Aliexpress'deki Ucuz Faydalı Motosiklet Ürünleri (GÜNCEL)
Reklamlar
-
zapalka adlı üyeden alıntı
valla burdakilerle aynı mıdır bilemem yanlız link'te de gösterdiği gibi mezura ile ölçüp hangi bedene denk geliyorsa ondan sipariş vermiştim,tam oldu.
Teşekkür ederim hocam akşam siparişi geçelim bakalım
Reklamlar
-
A.Yaman adlı üyeden alıntı
Benimde başımda bi sıkıntı var. Motorun üstündeki stickerlar sökülü olunca sponsor sticker kiti falan sipariş verdim. Onun yanında vites çorabı, fosforlu anahtar oturma dalgametresi , depo kapak pad vs 9 10 tane sipariş geçtim gelen bi tane sticker var. Diğerleri gelmedi dedim bekledim tam 60 süresi dolacak 7 8 gün kalmış bi baktım satıcı satış güvenlik süresini uzattı diye mail geldi. Hepsi farklı dükkanlar olmasına rağmen hepsi peşpeşe oldu hiç başıma gelmedi böyle bi olay. Altı üstü iki şey takıp rossi stickeri yapıştıracaktık 3 ayıma maloldu.Satıcıya mesaj atıyorum. Bu sizin güvenliğiniz için gibi bi cevap geliyor. Ana avrat sövecek hale geldim bu işi çözebilir miyiz bi akıl verin bana.
Var mi fikri olan
-
Var mi fikri olan
Arkadaşım ben 5 sipariş verdim genel olarak 15 günde geldi. Takipli gelen de aynı takipsiz gelende aynı sürede geldi. Sipariş verdiği yerde sıkıntı var herhalde. Verilen puan ve yorumlara bakarak tercih yapmakta yarar var
-
Arkadaşlar intercomu arıyorum forumda satan arkadaş varsa anlaşabiliriz.
-
MUSTAFA KIR adlı üyeden alıntı
Arkadaşım ben 5 sipariş verdim genel olarak 15 günde geldi. Takipli gelen de aynı takipsiz gelende aynı sürede geldi. Sipariş verdiği yerde sıkıntı var herhalde. Verilen puan ve yorumlara bakarak tercih yapmakta yarar var
En cok siparis verilen yerleri sectim olumsuz yorum bi tanesinde digerlerinden fazla. Cogu %97 civarinda.
-
En cok siparis verilen yerleri sectim olumsuz yorum bi tanesinde digerlerinden fazla. Cogu %97 civarinda.
Çok şansız biri olmalısın arkadaşım. Çünkü bu durumunun oluşması çok nadir oluyor ve sana denk geldi sanırım.
Bu arada burda tanıtımı yapılan, kendinden ısıtmalı elcik sipariş verdim bir gün sonra kargo ya teslim etmiş ve bugün uçakta görünüyor
-
Çok şansız biri olmalısın arkadaşım. Çünkü bu durumunun oluşması çok nadir oluyor ve sana denk geldi sanırım.
Bu arada burda tanıtımı yapılan, kendinden ısıtmalı elcik sipariş verdim bir gün sonra kargo ya teslim etmiş ve bugün uçakta görünüyor
Bi depo kapak pad'inin suresi doldu dispute actim. Bakalim onun parasini alabilcez mi ? Bu son verdiğim siparisler gelmesin uzun bi sure aliexpress kullanmiycam.
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
Dikiş kısımları nasıl hocam, bir iki kişiden dikişlerin pek iyi olmadığını duydum?
Dikişleri çok kötü diyemem fakat elinize tam uymazsa rahatsız olabilirsiniz. Elinizin ölçüsünü alıp bedeni tam elinize göre almayı tavsiye ederim. Avuç içi kısmı biraz bol gibi duruyor büyük bedende daha da rahatsız olabilirsiniz
-
Bi depo kapak pad'inin suresi doldu dispute actim. Bakalim onun parasini alabilcez mi ? Bu son verdiğim siparisler gelmesin uzun bi sure aliexpress kullanmiycam.
Para iadesi yapılırsa yada yapılmazsa bizim ile paylaş bizde alışverişi keseriz gerekirse.
Paramız ile rezil olmayalım
-
Para iadesi yapılırsa yada yapılmazsa bizim ile paylaş bizde alışverişi keseriz gerekirse.
Paramız ile rezil olmayalım
Gelisme oldukca bilgilendiricem isitmali elcigin linkini atabilir misiniz bana sizde.
-
Gelisme oldukca bilgilendiricem isitmali elcigin linkini atabilir misiniz bana sizde.
CARCHET Motosiklet Gidon Motosiklet Isıtma Isıtmalı Sapları Set Kolu Evrensel Honda Için Motokros Gidon Isıtmalı Kavrama vb
http://s.aliexpress.com/bq6BfAVr
(from AliExpress Android)
Kalınlık 5cm uzunluk 12cm ölcüleri yazdım çünkü senin motoruna uygunluguna bakarsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Geribildirimler olumlu gelince daha net incelerim
-
01 Kasım 2017, 00:55
CARCHET Motosiklet Gidon Motosiklet Isıtma Isıtmalı Sapları Set Kolu Evrensel Honda Için Motokros Gidon Isıtmalı Kavrama vb
http://s.aliexpress.com/bq6BfAVr
(from AliExpress Android)
Kalınlık 5cm uzunluk 12cm ölcüleri yazdım çünkü senin motoruna uygunluguna bakarsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
Geribildirimler olumlu gelince daha net incelerim
Universal yazıyor uyar büyük ihtimal
-
03 Kasım 2017, 00:45
Bir şey soracağım. AliExpress'te şu an bazı ürünlere bakıyorum. Halihazırda promosyonları var, bilmem şu kadarlık mal alırsan şu kadar indirim, artı bilmem şu kadarlık mal alırsan şu kadarlık indirim kuponu, üstüne bir de favori mağazaya eklersen fan indirimi. Sonuçta halihazırdaki promosyonlarla fiyat A noktasından B'ye geliyor. Mağazanın 11.11 önizlemesine bakıyorum, aynı malın 11.11'deki fiyatı da B. Yani şimdi alsam da 11.11'deki kadar ucuza alabiliyorum. Merak ettiğim, 11.11'de bütün ek promosyonları kaldırıp saf indirim mi uyguluyor mağazalar, yani yine B fiyatı mı oluyor, yoksa B fiyatının üstüne yine kampanya yapıp daha da aşağı alma şansımız olabiliyor mu? Birinci seçeneği yapıyorlarsa vay uyanıklar diyeceğim de asıl sorun o değil. Fiyatta çok oynama olmayacaksa 11.11'i beklemenin mantığı yok, şimdiden de alınabilir ürünler.
-
03 Kasım 2017, 08:26
Süper Moderatör
watercolours adlı üyeden alıntı
Bir şey soracağım. AliExpress'te şu an bazı ürünlere bakıyorum. Halihazırda promosyonları var, bilmem şu kadarlık mal alırsan şu kadar indirim, artı bilmem şu kadarlık mal alırsan şu kadarlık indirim kuponu, üstüne bir de favori mağazaya eklersen fan indirimi. Sonuçta halihazırdaki promosyonlarla fiyat A noktasından B'ye geliyor. Mağazanın 11.11 önizlemesine bakıyorum, aynı malın 11.11'deki fiyatı da B. Yani şimdi alsam da 11.11'deki kadar ucuza alabiliyorum. Merak ettiğim, 11.11'de bütün ek promosyonları kaldırıp saf indirim mi uyguluyor mağazalar, yani yine B fiyatı mı oluyor, yoksa B fiyatının üstüne yine kampanya yapıp daha da aşağı alma şansımız olabiliyor mu? Birinci seçeneği yapıyorlarsa vay uyanıklar diyeceğim de asıl sorun o değil. Fiyatta çok oynama olmayacaksa 11.11'i beklemenin mantığı yok, şimdiden de alınabilir ürünler.
Geçen sene 11.11 deki bir çok indirimli ürünün aslında 11.11 den sonra da aynı fiyatlara satıldığını çok gördüm.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
06 Kasım 2017, 19:40
Universal yazıyor uyar büyük ihtimal
Benimki bana 11 günde teslim edildi ürün gayet iyi görünüyor. Ölçüler uyuyorsa tavsiye ederim.
Bende en yakın zamanda montajı yaptıracam
-
07 Kasım 2017, 13:54
Benimki bana 11 günde teslim edildi ürün gayet iyi görünüyor. Ölçüler uyuyorsa tavsiye ederim.
Bende en yakın zamanda montajı yaptıracam
Ben şanssız adamım. Siz bi taktırın da kışlık eldivende çok bi işe yaramıyor falan dedi bi kaç kişi olmadı bende alırım.
-
08 Kasım 2017, 23:46
-
11 Kasım 2017, 23:40
Dostlar GPS almayı düşünen varsa konu olarak da açtım buraya da yazıyorum. Bilgi almak isteyen burdan da YouTube'den de ulaşabilir.
Selamlar arkadaşlar, ucuz yollu ve ise yarayan GPS cihazı arayan varsa videoda kendi kullandığım cihazı anlattım. Eskişehir içinde direk çalışma olayını vs de gosterebilirim emin olmak isteyen varsa...
https://youtu.be/riTqIi9v8xY
-
13 Kasım 2017, 20:45
-
13 Kasım 2017, 22:36
Urunlerin bazilarinin para iadesi aldim. Bazilari hala bekletiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)