Forumdan kovulan kullanıcıların kovulma gerekçeleri. -Amme hizmeti--
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Malum forum kuralı kişiye özel başlık açılamıyor. Ancak yönetimde uzaklaştırdığı kişiler için gerekçe göstermiyor. Sormak isteyenler kullanıcı adını yazsın, bilenler tartışmaya girmeden sadece engellenme sebebini yazsın.
Ben başlayayım.
@Kuvvetmira (Kendisini tanımam etmem, foruma girdiğim nadir zamanlarda sürekli etkin görünen, kafamızın uyuşmadığı kullanıcılardan biriydi) niye uçuruldu?
Reklamlar
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
Sebebinden bize ne?!
Ben merak ediyorum.
-
ozaman kuvvetmira sensin
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
antilop_skul adlı üyeden alıntı
ozaman kuvvetmira sensin
ehuehuehue, uzun zamandır görüşemiyoruz, sana ve yengeye selam.
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
Kendi isteği üzerine 7 gün uzaklaştırıldı yazıyor.
İlginç bi sebep
-
O değil de Levent Göçmen sürekli sitede. Sanki patron tarafından izlenen , kamera takılmış bir ofiste çalışıyormuşum gibi hissettim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ufukt adlı üyeden alıntı
O değil de
Levent Göçmen sürekli sitede. Sanki patron tarafından izlenen , kamera takılmış bir ofiste çalışıyormuşum gibi hissettim
Levent bey iyidir. Yönetici olarak bi o var sağı solu toparlamaya çalışan. Gerisi tırt.
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
000000 adlı üyeden alıntı
Levent bey iyidir. Yönetici olarak bi o var sağı solu toparlamaya çalışan. Gerisi tırt.
Ben henüz yeniyim sitede ama ortam güzel moderatörler de öyle diğer sitelerdeki gibi zabıta havasında değiller
Lojistisyen.net/forum ¯\_(ツ)_/¯
-
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Bu konu Motosiklet.net yönetimini ilgilendiren bir husustur ve genele yansıtılması uygun olmadığından kilitlenmiştir. Lütfen yönetimsel konulara dair bilgi almak istediğinizde forum yöneticileri ile irtibata geçin. |
|
|
-
Moderatör
000000 adlı üyeden alıntı
Malum forum kuralı kişiye özel başlık açılamıyor. Ancak yönetimde uzaklaştırdığı kişiler için gerekçe göstermiyor. Sormak isteyenler kullanıcı adını yazsın, bilenler tartışmaya girmeden sadece engellenme sebebini yazsın.
Ben başlayayım.
@Kuvvetmira (Kendisini tanımam etmem, foruma girdiğim nadir zamanlarda sürekli etkin görünen, kafamızın uyuşmadığı kullanıcılardan biriydi) niye uçuruldu?
Cevap hakki dogmus bana.
Cunku ben banladim.
O isleri dolayisiyla, bazen foruma girmek istemediginden uzaklastirilmayi talep eder.
Belliki hararetli tartismalari gorunce dayanamiyor, girip yorum yapmadan da duramiyor. Isinden gucunden olmamak icin kendince boyle bi yontem bulmus.
Umarim aciklayici olmusumdur.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)