Aldığınız ürünün ilanında şuna benzer bir ibare vardır;
Seller Guarantees: On-time Delivery 60 days
Burada yazan süre geçtikten sonra dispute açtıktan sonra olay artık Aliexpress'te demektir. Satıcı sizinle uzlaşmak için mesaj atacaktır. Beklemek sizin tercihiniz olabilir. Bazen uzun sürse de ürün gelebiliyor. Ama süre doldu ben para iadesi istiyorum derseniz paranızı geri alırsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
Aynı şekilde benim de 11/11 de aldığım ürün 26/11'de Malezya'dan (transferring country) çıkmış gözüküyor. Satıcının garanti ettiğin teslimat süresine adar bekleyin. O da geçerse dispute tek çözüm.
11.11 tarihinde sipariş ettiğim ürünlerden biri daha bugün geldi. Ürün mt blade L beden kaskı zorlukla içine alıyor ve resimlerdeki gibi de motora takılıyor. Racing motor kullananların işine yarar bir aksesuar. Kask yerine eldiven, dizlik, disk kilidi, bant, balaklava, yağmurluk falan gibi ürünler de konulabilir. Yanında yağmur için kılıf da geliyor. Ayrıca fermuarların bitişiği yerlerde minik delikler mevcut asma kilit gibi bir şey için herhalde. Düşünenler için paylaşayım dedim. Ürünü 27 euro'ya almıştım fakat şu an 29 euro.
Ücretsiz kargo 2016 yeni model için varış rr9014 motosiklet son çanta kuyruk çanta yariş yaklaşık 18.5 L su geçirmez göndermek kapak
http://www.aliexpress.com/item/32676...676768901.html
[/url]
Merhaba arkadaşlar, aliexpress ten iki tane ürün almıştım bundan yaklaşık 20 gün önce. Biri geldi ancak diğeri gelmedi. Dedim satıcıya mesaj atayım ne durumda diye. Sipariş sayfasını açtım ve alıcı adresinde tayvanda bi adres var. Satıcı yanlış adrese postalamış ürünü. Parasını da ödemiştim 51 dolar yaklaşık şimdi nasıl bir yol takip edeyim. Satıcıya yazdım yanlış adrese göndermişsin diye daha cevap gelmedi.
Teşekkür ederim.
buradan yakın
Tüfenkci: Gümrüksüz alışverişlerde muafiyeti oranını 30 euroya düşürdük
siparişlerimize dikkat edelim,
gerçi çoğu ürünün gümrükten geçirilmiş hali bile yurt içi fiyatından ucuz olacaktır.
Yaklaşık 1 ay önce siparişini verdiğim, yıl başına rahatlıkla gelir ya dediğim, yarim saat önce felan çok sayın ptt tarafından elime ulaşan "Çakma" alpine star eldiven.
Kalitesi gayet ve gayet iyi, kevlar kısımları on numara, derisi kumaşı on numara.
Hatuna yıl başı hediye diye aldım, şuan üstüne kendim çöreklensem mi diye düşünüyorum.
Fiyat kaba olarak 170 lira felan, ücretsiz kargo.
Turkiye'de 170 liraya böyle eldiven bulmak imkansız diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar kulakici kulaklık önerisi olan var mı , kaskını içinde kullanıma uygun olacak şekilde (kaskın içinde kulaklık için yer yok )
Eldivenler nasıl, sıcak tutuyor mu soğukta? Bir de beden olarak yazlık eldivenin aynı bedenini mi yoksa 1 yada 2 boy büyüğünü mü sipariş ettiniz?
https://www.aliexpress.com/item/Universal-Motorcycle-Rubber-Shift-Sock-Boot-Shoe-Protector-Shifter-Cover-Clips-Shift-Sock-Lever/32682123769.html
Listeye bu üründe girebilir. 0.84 dolara ayakkabı hasarından kurtulabilirsiniz
https://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-REVIT-GORE-TEX-Alaska-GTX-Moto-Gloves-Alaska-Winter-Special-Waterproof-Protective-Motorcycle-Gloves/32752757749.html
bende 11.11 de bunu almistim halen gelmedi. senin ürün linki nedir? birde bendeni nasıl büyük küçük.
Usd oldu 3.65 aliexpreste türkiye gibi oldu fiyatlar
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Arkadaşlar benimde klasik herkesin karşılaştığı sorunlardan biri var başımda. 2 ay önce vermiş olduğum siparişin 60 günlük süresi doldu. Oysa baya baya çabuk işleyen bir kargo süreci sonunda 10 günün sonunda Yunexpress kargo takibi sonuçlanmıştır diye yazı çıktı takip listesinde bunun sonucunda bende kargo ülkeye girdi kanısına vardı. ancak hala kargo gelmeyince süre dolar dolmaz dispute açtım. şimdi satıcı biraz daha bekle gelmezse 10-15 gün içinde tekrar dispute açarsın falan demeye başladı.hakikaten de sitede dispute u kapattıktan sonrada 15 gün içinde malda bir sorun olur yada hala almamış olsanız dahi tekrar dispute açabilirsiniz diye bir ibare var. Bunun üzerine PTT den takip edilemeyen kargo takip numarasının yerine doğrusunu göndermesini istedim. eğer gönderebilirse oradan bakacağım gönderemez ise ne yapmalıyım? dispute u devap ettireyim mi kapatıp bi 15 gün daha bekleyeyim mi? bu arada satıcının memnuniyet oyları ve satış miktarları gayet iyi.
Gelen son mesajda bu;
Dear good buyer ,
sorry to bother you, but could you help me cancel the dispute ?
the logistics company tell us that your package is on the way to your city.
As a responsible seller, also I could understand that you paid money for goods not received and wait so much time! if you don't believe we send it to you , I can give you shipment proof or the logistics information !
In fact ,the parcel has arrived in custom for a long time, but the delivery company and customs works so slowly so that you don't receive it until now.
When you open a dispute , and it hurts me deeply ! I promise you will get it soon, could you help me ?
if you haven't got it in several days,you could open the dispute again,
at last,what is your opinion ?
could you Cancel the dispute and wait several days
we hope to offer a good experience to very customer,is it ok?
Bazen ürünler dispute süresi dolduktan sonra da ulaşabiliyor. Birkaç kere benim de başıma geldi bu durum. Ancak elime ulaşmayan hiçbir siparişim olmadı bugüne kadar.
Sizin de dediğiniz gibi satıcı kötü niyetli görünmüyor, "eğer bu ilave birkaç günde yine ulaşmazsa tekrar dispute açabilirsin" de demiş zaten.
Siparişiniz gelecektir.
Dispute'u iptal edip 15-20 gün daha bekleyin derim. Gerekirse tekrar dispute açarsınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)