Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

HD Iron 883 uzun yol gidermi?

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Avenger 150 Street
    Vallahi üşenmeyip cevap yazan herkesi tebrik ediyorum. Beijing'e 16 kişiyle gidecek adam, foruma HD alayım mı diye soruyor. Çin yani, Çin halk Cumhuriyeti. Bence devri alem yapın, bering boğazından Amerika, kıtayı baştan başa geçer, gemiyle İspanya yaparsınız, ordan da Avrupa turu, hooop Türkiye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Adam trol beyler, Sanıyorki burdan Çin'e duble yol var. Amaç geziyse gezi motoru alırsın. Şekil yapacam diyosan alırsın harleyi istanbuldaki bilimum caddelerde şekil yaparsın.

Bırakın gençleri, eğlensin beyler 😀😀😂😃
    dyavol-77 bunu beğendi.

Tur camı alman lazim bir de yola çikmadan önce denemeler yapman gerekiyor. En büyük problemin rüzgar eğer oturuş pozisyonu sana uygun olmazsa vücudundaki ağrılar olacak. Sonucta bu motor uzun yol için degil sehirde kıvrak gitsin diye tasarlanmış. Bende xv950 var çok benzer motorlar, stock hali ile uzun yol için o kadar da uygun olmadigini soyleyebilirim. Özelliklede tur camı olmadan. Ek olarak iyi olmayan asfaltta da kesinlikle rahat edemezsin. Bunlar duzgun asfalt motoru sonucta. Birde burda millet işin doğru yada yanlışlıgıni tartisip milletin yalanini ortaya cikarma cabasinda sonucta bilgi verebiliyorsan ver, verecek birseyin yokaa gerisi bos laf kalabaligi. Sonucta konun basligi 883 uzun yol gider mi. Adamin hikayesini nasil cökertiriz degil.

Güzel bir route fakat HD 883 bu iş için pek mantıklı değil.
    Bu gibi bir plan için bmw f serisi, tenere, Ktm990 gibi motorlar önerilir.

Hoş yamaha ybr125 ile Japonya'ya giden birisi vardı sanırım

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Maddi sorun yok yol uzun neden touring değilde hd onu anlamadım ben.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    883 tarzi motorlar kafe bistro tarzi yerlere gitmek icin tasarlanmistir
    Bu kadar uzun km motosikletle gitmek istiyorsan
    883 e nazaran ekonomik bakimi kolay oturuş pozisyonu dik ve rahat bi motor almalisiniz
    V strom verys nc 750 varedero tarzi
    Para varsa gs1200 tenere 1200
    Daha tunuling olan fjr vfr tarzi motor alin rahat edin

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı MainState adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi bazı arkadaşlar imkan işi felan demiş imkan var, aslında rahatım için touringde alabilirim ama touringlerde hız vs. zor oluyor diye biliyorum(emin değilim)
    883 ile hız yapabileceğini kim söyledi sana?
    Yolda turinglere yetişmeye uğraşır durursun.
    Madem paran var üstüne koy güzel bir motor al.
    883'ün üstüne sadece 2-3 bin euro eklesen Honda,Kawasaki,Suzuki'nin harika modelleri var.
    Ya da para var huzur var dersen 5-6bin euro ekle Yamaha FJR 1300 al.
    883 ile ne kadar hız yapabileceksin?

ön kaldırabiliyormuyuz?
    Önünüzü kaldırma işini Tayland'a bırakın.
    Beceremezseniz bile orda yardımcı olurlar.
    ufukt, Mengu16, hamzarat ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toton ve cebin sağlamsa gider, yanina bidonla motor yağı almayıda unutma, eksildikce takviye yapman gerekecek cunku.

Bu Amerikonyalilari ellerinden opmek lazim hakikaten. Eskiden iphone a kizardim, adamlar ekol oldu, telefonu herkese itelediler, simitcinin elinde bile var diye, hadi en azindan kaliteli bir telefon oldu birkac jenarasyondur, hızı, stabilitesi, yeni teknolojisi, sahane bir isletim sistemi. Ama Harley dawitson la insanlara attigi kazik efsanedir Amerikonyanin. 883 gibi, yol tutus kotu, fren kotu, aerodinamk yok, teknolojiden eser yok, kamyon gibi agir, gitmiyor, durmuyor, viraj almiyor, ekonomik degi, zangir zangir titriyor, insanlar bu motoru alip birde farkliyiz ozeliz diyerek hava atmaya kalkiyor. Buyuk basari, boyle 50 sene onceki motorlara benzeyen, dul dul yap,ardindan bizim gibi akilli gecinen millete fais fiyattan sat. Tarih kitaplarina gececek bir basaridir.

Yillarin motorcusuyum, samimiyetime inanin, o kadar buyuk konusuyorum, alip satmayacaksin bineceksin deseler, 10 bin tl ye 2016 model 883 vericez 0 km deseler,anam karım olsun, forumum en namussuz serefsiz adami olayim, alip garajima koyarsam. Benim gozumde 883 kilo ile satilan hurdacidan alinan demirden farksizdir.
    Ben böyle giydirme görmedim Haklı bir diydirme, katılıyorum
    Az silindir, çok iş

SolidSnake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    883 ve diğer modelleri bir tutmak haksızlık olur, tonla harley var, dyna var softail var, touring modelleri var, yazdığınız eleştiri bir noktaya kadar geçerli sadece.

ufukt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    883 ile hız yapabileceğini kim söyledi sana?
    Yolda turinglere yetişmeye uğraşır durursun.
    Madem paran var üstüne koy güzel bir motor al.
    883'ün üstüne sadece 2-3 bin euro eklesen Honda,Kawasaki,Suzuki'nin harika modelleri var.
    Ya da para var huzur var dersen 5-6bin euro ekle Yamaha FJR 1300 al.
    883 ile ne kadar hız yapabileceksin?

