bajaj pulsar ve benim boyum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bize kör muamelesi mi yapılıyor ?
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Bize kör muamelesi mi yapılıyor ?
Sanırım evet
Lojistisyen.net/forum ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Arkadaşlar naptım ya yeniyim diyorum hiç bişey bilmiyorum motorlar hakkın da
-
163 boyla o motora zor binersin kardeşim benim boy 172 rs de ayaklarımın yarısı anca deyiyor.
-
Peki önericeğin bi motor var mı ?
-
Ben 165im pulsarla girdim sınava ayak parmaklarımın ucu bile zor değiyordu
-
gözlerinde sorun varsa ehliyet için sağlık raporu alamazsın.
-
Ne alakası var ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
NS 150 Mİ ?
-
Kardeşim benim sana tavsiyem eğitim al bi motorun üstüne bin sürmeyi öğren sonra korkup ben buna binmem bu şeytan işi demez isen önce bi ehliyetini al sonra ekipmanları tamamla şakaya gelmez bu iş
Motosiklet diğer araçlar içerisinde kaza yapma oranı en yüksek olan araçtır hakkında Hayırlisi
-
Ehliyetim yok, ekipman da lazım değil diyorsan saldım çayıra mevlam kayıra.....
-
Ehliyeti alıcam tabi giricem aralıkta sınav varmış ya aralık ya martta ki için büyük ihtimal martta ki için yazılıcam ehliyete ekipmanı diziyorum şuan para biriktiriyorum tek korkum boy :/
-
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
Ehliyeti alıcam tabi giricem aralıkta sınav varmış ya aralık ya martta ki için büyük ihtimal martta ki için yazılıcam ehliyete ekipmanı diziyorum şuan para biriktiriyorum tek korkum boy :/
Sana uygun motosiklet Honda msx 125 dir. Binlerce km binersin, Ayakların alışınca yükseltirsin, riske girme.
Bak üyelerde örnekleri var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2015-model-2075-km-de-sifir-gibi-michelin-lastikli-honda-msx-125-355316763/detay
-
SAZMAN adlı üyeden alıntı
Sana uygun motosiklet Honda msx 125 dir. Binlerce km binersin, Ayakların alışınca yükseltirsin, riske girme.
Bak üyelerde örnekleri var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2015-model-2075-km-de-sifir-gibi-michelin-lastikli-honda-msx-125-355316763/detay
Çok küçük değil mi ya bu ?
-
bajaj Discover 125 ST ile başlayabilirsin 2. el fiyatları 3 bin 3500 civarı. daha sonra pulsar almanı tavsiye ederim boy konusuna gelince benim boy 1.60 pulsar 200ns kullanıyorum.
-
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
Çok küçük değil mi ya bu ?
msx öneririm güzel motor küçük ama tarzı farklı güzel. ucuz bişey istersen lifan ponyler var
-
As150 kursda kullanıyorum biraz kestirmişler boyu 1.68 boyum tam geliyor
-
ergul52 adlı üyeden alıntı
bajaj Discover 125 ST ile başlayabilirsin 2. el fiyatları 3 bin 3500 civarı. daha sonra pulsar almanı tavsiye ederim boy konusuna gelince benim boy 1.60 pulsar 200ns kullanıyorum.
SANA DİYECEĞİM TEK ŞEY ALLAH RAZI OLSUN HARBİ GÜZEL MOTORMUŞ HARBİ LA SÜPERMİŞ UCUZ DA :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
BİDE SIKINTI ÇIKARIYOR MU AYAK YERE DEĞİYOR MU ? PULSAR İÇİN DİYORUM
-
Amartisorleri kisaltma operasyonu yaap.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)