Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

arasındaki fark nedir arakadaşlar.

REKLAM ALANI
    SAZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial cub 100. Modelsiz
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet o lanet olası ustaları görüyoruz. adam 25 senelik usta ama yaptığı hata kabul edilemez. arka dişliyi büyütçem diye gittim ve adamın elinde yoktu ve ön dişliyi büyütmeye kalktı, neymiş ön dişliyi büyütünce çekiş kuvvetlencekmiş.

bir başka usta ise 30 senyi aşkın usta ama motorumu iki sefer söktü taktı silindir piston atıcaz diye. tek silindir basit bir motorda neden bu kadar uğraştı zorlandı?

usta bulmak bu devirde samanlıkta iğne aramak arkadaşlar.

kitapçığınıza bakın orda ne yazıyorsa onu koyun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

pazarlamacılarada kulak asmayın. bana 2 zamanlı motor yağı satmaya çalışan adamlarıda gördüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

motul yazısı hoşuma gidiyor ben o yüzden motul 7100 kullanıyorum. marka hoşuma gidiyor yani yağ değil
    Hey Allahım. Benden alıntı yapma güzel kardeşim. Bak Ne demişsin kitapçığında ne yazıyor ise onu koyun. Dişliyi de büyütün diyor dimi kitapçık, sen dişliyi büyütmeyi kimden öğrendin ? Ustadan mı ? Arkadaşından mı ? Mühendisten mi? Kitapçıktan mı?

YA ciddi saçmalık oldu konu.... Selametle.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı SAZMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hey Allahım. Benden alıntı yapma güzel kardeşim. Bak Ne demişsin kitapçığında ne yazıyor ise onu koyun. Dişliyi de büyütün diyor dimi kitapçık, sen dişliyi büyütmeyi kimden öğrendin ? Ustadan mı ? Arkadaşından mı ? Mühendisten mi? Kitapçıktan mı?

YA ciddi saçmalık oldu konu.... Selametle.
    o ayrı, standart olarak seri üretim yapılıyor motorlar ve kullanıcı ise isteğine göre modifiye ediyor iklim ve yol şartlarına göre.

yanlış anlama sana karşı bişey yazmıyorum. sadece ustalardan çok canım yandı o yüzden kustum rahatladım

adam elinde 15 ön dişli var diye bana kakalamaya çalışıyordu. bende ön 13 takılı. ön daha fazla küçülmüyor o yüzden arka dişliyi 44 ten 47 ye çıkarmak istedim biraz daha iyi çeksin diye ve son hız önemli değildi. şu an ön 13 ve arka 44 dişli işle 9 bin devirde 119 km hız falan yapıyor. ben arkayı 47 yapayım son hız 100 olsa bile sorun değil ama 100e çabuk çıksın maksat

racin motorum yok böyle idare ediyorum.

not: bu arada benim motor 9 bin devirden sonra "red line" olduğu için ben 9 bini geçmiyorum ve standart yolculuk 7500 devirde yapıyorum. yoksa motor 11 bin devire kadar çıkmışlığı var silindir piston atmadan önce ama artık 9 bini geçmek yok.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)