Kadıköy-Bostancı arasındaki MT ciler
Reklamlar
-
04 Temmuz 2006, 23:13
printman adlı üyeden alıntı
Bostancı son durakmı? Ben Maltepe'deyim, gelemeyecek miyim? gelsem dışlanacak mıyım?
asla bostancı son durak değil, istanbulun her yerinden isteyen gelebilir. oturduğu semtten dolayı dışlanmak mümkün değil. yakın mesafedekileri toplamak kolay olur diye yazılmış bir başlık sadece. perşembe akşamı gel bekliyoruz
Reklamlar
-
04 Temmuz 2006, 23:33
arkadaşlar özgürlük parkındamı buluşuyoruz şimdi perşembe günü saat kaçta ben perşembe ankaraya ottü ye gidecem akşam dönüyorum şimdiden belirtiyim yetişirsem yanınızdayım
-
05 Temmuz 2006, 00:01
erdem.gunduz adlı üyeden alıntı
asla bostancı son durak değil, istanbulun her yerinden isteyen gelebilir. oturduğu semtten dolayı dışlanmak mümkün değil. yakın mesafedekileri toplamak kolay olur diye yazılmış bir başlık sadece. perşembe akşamı gel bekliyoruz
son durak elbetteki asla bostancı olmamalı, benimki sadece latife idi. ilgine tesekkurler.
yanlız dikkat ettimde, çizili bir hat gibi benim dışımda katılan yok. sanki kadıköy - bostancı arasından baska motosikletli yok bu yakada.
persembe aksamı, tam olarak saat ve yer neresi olacak?
-
05 Temmuz 2006, 10:43
berkforce adlı üyeden alıntı
arkadaşlar özgürlük parkındamı buluşuyoruz şimdi perşembe günü saat kaçta ben perşembe ankaraya ottü ye gidecem akşam dönüyorum şimdiden belirtiyim yetişirsem yanınızdayım
ewet perşembe akşamı 20:00' de özgürlük parkında
bu arada ben gelemiyorum ne yazıkki kızarkadaşımla yıdönümümüz nedeniyle.
Bi dahaki görüşmeye artık :(
printman adlı üyeden alıntı
son durak elbetteki asla bostancı olmamalı, benimki sadece latife idi. ilgine tesekkurler.
yanlız dikkat ettimde, çizili bir hat gibi benim dışımda katılan yok. sanki kadıköy - bostancı arasından baska motosikletli yok bu yakada.
persembe aksamı, tam olarak saat ve yer neresi olacak?
Saat 20:00 Selamiçeşme özgürlük parkı "duyurular" başlığını incelerseniz Erdem Bey'in yayınladığı fotoğrafları da görebilirsiniz isteyen herkese açık bu buluşma ben gelemiceğim için çok üzgünüm :(
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
-
05 Temmuz 2006, 10:58
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
05 Temmuz 2006, 11:07
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
-
05 Temmuz 2006, 18:00
-
05 Temmuz 2006, 18:11
Gather ye rosebuds while ye may
-
05 Temmuz 2006, 18:21
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
-
05 Temmuz 2006, 18:25
Arkadaşlar herkese özel mesaj atamıyorum şu anda Listeye yeni eklenen arkadaşlar Perşembe Akşamı 20:00 de Özgürlük Parkı buluşması var Duyurulardan takip edebilirsiniz
-
07 Temmuz 2006, 11:00
topici hortlatmak gibi olmasın ama,
ben de suadiye'deyim. beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim.
henüz motorum yok ama, önümüzdeki hafta özgürlük parkında yine buluşursanız, ben de bisikletimle gelip, sizlerle tanışmak, alacağım motor hakkında muhabbet etmek isterim.
mesela bir superlightçı bulabilirsem, artçı bir gezinti rica edebilirim belki :D
-
07 Temmuz 2006, 12:04
heey beni unutmayın,
bende kozyatağındayim,
bilenler warsa kozyatağı çeşmenin hemen yanında
-
07 Temmuz 2006, 17:18
LesPaul adlı üyeden alıntı
Ayrıca, Sevgili adminimiz SKULLHUNTER'ın pazar günü doğum günü olması sebebiyle, Beylikdüzü'nde yapacağımız kahvaltıdan sonra Anadolu Yakasına geçerek aşağıdaki konu başlığında buluşma yeri duyurulacaktır.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17383
Mekan henüz belli olmamakla birlikte, Skullhunter ve birkaç arkadaşımız tarafından araştırılmaktadır. En kısa zamanda sizlere duyuracağız.
Pazar gününüzü sakın ama sakın doldurmayın. Skullhunter'a şimdiden nice mutlu seneler diliyoruz
Allah başımızdan eksik etmesin
Arkadaşlar aynı gün MCGYVER' ın da doğum günü. böylece aynı gün ikisinide kutlarız. Haydi Regal Raptorcular bizim için de bir araya gelmek için bahane olsun
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post334181
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post334175
http://www.motosiklet.net/forum/show...191#post334191
-
09 Temmuz 2006, 00:26
Acıbadem 4 yol üstü
To know me is to love me....
-
09 Temmuz 2006, 21:07
Slm biraz gec oldu ama ....... bende suadiye deyim
-
09 Temmuz 2006, 21:38
slmlr arklar bostancı-içerenköy de burda sizin haberinis yok aaaa:D
-
11 Temmuz 2006, 17:04
arkadaşlar perşembe günü buradayız demek için gerek varmı? yer konusunda çoğunluk onaylıyorsa hatırlatma yapmaya gerek kalmadan perşembe akşamları toplanıyoruz.
daha önce de yazdığımız gibi bölge ayırımı yok istanbul sınırları içindeki herkes katılabilir. İstanbul dışından olan arkadaşlar da üşenmezlerse aramızda görmekten memnun oluruz
-
12 Temmuz 2006, 11:23
Selam herkese
Ben de Acıbadem Yeldeğirmeni'ndenim...
Saygılarımla
Ferhat Demirel
-
12 Temmuz 2006, 17:28
listeye yeni katılan arkadaşlara da selamlar
Perşembe akşamı "Özgürlük Parkı" nda görüşmek dileğiyle.
liste sadece bilgi amaçlıdır arkadaşlar, herkes yakınında olanı bilir, buluşmalarda birbirimizi daha yakından tanırsak yardımlaşmamız, organize olmamız daha kolay olur saygılar
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler