İnsan mı bu ?
Adam olmak için illa büyük işler yapmış olmaya gerek yok.Bir otoparkta çalışıyor olup ADAM olunabilir.
İçimden çok hoş küfürler geliyor ama etmiyorum..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Sanki memlekette otomobilli patlama olmadı ilginç memleket ilginç insanlar. Adam motora araç mı bu diyo sonrada elin hintlisindne senelik binlerce motor ithal et dur...
Ulan toplumda ne ilginç insanlar var istanbuldaki patlama olayıymış ulan otoparkın onlarca araç var içinde kilolarca patlayıcı olsa nereden bileceksin..
O almayan şerefsizi direk trafik polisine şikayet etmek lazım. Bir de diklenmiyorlar mı böyle hasta oluyorum.
Vergisini veriyorum sen neden bahsediyorsun armut deseydiniz keske.
Arac mi bu? Diyor.
Rahatsiz..
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
kıytırık arsadan bozma "otopark"a zaten hiç yanaşmayın. düzgün iş yapacak olsalar zaten iş mekanına yatırım yapıp düzgün bir yer haline getirir. minimum masrafla maksimum kâr peşindeki çakallara ekmek yedirmeyin. iki katı para ver işini yapan yere ver; iki katı para ver uzak kalan yere ver.
Vay be bu adamın otomobil yada motor dışında kamyon,otobüs vs. Bir vasıtanın direksiyonunda olduğunu düşünün yolda gidiyorsunuz adam üzerinize sürdü ne yapıyorsun diyorsunuz ve size'araç mı bu'diyor.Bakın arkadaşlar bu kafadaki adam direksiyon başındada bu kafadadır yoldada iş yaparkende nelere sebep olabileceğini varın siz düşünün
Tipik bir çomar, fazla iletişim kurmamak lazım.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-yani gamerayla çekiyom diye şeeaapma yanii
böyle dayılara güncelleme gelmiş dikkat ettiniz mi ,artık anti-actioncam eklentisi mevcut.
sanki memlekette hergün motor patlıyor hiç araba patlatılmamış vay anası bee
Yaaa bu kadar uzatmaya gerek yok benimde başıma geliyor çekiyorum mahalle arasına bir esnafın yanına tembiğliyorum birde çay ısmarlıyorum ben gezerken adamda gözkulak oluyor sigortası olmayan ufak otoparklar motosiklet ve çok pahalı aracları uyarıyor ben istanbulda otoparka bırakamadım kolay çalınıyor kardeşim görmem çalarlar parasını ödeyemeyiz dedi kızmadım
Bu adama biri motorla çarpsın da görsün araç mı değil mi o değilde bu ne tafra altı üstü otoparkçı.
cahili döv ama sohbet etme demişler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)