Shamy adlı üyeden alıntı
Toton ve cebin sağlamsa gider, yanina bidonla motor yağı almayıda unutma, eksildikce takviye yapman gerekecek cunku.
Bu Amerikonyalilari ellerinden opmek lazim hakikaten. Eskiden iphone a kizardim, adamlar ekol oldu, telefonu herkese itelediler, simitcinin elinde bile var diye, hadi en azindan kaliteli bir telefon oldu birkac jenarasyondur, hızı, stabilitesi, yeni teknolojisi, sahane bir isletim sistemi. Ama Harley dawitson la insanlara attigi kazik efsanedir Amerikonyanin. 883 gibi, yol tutus kotu, fren kotu, aerodinamk yok, teknolojiden eser yok, kamyon gibi agir, gitmiyor, durmuyor, viraj almiyor, ekonomik degi, zangir zangir titriyor, insanlar bu motoru alip birde farkliyiz ozeliz diyerek hava atmaya kalkiyor. Buyuk basari, boyle 50 sene onceki motorlara benzeyen, dul dul yap,ardindan bizim gibi akilli gecinen millete fais fiyattan sat. Tarih kitaplarina gececek bir basaridir.
Yillarin motorcusuyum, samimiyetime inanin, o kadar buyuk konusuyorum, alip satmayacaksin bineceksin deseler, 10 bin tl ye 2016 model 883 vericez 0 km deseler,anam karım olsun, forumum en namussuz serefsiz adami olayim, alip garajima koyarsam. Benim gozumde 883 kilo ile satilan hurdacidan alinan demirden farksizdir.