Motosikleti red eden otoparkı belediyeye şikayet edin. Böyle bir hakları yok. Bunu belediye den aldıkları izne yazamazlar.
Motosikleti red eden otoparkı belediyeye şikayet edin. Böyle bir hakları yok. Bunu belediye den aldıkları izne yazamazlar.
öncelikle medeni tutumuzdan dolayı sizi kutlarım.
tam memleketimizin ihtiyacı olan ruh işte bu.
ayrıca yaya kaldırımının yayaların kullanımına ait olmasını mı tartışacağız ?
adı üstünde yaya kaldırımı.
kullanılan ortak alanlar nüfus artışına paralel şekilde artmadığı sürece darboğaz kaçınılmazdır.
araç sayısındaki ve tipinceki değişime göre toplumsal alan da yeniden yapılandırılmalıdır.
motosiklet park alanı bulma zorluğunu bu şekilde çözemeyiz.
idari makamlara uygun bir dil ile yazılmış dilekçe ile başvurmanızı tavsiye ederim.
görüldüğü üzere bir çoğumuz aynı problemi yaşıyoruz.
ve bu bir problem.
çözülmesi gerekiyor.
motosiklet hırsızlığı, fahiş zorunlu zigorta ücretleri, trafik içerisinde gereksiz eleman gibi davranılması vs vs vs ...
ortak problemlerimize ortak hareket ederek çözüm bulmamız gerekiyor.
burada işin bir ucu yaptırım gücü bulunana motosiklet firmalarına değiyor.
aracı satıp kenara çekilmek yerine, aracın kullanımının kolaylaştırılması yönünde de davranışları olmalı.
zira bu davranış kendi satış rakamlarını etkileyecektir.
öncelik tabi ki kullanıcılarındır.
yürüyün köprüyü işgal edelim demiyorum,
tek tip bir dilekçe ile ilgili makamlara derdimizi anlatalım.
istanbul kadıköy tarafında gördüğüm otoparklar motosiklet alıyor.
otopark doğru düzgün bir sigorta yapmış ise sorun yok.
otoparklardan çalınan hiç araba olmuyor mu ?
o zaman araba da almasınlar.
Yaya konusunda demek istediğim şuydu sayısız defa önüme atlıyan teyzeye dayıya çocuk arabasıyla fırlıyan ablaya yol vermişimdir trafiği kitleyip geçmesinide beklerim bu sorun değil benim için ama biri çıkıp dedimi kaldırım yayaların çıkamazsın onlarda yola inmesin o zaman derim ki mantıklı cvb ta budur bence. Kaldı ki konuyla alakası yok bunun ben insan gibi otopark aradım bulamadım bundan bahsetmişim başlıkta artık trafikte taşıttan sayılmamaya alıştık şimdi bide bu çıktı.
Belediyeye yazın diyorsunuz da, belediyeye ait otoparklarda motosiklet almıyor. Gidin eyüp belediyesinin kapali otoparkına bırakmayı deneyin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)