11.11.2016 tarihinde Aliexpress 'de Alış-Veriş Festivali adı altında indirimli ürünler var. almak isteyen arkadaşların bilgisine.
11.11.2016 tarihinde Aliexpress 'de Alış-Veriş Festivali adı altında indirimli ürünler var. almak isteyen arkadaşların bilgisine.
9 numaralı eldivenin çok benzerinden elimde var kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ucuz olmasına kanmayın parmaklardaki kumaş çok kalın olduğu için hiç his yok. Gazı freni pek kullanmadığımız uzun yollarda ancak işe yarar.
Sanırım sendeki model farklı bu üründen aliexpress deki kullanıcıda 1000 e yakın satılmıs %99 olumlu yorum almıs. 10larca da Türk almış hepsi olumlu yorum yapmış. Sadece bedeni 1 beden büyük alınamsı gerektiği yazılmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Evet yazlık ama çok çok sıcaklarda elini terletebilir sonuçta deri eldiven.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
11.11 tarihli aliexpress kampanyasındaki faydalı bulduğum ürünleri aşağıdaki konuda paylaştım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-basliyor.html
ben sadece bacak cantasında indirim gördüm diğerleri aynı fiyat dan satılıyor
16Kask Çantası
Ürün Açıklaması: Taşıma ve sırt askısı olan, darbelere karşı korumalara sahip kaskına değer verenler için taşıma çantası farklı eşya taşımalarında da kullanılabilinir.
Ürün Kategorisi: Çanta
Ürün fiyatı: 27.45 $
17Sırt Çantası
Ürün Açıklaması: 1 litrelik su haznesi olan güzel bir motosiklet çantası farklı renk seçenekleri mevcut
Ürün Kategorisi: Çanta
Ürün fiyatı: 21.68 $
kur çok yüksek ben birkaç parça bir şey alacağım fakat doların düşmesini bekliyorum
çok guzel konu hocam elınıze saglık
arkadasım eldiven aldı burdan. medium aldı ama ufacık çıktı, bu çinliler ufak tefek adamlar heralde o yüzden ölçüler farklı.
giyim kuşam ürünleri alırken ölçülerine mutlaka bakın
18Kışlık Balaklava
Ürün Açıklaması: Kaliteli kışlık boyun bölgesini de kapatan bir balaklava. 1000 e yakın satış ile olumlu yorumlara sahip bir ürün.
Ürün Kategorisi: Giyim
Ürün fiyatı: 7.09 $
19Sele ısıtıcısı
Ürün Açıklaması: Bazı yerlerimiz üşümesin diye selenize bağlayıp ısıtabilirsiniz. Paket içeriğinde açma kapama düğmesi mevcut.
Ürün Kategorisi: Aksesuar
Ürün fiyatı: 19.69 $
20Yağmur Çorabı - Bot Yağmurluğu
Ürün Açıklaması: Su geçiren bir ayakkabı ile yağmura yakalanırsanız bu bot yağmurluğu size pratik bir çözüm sağlayacaktır. Biraz daha kaliteli ama daha pahalı olan başka bir bot yağmurluğunu da bu linkte görebilirsiniz.
Ürün fiyatı: 8.12 $
21Elcık ısıtma
Ürün Açıklaması: Bedavadan biraz pahalı elcık ısıtma çözümü. Düğme bant ısı ile daralan hortum seti ile gelen ürün gayet tatminkar. Sisteme birde sigorta eklemekte fayda var. 300 den fazla satış ve olumlu yorum.
Ürün fiyatı: 2.65 $
Ayaklık Genişletici aldım Yamaha R25 te kullanacam. Az önce siparişi verdi bakalım ne zaman ulaşacak.
Doların böyle yüksek olması elimizi kolumuzu bağladı bir süre alışveriş yok
ürün sipariş verdiğimizde nekadar sürede geliyor ebaydaki gibi 1 ay falan bekliyormuyuz
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
Ben şu balaklavadan aldım bakalım nasıl bir şey çıkacak, buralarda 45-50 tl hep.
Ben 9 numaradaki eldiveni almak istiyorum. Yorumlar olumlu fakat özellikle avuç içinin asfalta sürtünme karşısında ne kadar koruyacağından emin olamıyorum. Ürünün sayfasında da sürtünmeya karşı direncine ilişkin bir detay yok. Eğer orasına burasına koruyucu plastikler takılmış bir kar-kayak eldiveniyse hiç para vermeye değmez.Bu konuda bilgisi olan var mı?
Çin malı eldivenden nasıl bir kalite bekliyorsunuz? Yorumlara da baktım, herkes süper demiş, kimse detaylı açıklama yapmamış. Şahsen sürtünme konusunda güveneceğim bir eldiven değil.
May the Force be with McLaren Mercedes
Dolar 1 lira olacaktıda dolduracaktık şunlardan bolca.
Neredeyse 4 liraya gelmiş dandirik bi led lamba bile 100tl yi buluyor be..
Zalımsın hayat, iyiye gitmiyosun Türkiyem...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)