Mt-25 İçin Toplam Masrafım 20 Bin Tl
Reklamlar
-
Merhaba ,
Artık İstanbul trafiğinden bunaldığım için motosiklet almaya karar verdim
Geçen gün motorun üstüne bindim hoşuma gitti ama biraz fiyatı pahalı gibime geldi
14.750 motosiklet
En az 1000 lira trafik sigortası
1300 A2 Ehliyet
En az 2500 lira aksesuarlar kask v.s
Toplam ortalama 19-20 bin tl tutuyor.
Nakit 5 bin tl ver üstüne 15 bin lira kredi çekmeyi düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir ?
Reklamlar
-
Yeni başlıyorsunuz. Sıfır almayın. Onun yerine eğitime gidersiniz.
-
-
Nacizane tavsiyem o elinizdeki nakit 5 bin lira ile iyi kötü bir motor alın başlayın şöyle 5-10 bin km yapın ondan sonra elinizdeki motoru satın kredi çekin ve hangi motoru istiyorsanız alın. Bu söylediklerim motora sıfırdan başlıyor yani yeniyseniz. Bu arada sıfırdan başlıyorsanız ucuz bir scooter alın hem trafikte daha iyidir hem maddi yönden sizi sıkmaz hemde kullanımı çok kolaydır yeni başlayan için en idali. Yok tecrubeliyim diyorsanız sizin çekeceğiniz krediyi biz bilemeyiz siz kendiniz bilirsiniz ödeyebilecekseniz sıkıntıya düşmüyecekseniz çekersiniz o sizin bileceğiniz iş. Onun haricinde şimdiden hayırlı olsun iki teker candır en kısa sürede marka model farketmeksizin sizi de aramızda görmek isteriz
Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.
-
O paraya hayabusa olur be pehh
-
-
Gercekten 250 cc ler birkac yilsonra 20000 tl ye bile alinamayacak
Motor u al garaj a koy seneye sat para kazan
Saka bi yana bence bu işe borc ile baslanmaz
Basina bi kaza gelse kredi patlar motoru yaptiramassin hayatin kayar
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Az daha koy ybr al
Bu cevabı her gördüğümde kopuyorum hala 😁😂
-
bencede daha ucuz bir motor bakabilirsin başlangıç için
-
O fiyatlardaki motor için ya kasko yada çok üst düzey bir kilit masrafıda olacak.
-
Bende Mt25 alacaktım ve şöyle bir hesap yaptım senin dediğin gibi bir fiyat çıktı. Bende 250 cc'lik bir motor için o fiyat değmez dedim ve Bajaj Pulsar NS 200'e yöneldim. Aksesuarları çantası falan daha ucuz. motorun fiyatı 8200 falan zaten. 11 12 bin liraya herşey tamamlanır. Ama arkadaşların dediği gibi önce güzel bir eğitim al sonra yeni başlamak için ikinci el Ybr yada ikinci el bir scooter falan bulup alış önce trafiğe falan.
-
Alternatif : bajaj pulsar+ koruma demiri + eğitim + kask + mont + pantolon + ayakkabı ekipmanlar kask hariç Allah kullandırtmasın eskimez kolay kolay
-
benim oyum palio 1.3 multijet e ilk motora 20 bin tl aboov
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Benim oyumda eğer maddi sıkıntıya düşmeyecekseniz ya da tıkır tıkır kredi borcunuzu ödeyebilecekseniz mt-25'den yana. Biri bajaj, öbürü yamaha. Biri tek öbürü çift silindir, biri 250 öbürü 200cc, birinin tipi daha güzel öbürünün nispeten güzel
ya da ktm duke 250. the best
-
maddi durum uygunsa gayet te güzel bi fikir. 250 cc aklıselim biri için başlangıç motoru olarak ideal. 125 fln çabuk bayıyor insanı.
-
SolidSnake adlı üyeden alıntı
Benim oyumda eğer maddi sıkıntıya düşmeyecekseniz ya da tıkır tıkır kredi borcunuzu ödeyebilecekseniz mt-25'den yana. Biri bajaj, öbürü yamaha. Biri tek öbürü çift silindir, biri 250 öbürü 200cc, birinin tipi daha güzel öbürünün nispeten güzel
ya da ktm duke 250. the best
Burada tek al diyebileceğim duke olur
-
odeme bana koymaz , şıkır şıkır oderım dersen al gıtsın . sana arkadasların dedıgı gıbı duke 250 de bak derım ama onun da parca ve servısı bıldıgım kadarıyla yamaha'dan bıraz fazla ama kalıtesı daha ıyı ve bıraz daha agresıf makına
5000 lıralık motosıklet bıle alsan su an sana o bıle 10.000 lıraya gelecek sıfırdan ekıpman, ehlıyet , sıgorta ıcın zaten su an kı odemelerı yapacaksın ( yaklasık 5000 lıra ) heee bırde sana ırc lastıkler cok kotu degıstır dıyen olacak ama bence 1000 bakımına kadar kullan zaten bu sure ıcınde motoru zorlamayacaksın bırde yenı tecrube edınecek bı arkadassın , kendını bıldıgın zaman o lastık senı bı sure ıdare eder,alısınca guzel bı lastık alırsın ( rosso 2 mesela ) sımdıden hayırlı olsun.
-
Ogretmen adlı üyeden alıntı
Bende Mt25 alacaktım ve şöyle bir hesap yaptım senin dediğin gibi bir fiyat çıktı. Bende 250 cc'lik bir motor için o fiyat değmez dedim ve Bajaj Pulsar NS 200'e yöneldim. Aksesuarları çantası falan daha ucuz. motorun fiyatı 8200 falan zaten. 11 12 bin liraya herşey tamamlanır. Ama arkadaşların dediği gibi önce güzel bir eğitim al sonra yeni başlamak için ikinci el Ybr yada ikinci el bir scooter falan bulup alış önce trafiğe falan.
Hesabı kitabı yapıp eğer ödenebiliyorsa MT-25 yerine pulsar almak yüzyılın hatası olur. Biri gerçek bir motosiklet büyük cc takıntın yoksa veya değiştiremiyorsan bile 5-10 yıl binilir
-
duke in ikinci eli ölü.bir de kredi çekip alacakmis zarari çok olur
-
o bütçelere X max 250 yada duke 250 daha mantıklı olur bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)