adam gibi öğrenene kadar ders alıcam ve hazırım diyene kadar da benim kızı kullanmıycam.sanırım en doğru olanı bu.. kask konusunda yorumlar içinde teşekkür ederim bütçem yeterince sarsıldığı için ilk aşamada freedom 34'ün önerdiği kaslı tercih edicem heralde

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    marla, cidden delilik yapmışsın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

ya deme öyle.. çok mu hata? ama şöyle düşün hemen kullanmaya başlamıycam iyice öğrenene kadar otoparkta yatacak... buna rağmen delilik mi?

hayır delilik melilik değil.zaten bu kadar dert etmen bile biliçli olduğunun göstergesi.
    rüzgarın kızı eşşek kadar transalp'i ustaca kullanıyorsa sende bu motoru rahat rahat kullanırsın.
    yahu rüzgarın kızı deyince yazasım geldi.şu gevşek satıhta ayağa kalkma olayını biraz abartmadımı bu kız, ha?toprak gördümü esas duruşa geçiyor!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler