Evet söküp tekrar bakınca anladım nereye geleceğini. Şekilden ötürü tam anlamlandıramamıştım ama oraya yerleştirince oldu.
Evet söküp tekrar bakınca anladım nereye geleceğini. Şekilden ötürü tam anlamlandıramamıştım ama oraya yerleştirince oldu.
Yeni sipariş ettiğim bir diğer ürün;
yorumlar ve geri bildirimler oldukça iyi. Ürün fivegloves çakması sanırım, orijinal olduğunu sanmıyorum ancak bana iyi gibi göründü. bekleyip göreceğiz
https://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-carbon-fiber-slip-resistant-gloves-motocross-gloves-racing-gloves-Knight-fox-bomber-motorcycle-glove/2038210190.html
Bu arada bir önceki sayfada paylaştığın ön cam rüzgarlığı satabilirim uygun fiyata çünkü tam benim motora uygun olanını buldum tesadüfen. İstediğim fiyat 50 TL ki 88'e mal olmuştu. İsteyen olursa telefonum 05335411714.
Ustalar bu ürün var da acaba önerebilir misiniz?
https://tr.aliexpress.com/store/product/2015-Motocicleta-Professional-Motorcycle-Free-Shipping-Motorcross-Racing-Body-Armor-Protective-Jacket-Gear-Jaqueta-Feminina/233632_32275350823.html
Türkiyede hangi fiyat bandındaki ürünlere eşdeğerdir acaba.
Türkiye'de en ucuz 250 tl fiyatı var. Cross vücut koruma olarak geçiyor. Asfaltta bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Zaten kullanan arkadaşlar sürüklenirken fileli bölümlerin parçalandığını ve korumaların işe yaramadığını söylemişlerdi. Eğer imkanınız varsa f/p olarak en uygun prosev mont almanızı tavsiye ederim. Prosevin fiyatı 250-300 tl olması lazım.
Özellikle İstanbul'da yaşayan arkadaşlar için söylüyorum, bu ürünleri hemen hemen aynı fiyata Türkiye'ye getirip satanlar da var.
Görerek almak, beklememek ve riski azaltmak için bakmanızı tavsiye ederim.
Marka ya da site adı vermek istemiyorum ama Anadolu yakasında Kadıköy'de, Avrupa yakasında Eminönü ve Perpa'da böyle yerler var.
Bu arada benim rüzgarlığı siteden Ahmet Peker bey aldı, bilginize.
Ben de 11/11 de aldım 15 adet üründen 8 tanesi geldi 7 adet yolda..11/11 yoğunluğu olduğu için normaldir..Sizin kargo daha TR gelmemiş.. TR de PTT takip no RQ050690820MY http://gonderitakip.ptt.gov.tr/
Arkadaşlar 11.11 de sipariş verdim enson 16 sında bişiler olmuş anlamadım satıcıyla görüştüm sıkıntı yok işte hava tatil çart çurt gelir diyor anlayan var mı?
Benimde 16 kasımda sipariş ettiğim 4 üründen biri 2 gün önce elime ulaştı.kimisi ülkeye giriş yaptı gözüküyor kimisi honkkong singapur malezya arası dolaşıp duruyor. kargo şirketleri ile ilgili bir durum gibi gözüksede 11.11 black friday ve yıl başı muhabbetlerinden dolayı yoğunluk var merak etmeyin ürünleriniz gelir. dispute açma süreleriniz 11.11 de alanlar için 11 ocak a kadar devam ediyordur daha vakit var
Selam arkadaslar...
aldigim bir urun sorunlu cikti...
para iadesi yapalim dediler... oncesinde urunu normal onaylayip 5 yildiz verecekmisim.... bababababa...
once parayi gonderin... sonra 5 yildiz verecegim dedim...
sizlerden istedigim burda nasil bir yol izlemem lazim...
bu arada urun icin verdikleri maksimum teslim gunune 28 gun var... saygilar sevgiler...
Siz deyin ki dispute açacağım. Onlar sizin yolunuza gelir.
Aynen oyle yaptim abicim... on zincir dislisi alacaktim... 40-48 e satan vardi cinde... 20 gunde gelmesini bekleyecekti.... aradim ist da bir iki firmayi 50 ye anlastim alman mali disliyi.. kargo da beles... ertesi gune geldi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
"Satici anlasmazlik acin, urunu aldim ama artik istemiyorum"... kismini secin diyor...katakulliye gelmeyiz dimi abicim...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Seçenekleri bilmiyorum, varsa ürün sorunlu diye bir yer, orayı seçin. Satıcının dediğini boş verin. Derdiniz neyse onu yazın dispute kısmına. Satıcı sizin halanız, dayınız değil sonuçta.
Ürünün beklendiği gibi çıkmaması durumunda iki seçenek var. Ürünü elinde tutup kısmi para iadesi almak. Veya ürünü geri gönderip tam para iadesi almak.
Benim 11.11'de aldığım ürün daha bugün postaya verilmiş ))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)