cbr 250rr honda'dan gelen mesaj
Reklamlar
-
volkantoprak adlı üyeden alıntı
Fake bir konu fikrimce. Mesajda ı-i, s-ş uyuşmazlığı gibi birçok karışıklık var. Birini Honda diye kaydedip kendinize mesaj atacak kadar işsiz olup insanlarla dalga geçmeyin.
Sayın Volkantoprak, işim gücüm yok insanlarla dalga geçip konu açıp bir de kendime mesaj atıp uğraşacağım öyle mi? Tuhaf, aylardır okuyorum ediyorum en son aklıma geldi ve hem kendim bilgi edineyim hem de aldığım bilgiyi paylaşayım diye konu açıyorum birde üstüne troll muhabbeti yiyoruz. Boş işler peşinde değilim, incele profilimi bir bak bakalım ne troll konum var ne de bir troll mesajım, kendi kendinize yorum yapıp bir de doğru olmayan bir çıkarım sonucu beni uyarıyorsunuz biraz saygılı olun.
Reklamlar
-
Honda bunu hep yapmıştır, mesaj gerçektir değildir beni pek ilgilendirmiyor bu motoru getirip 20'ye satacakları için ağzı açık bekleyen yüzlerce adam var baksana.. İyi iteliyorlar bizim Türk milletine bu motorları arabaları. Otomobil piyasasında da aynı böyleler, senelerdir kıytırık Civic'i iteleyip duruyorlar millete rakipleriyle aynı fiyata. Alan çok, adamlar hiç kasmıyor şunu da getirelim pazar payımızı arttıralım diye. Olur da diğer markalar dört silindir 250cc getirir satmaya başlarsa peşlerinden Honda da getirmeye başlar. Bizimkiler ağzı açık bekliyor zaten, bekler onu da alırlar.
-
volkantoprak adlı üyeden alıntı
Fake bir konu fikrimce. Mesajda ı-i, s-ş uyuşmazlığı gibi birçok karışıklık var. Birini Honda diye kaydedip kendinize mesaj atacak kadar işsiz olup insanlarla dalga geçmeyin.
yavhehe diyorum.bende hondaya 3-4 defa mesaj attım mesajları sürekli bu şekilde oluyor.
-
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Mantikli olur, hemde 35hp yerine yapar 40 miss.
CBR500R yeni kasasını söylemiş arkadaş. CBR250RR ın tipinde bizim okula geliyor bi tane siyah efsane görünüyor. 0 ının fiyatı 21 22 olsa adım gibi eminim yok satardı o motor.
@ardacik
-
kadango adlı üyeden alıntı
Honda bunu hep yapmıştır, mesaj gerçektir değildir beni pek ilgilendirmiyor bu motoru getirip 20'ye satacakları için ağzı açık bekleyen yüzlerce adam var baksana.. İyi iteliyorlar bizim Türk milletine bu motorları arabaları. Otomobil piyasasında da aynı böyleler, senelerdir kıytırık Civic'i iteleyip duruyorlar millete rakipleriyle aynı fiyata. Alan çok, adamlar hiç kasmıyor şunu da getirelim pazar payımızı arttıralım diye. Olur da diğer markalar dört silindir 250cc getirir satmaya başlarsa peşlerinden Honda da getirmeye başlar. Bizimkiler ağzı açık bekliyor zaten, bekler onu da alırlar.
Kesinlikle anlatmak istediğim buydu
-
-
Bu ürün türkiyeye gelecek! adım gibi eminim. Gelmez ise honda kendş ayağına sıkacak. r25 bajaj almış yürümüş sen cbr 250 r zaten satamıyorsun.Kawasaki getirse suzuki getirse sen de getireceksin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)