13000-14000 civarında enduro motorsklet önerisinde bulunabilirmisininiz mümkünse ekonomik yakıt tüketimi olan .
şimdiden herkese teşekkür ederim.
13000-14000 civarında enduro motorsklet önerisinde bulunabilirmisininiz mümkünse ekonomik yakıt tüketimi olan .
şimdiden herkese teşekkür ederim.
mondial rx3i evo hemde sıfır
Çok ekonomik yakıt tüketeceğini sanmıyorum ama çok eğlenebileceğiniz ve aynı zamanda çantanızı takıp seyehata gidebileceğiniz model o fiyat bandında Fazer600 geliyor.. Tabi yeterli tecrübe varsa. Çünkü r6 motor buloğu olmasından ötürü çok çok canlı bir motoru var.
F650GS
Transalp 650
Pegaso 650
Super Tenere 750
adamın ocağına incir ağacını diktin valla yakıtı ekonomik demiş yaw şaka bir yana bu yazdıkların gerçekten efsanelerdir. transalpin bendeki yeride ayrıdır. ben yakıt konusuna hiç önem vermem yeterki severek , zevk alarak bineyim isterse 10 litre yaksın umrumda olmaz. hatta şunuda söylerim bir motorun araçın yani kısaca taşıtın yakıtını düşüneceksen o taşıtı alma...
Konuyu açan arkadaşa tek diyebileceğim 13- 14 gibi rakamlara yakıtı ekonomik motor maalesef yok enduro olarak. enduro bu fiyatlara bulursun ama eski olacakları için çoğu karbüratörlüdür veya yüksek cc olduğu için yinede az yakmayacaklardır. yukarıda bir yorumda rx evo yu söylemişler ne hikmetse ben o motoru çok sevdim. hayırlı olsun şimdiden.
Yamaha Tdm 900 enjeksiyonlu 15000 tl ye çok rahat alırsın. Yakıt iyi güç ve tork mükemmel görünüm harika .kullanım rahatlığı ev baba koltuğu arkadaki uzun yolda uyur..
O motoru çok seversin tabii helal olsun mondiye, var mı bir muadili ktmden ? yamahadan ? hondadan ? kawasakiden ? bmwden ? hepsinin suratına tüküresim var bu konuda.. hevesli hevesli küçük cc enduro bekliyorum ben kaç yıldır yahu En sonunda duke kesicem biçicem enduroya Ama artık beklemiyom artık 690 enduroya şey sayıyorum, yıl Bu arada naber ya Berk
- Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
Her Durum Ve Her Kullanım Şartı İçin,
CRF 250L,,,
Endurodan kastınız Dl 650 , f650, Tenere gibi aletlermi yoksa crf klx gibi aletler mi tam anlamadım.
Yalnız o paraya dl 650 ,f650 gibi aletleri alamazsınız. Yani alırsınız ama 2 gün sonra 3.000 liralık masraf açabilir o paralara alınam bu motorlar. Bu tarz motosikletler için 20.000 gibi bir bütçenizin olması gerekiyor.
Bu paraya alınacak en mantıklı enduro Crf250 ve Klx 250 dir. Benim tercihim crf 250l olurdu.
Konuyu takipteyim. 1 ay once cbr 250r aldim. 1200 km oldu. Benim tarzim enduroymus ☺ bende cbr ile takas edebilecegim enduro ariyorum. Yada cbr yi satip mondial almayi dusunuyorum.
Adam enduro diyor Fazer600 diyeni mi ararsın, TDM 900 diyeni mi ararsın. Neyse en azından chopper öneren olmamış o da olumlu. ;)
Daha once tdm 850 kullandim. Enduroyla alakasi oldugunu dusunmuyorum.
Hocam o paralara çok temiz kle 500 alabilirsin sanırım. Kullanıyorum çok memnunum 4 lt civarı yakıtı var çok güçlü değil 48 beygir ama yeterli bence .tavsiye ederim sağlam makine youtube tan incelemeni öneririm
Kardeşim mondial evo ya bakabilirsin sıfırını alırsan üstüne ekipmana bütçen kalır baya. Mondial başlığında kullanıcı yorumlarını okuyabilirsin. Lastik değişimi dışında bir sorunu yok şimdilik onuda yeni değiştim frenaj %200 arttı viraj kabiliyeti aynı arttı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Bmw gs dışında benim bildiğim yakıt tasarruflu enduro yok gs 600 ler çok az yakıyor.
KLE 500 2006-2007 model belirttiğiniz fiyat aralığında temiz bir motor bulabilirsiniz.
500 cc cift silindir, güzel bir alettir.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Bende bu fiyat bandında sport touring bakıyorum ama tdm900 gibi motorlar beni korkutuyor. Eski ve güçlü motorlar. Arza çıkararırsa ögrenci halimle beni çok üzer gibi geliyor. Gidip fıtı fıtı cbr250 mi alalım illa anlamadımki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)