Tayland'da ucuz diyolar

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

Bu arada Kuba Filinta 200 öneririm yata yata gidersin
    jimi_hendrix bunu beğendi.
    Lojistisyen.net/forum ¯\_(ツ)_/¯

Jeeztro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha - XV 950 Cafe Racer
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    /thread olmuş. Kapatalım konuyu bence bu yorumdan sonra
    Shamy bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı bumbala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Depo çok küçük bahsettiğiniz rotada benzinlik olmayan yerler olabilir. Bu yüzden bir bezin bidonu yanınızda bulundurun.

Gidilmez cevaplarına şöyle bir cevap vereyim. Ankarada MZ ile dünya turu yapan birine rastlamıştım. Bu yüzden gitmek istedikten sonra heryere gidilir.
    Ankarada sorsan herkes pilot hocam
    ölü adam bunu beğendi.

Motosikleti
    Tmax 530
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toton ve cebin sağlamsa gider, yanina bidonla motor yağı almayıda unutma, eksildikce takviye yapman gerekecek cunku.

Bu Amerikonyalilari ellerinden opmek lazim hakikaten. Eskiden iphone a kizardim, adamlar ekol oldu, telefonu herkese itelediler, simitcinin elinde bile var diye, hadi en azindan kaliteli bir telefon oldu birkac jenarasyondur, hızı, stabilitesi, yeni teknolojisi, sahane bir isletim sistemi. Ama Harley dawitson la insanlara attigi kazik efsanedir Amerikonyanin. 883 gibi, yol tutus kotu, fren kotu, aerodinamk yok, teknolojiden eser yok, kamyon gibi agir, gitmiyor, durmuyor, viraj almiyor, ekonomik degi, zangir zangir titriyor, insanlar bu motoru alip birde farkliyiz ozeliz diyerek hava atmaya kalkiyor. Buyuk basari, boyle 50 sene onceki motorlara benzeyen, dul dul yap,ardindan bizim gibi akilli gecinen millete fais fiyattan sat. Tarih kitaplarina gececek bir basaridir.

Yillarin motorcusuyum, samimiyetime inanin, o kadar buyuk konusuyorum, alip satmayacaksin bineceksin deseler, 10 bin tl ye 2016 model 883 vericez 0 km deseler,anam karım olsun, forumum en namussuz serefsiz adami olayim, alip garajima koyarsam. Benim gozumde 883 kilo ile satilan hurdacidan alinan demirden farksizdir.
    Basladik yine

drumstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xtreme max "250"

Hambalaleleyi lambaleyyo

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    Ek olarak : bu 883 iron arkadaşımızda ön kaldırabiliyormuyuz?

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    1. Camsiz cruiser ile uzun yol yapilmaz. 100km uzeri yarim saat yolculuktan sonra kollar-bilekler agri yapar. Cunku sizi geri iten ruzgara karsi tek denge unsuru gidona asilip kendinizi one cekmenizdir. Surekli kollarinizla gidona tutunmaya calismaniz, yarim saat sonra rahatsiz etmeye baslar.

2. Bu kadar uzun yola gitmeye niyetli akli basinda biri boyle bir soruyu soramaz. Samimi soruyorsa eger, tecrubesi motosiklette uzun yol gitmeye uygun degildir.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Aşağıdaki hikayeye göre uzun yol yapabilmek motora değil sürücüye bağlı. Fakat, uzun yol yapma merakı ile motosikletle akrobasi merakı birbirinden çok uzak şeyler.

https://youtu.be/GFRgDInG_oQ

Motosikleti
    Regal Raptor 150
    Sayın Main State arkadaşım, sorunsuz ve meşakkatsiz macera dolu bir gezi istiyorsanız ilk önce İstanbuldan Tokyoya kadar giden sevgili Serkan Söğütün (RÜZGARIN İZİNDE ) kardeşimizin seyahat yazılarına bir göz gezdir, kendisinin Afrika ve Nordpol gezileride var,takip edeceğiniz rota üzerine hertülr arazi şartları mevcut, çöl, toprak, çamur, Harley bu yolların moturu değil 1.cisi alçak, 2.cisi dişli lastik hiçde randımanlı olmaz,geçtiğiniz ülkelerde teknik bir sorunla karşılaşırsanız parça bulmanız imkansız, mutlaka dışarıdan tedarik etmek gerekirki buda gurubunuz için sorun olur seni bekleseler birtürlü beklemeseler bir türlü, sen bu seyahat için Yamaha XT 660 al gerektiğiğ kadar yüksek, lastikleri büyük,hemen hemen Orta Asyanın bütün büyük şehirlerinde parça bulabilmen ihtimali yüksek o yüzden daha etraflı bilgiyi Serkanın sitesinden almanı tavsiye ederim herşeyin gönlünce olması dilerimle.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)