Zincir kilidin anahtarlarını kaybettim. Fotoğraflı, yardım.
Reklamlar
-
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz kilitten vardı bende, anahtarlarının hepsi kayboldu. Buna yeni anahtar ayarlayabilir miyim? Ayarlayabilirsem nerden?
Reklamlar
-
Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.
-
mt07 motorun var bu dandik zincirimi takıyosun,,hazır kaybolmuşken paraya kıy 12-14 mm granit zincir kilit al ,,senin bu zinciri 10 saniyede patlatıyolar haberin olsun,,daha dün facebook da gördüm birinin bu tip zincirini kesip motoru götürmüşler zinciride orda bırakmışlar,,garibim ağlayıp duruyodu nasıl bulucam motoru diye
o zinciri boşuna takma motorun sende kalmasını istiyosan tabiki
-
çilingire bir sor adam kilidi açar ama anahtarı nasıl yaptırırsın bilemem
bence bu zinciri kes gitsin disk e takılan alarmlı disk kilitlerinden 2 tane al birini ön diske diğerini arkaya tak en azından biri dokunduğunda alarm ötmeye başlar haberin olur
-
Çilingir acmazsa bitane mangal yakmak için olan jolelerden al kilit yerinin altına ustune dök ateş ver 10 _ 15 dakikaya atar kendini
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
mt07 motorun var bu dandik zincirimi takıyosun,,hazır kaybolmuşken paraya kıy 12-14 mm granit zincir kilit al ,,senin bu zinciri 10 saniyede patlatıyolar haberin olsun,,daha dün facebook da gördüm birinin bu tip zincirini kesip motoru götürmüşler zinciride orda bırakmışlar,,garibim ağlayıp duruyodu nasıl bulucam motoru diye
o zinciri boşuna takma motorun sende kalmasını istiyosan tabiki
Kaskom ve abus disk kilidim var bu sadece caydırma amaçlı.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
-
Aquaium adlı üyeden alıntı
Kaskom ve abus disk kilidim var bu sadece caydırma amaçlı.
zinciride abus alsaydın madem tam olsaydı,,inan o zincirin caydırıcı hiç bir hükmü yok,hırsız o zinciri görünce bitarafıyla gülüyor sadece
kaskon varsa bişey diyemem ancak kaskoya 1 yılda verdiğin parayla ömür boyu kullanabileceğin aşağıdaki en kaliteli zinciri ve disk kilidini alabilirdin diye düşünüyorum,,14 mm olduğundan demir makaslarının ağzına sığmıyor ve kesilmesi mümkün değil
http://www.motosikletaksesuarlari.co...FZUYGwodBh0HHg
-
zinciride abus alsaydın madem tam olsaydı,,inan o zincirin caydırıcı hiç bir hükmü yok,hırsız o zinciri görünce bitarafıyla gülüyor sadece
kaskon varsa bişey diyemem ancak kaskoya 1 yılda verdiğin parayla ömür boyu kullanabileceğin aşağıdaki en kaliteli zinciri ve disk kilidini alabilirdin diye düşünüyorum
http://www.motosikletaksesuarlari.co...FZUYGwodBh0HHg
Hocam üzerine afiyet apaçiyim biraz kaskoyu çalınma için yapmadım zaten. Bir de kapalı garajım var. Benim bu kilidini kullanma amacım sadece bir kafede otururken disk kilidini taktığımda bir yandan da zincirle bağlayıp hırsız saldırısında alarmın ötmesini sağlamak.
-
Aquaium adlı üyeden alıntı
Hocam üzerine afiyet apaçiyim biraz kaskoyu çalınma için yapmadım zaten. Bir de kapalı garajım var. Benim bu kilidini kullanma amacım sadece bir kafede otururken disk kilidini taktığımda bir yandan da zincirle bağlayıp hırsız saldırısında alarmın ötmesini sağlamak.
haaa tamam ozaman ,,birde kapalı garajın varmış ohhh suyundanda koy,,ne biliim sokakta bırakıyosun diye söyledim ben
-
haaa tamam ozaman ,,birde kapalı garajın varmış ohhh suyundanda koy,,ne biliim sokakta bırakıyosun diye söyledim ben
Dışarda motor bırakmaya karşıyım ben ya. Soysuzun teki gelse çekememezlikten elindeki bir lirayla grenaja 2 çizik atsa yüzlerce lira masraf.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
-
aynen haklısın kardeşim,en güzeli kapalı garaj veya dükkan gibi biyer ,benimde küçük bir dükkanım var aracımla motorumu zar zor koyabiliyorum şükürler olsun ancak herkesin böyle bir olanağı olmuyor ne yazıkki mecburen dışarda bırakmak zorunda kalıyorlar
genelde yüzde 90'ı bu şekilde dışarda bırakıyor,bende bunu baz alarak sana cevap yazmıştım,,neyse önceki yazdıklarımı dikkate alma sen
-
aynen haklısın kardeşim,en güzeli kapalı garaj veya dükkan gibi biyer ,benimde küçük bir dükkanım var aracımla motorumu zar zor koyabiliyorum şükürler olsun ancak herkesin böyle bir olanağı olmuyor ne yazıkki mecburen dışarda bırakmak zorunda kalıyorlar
genelde yüzde 90'ı bu şekilde dışarda bırakıyor,bende bunu baz alarak sana cevap yazmıştım,,neyse önceki yazdıklarımı dikkate alma sen
Sorun değil hocam.
- BOB MARLEY
-
Yazmayın bence böyle bilgiler. Gerçi hırsızlar milletten iyi bilir ama neyse.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)