Sevgili mt ailesi küçüklerim büyüklerim kardeşlerim,öncelikle bu yazı tüm kurallara uyan her şeyi doğru yapan insanlara göre değildir.Yazıdaki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünü olmakla birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.
Bu mt forum a sonradan katılan bu ihtiyar abinizin elvadasıdır burası kendini trafik şube amiri zaddenler ile dolmuş.Yazdığımız her yorumda hemen her yazıda bize kuralları hatırlatanlar var.Bu ahlak ve etik anlayaşında doğru olabileceği gibi biz eskiler e terstir.Bizler empati yapmayı biliriz ama yeni nesil abartmış.Motorcu empatisi nedir?Ulan arkadaş ben aralardan geçiyorum,hız yapıyorum,radar a yakalanmıyorum,geçiş köprü ücreti vermiyorum trafikte her şey den muafım o vakit polis bana zaman ayırmayıp motorumu ayırmasa haktır.Motosikletimi iyi muhafaza edeyim.Ama yok plaka takacaksınız motorunuzu elinizden alsınlar gibi çirkin söylemler beni üzdü.Eskiden böyle değildi.Kardeşim yapsınlar her bölgeye iç anadolu,ege,marmara gibi kendi bölgemizdeki piste trafikten düşürdüğümüz ss lerle gidelim kaldıki pistin kiralama ücretide olmayacak.
İkinci bir konu hız arkadaşlar kusura bakmayın ama herkez bilgin kesilmiş.Basan kişi ölümünü,artçı da ölümünü göze almıştır siz yapmıyorsunuz diye başkalarınım cesaretini sorgulamaya hakkınız cahil cesaretidir cuhale cesaretidir.Ölen bi kardeşimizin arkasından yazmışlar ki araç hatalı hızlı olmasa dururdu.Yani bu kadarı pes dedirtiyor.Yıllar mukaddem motor kullanırım : her önüne gelen hata yapacak diye motor kullansan bırak motoru arabayı öyle kullansan şuradan şuraya gidemezsin.Eskiden motorcular bağnaz insanlardı birbirlerini tutardı şimdi ciddi ayrılıklar baş göstermiş.
Eskiden motorlar delikanlı işiydi hiç bi sistem yoktu elektirik marşla farı idare ederdi şimdi onlar artınca tabi herkes modern dünyanın ve kuralların esiri olmuş.
Son bir konuda başka çok bilmişlerin iddia sı : yayaya zarar verebilirsin ulan şehir içinde kaç yapıyozki yoldan fırlayıp yayaya çarpacam,bakın araştırın arabalar la motorları kıyaslayın araba kaç tane yayayı katletmiş,bir de motorlara bakın.Kusura bakmayın ama kaynatılmayan birbirinin derdini anlamadan ahkam kesen kuralcılar kuşatmış burayı.adam basmayacak olsa 250 alır 1000 liği olan adam basma diyorlar bir de ss birde yasaklansın diyorlar yasaklanacaksa önce sigara yasaklansın,yasaklanacaksa önce şehrin içinde makas atan araçlar yasaklansın keza ben bir araca şahin olmadığı ve 2 airbag olduğu sürece çok çok aşırı bir durumda makas atarken anca zarar veririm.
Bu uğurda çok kişi öldü.Cesurca bir karar aldılar ve erkek gibi sonuçlarına katlandılar.Çok kişi düştü kalktı ciddi sakatlıklar atlattı motorun üstünde hız tutkusu olan ve kuralsız olan kişiler yaptıkları bu baskıcı ve fikirlerini dikte etmeye yönelik hareketleri esefle kınıyorum.Bu arkadaşlar bilmezler iyi sürücüler vardır trafik de başkalarının hatalarını kapatan trafik öyledir iyi süreceksin herkes insan hata yapar kapatıp hayatta kalacaksın.Olaki bir ss ci kardeşim öldü saygımla selam çakar geçerim.Siz görmemiş olabilirsiniz ss ciler yerinden fırlamış çok diz,kemik,kopmuş bacak kafa görmüştür.Kardeşlerimizi arkadaşlarımızı parça parça yollardan topladık.Bu demek değil ki hız yapmayacağız yapmayacaklar birileride çıkıp diyecek ki hız felakettir binmeyin.Nasıl bir insanın sigarasına karışamassın hızına da karışamassın ta ki senin özgürlüğüne müdahele edene kadar.Sena zarar verirse konuşursun.Kapalı ortamlarda sigara da yasak içiyorlar yakalanırsa cezesını veriyor.Makas atmak yanlamak da yasak yapıyorlar.Motor da öyle basmak yasak basıyorlar yakalanırsa cezasına ölürse kaderine razı gelir.Kendi yazdığı kaderine.Anlaşılan o ki eski durum değişmiş eskiden chopper ve diğerleri derdik oturuş sürüş ağırlık merkezi açısından şimdi ss ve diğerleri olmuş yazık.Buradan trafik de görünce selamlaşacağımız bir birimizi tanıcağımız fırlama hep ortamın sevgilisi cesur ve modern dünyanın korsanlarına selam ederim.Gemiyi en son kaptanı terk ederi,ölünce.Doğru batan bir gemi kaptanıyla batar siz insanın kalbini yakıp kavuran bu tutkuyu anlayamayacaksınız neyse anlamanıza da gerek yok hadi eyvallah kalın sağlıcakla.Allah hiç birinizin ailesine evlat acısı vermesin.