Amerika'dan motosiklet parçası isteyenlere
Reklamlar
-
Reklamlar
-
o genç halimden eser yok şimdi şaka bir yana peki Türkiye de olup da amerika da aynı parçayı daha uyguna mal etmek mümkün mü? Değer mi kısaca ? Karenaj olsun egzoz olsun ?
-
Sizin ki gibi motor olmasa da peugeot 103 için parça bulunur mu? Polini,glardoni,simonini exhaust vs.
Çinli motorumuz için tr de tonla parça varda 2 zamanlılar ciddi manada azaldı
-
macera dolu amerika. seneler sonra hoşgeldiniz, takipteyim.
-
Bazılarına hayat 10 gol önce başlıyor anasını satim.Bizde gol atıcak krampon yok daha bırak gölü.
Hoşgeldin harika görünüyorsun hocam.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Bazılarına hayat 10 gol önce başlıyor anasını satim.Bizde gol atıcak krampon yok daha bırak gölü.
Hoşgeldin harika görünüyorsun hocam.
Ne demek istediğini pek anlamadım. Anlatırsan sevinirim.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Hoşgeldiniz yerimi aldım burada bilgiye aç bekliyorum bu konu ciddi anlamda içimde farklı bir yerdedir
-
"kalbim ege de kaldı"
parçam usd
-
suzuki vl800 için k&n hava fitresi ve ateşleme bobini sipariş etmeyi düşünüyorum gelecek ay için başka şeyler için de sipariş verecek olan varsa kargo bedelini paylaşabiliriz
-
merhaba makina hayırlı olsun ateş ediyor... yamaha wr 250 r sahibiyim sm ye çevirmek istiyorum. super moto jant fiyatları nasıl ?
-
osis adlı üyeden alıntı
merhaba makina hayırlı olsun ateş ediyor... yamaha wr 250 r sahibiyim sm ye çevirmek istiyorum. super moto jant fiyatları nasıl ?
Marka model ve olcu yollarsan fiyat bakarim.
-
Selamlar super bir konu, tekrar hosgeldiniz. Farkli bir yardim istesem sizden mumkunmudur bilemiyorum. Amazonda tam ihtiyacim olan pc yi cok guzel fiyata buldum. Ama tr ye gondermiyorlar. Amazondan size gondersem. Siz bana gonderebilirmisiniz ?
-
öncelikle hoşgeldiniz tekrardan.
puig fender eliminator kit (ducati monster 696 için) bende getirtmek isterim. tr de bulamıyorum getirmiyorlar artık firmalar.
-
mchi adlı üyeden alıntı
Selamlar super bir konu, tekrar hosgeldiniz. Farkli bir yardim istesem sizden mumkunmudur bilemiyorum. Amazonda tam ihtiyacim olan pc yi cok guzel fiyata buldum. Ama tr ye gondermiyorlar. Amazondan size gondersem. Siz bana gonderebilirmisiniz ?
Amerika'da degilseniz Amazondan pc veya elektronik parca almanizi tavsiye etmiyorum. Problem durumunda geri gondermek maliyet olarak cok daha masrafli olacaktir. Daha once yasadik bu durumlari.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
alpbdr adlı üyeden alıntı
öncelikle hoşgeldiniz tekrardan.
puig fender eliminator kit (ducati monster 696 için) bende getirtmek isterim. tr de bulamıyorum getirmiyorlar artık firmalar.
Buyuk ihtimalle $180 civari. Puig disinda alternatif bir marka arastirdiniz mi?
-
İlginiz için teşekkür ederim, en kısa zamanda iletişime geçeceğim.
-
Bende boy diye eski bir üye vardı seneler önce aktifti, niye girmiyor ne yapıyor, gazlarken bişeymi oldu diye birkaç defa ciddi merak etmiştim.
Neyse haberler iyi. Hangi eyalettesiniz, işler nasıl, dükkanı açtığınızdan beri problem yaşadınızmı, müşteriler, ordaki motosiklet kültürü falan biraz bahsederseniz dinleriz.
-
selam abi böyle yaparak çok hayra geçmiş olacaksın helal olsun ayrıca makine müthiş
-
Ustad gec kaldik be :( V&H slip on + fuelpak siparis etmistim. Keske oncesinde acsaydin konuyu.
Urunleri hangi kargo sirketi ile yolluyorsunuz?
Fatura tutari ile oynama yapma ya da hediye seklinde gonderim yapiyor musunuz?
Bir de ; diyelim internetten bir urun bulduk ve fiyati mevcut. Kafamizda bir tahmin yapmak adina sizin urunler icin ne kadarlik bir marjiniz olacak?
Tesekkurler simdiden..
-
bende yerimi ayırttım cok güzel bir girişimde bulunmuşsunuz teşekkür ederim.
-
işinizde motosikletinizde hayırlı olsun. Neden sıralı 4 tercih etmediğinize dair yorumunuzu alabilirmiyiz? TR deki ses hastalarına aydınlanma gelir belki =)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)