Yamaha R25 Ufaktan Yanlama-Drift
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Alt devirler ölü gitmiyor :D
-
-
başka biri çekse daha güzel gözükürdü ne derece yanladığınız...
-
Abi gereksiz hareketler yaa
On kaldirma
Arka kaldirma
Drift
Teker yakma
Türk insani neden bu kadar apachi.
Abi tum bu hareketler sizi kötü gösteriyor dışarı karşı. Thats all my opinion
-
MoRFy adlı üyeden alıntı
başka biri çekse daha güzel gözükürdü ne derece yanladığınız...
Aynen güzel görüntü olur kamerayı kuyruga taktıgın zamanda güzel görüntü olur
kuesier adlı üyeden alıntı
On kaldirma
Arka kaldirma
Drift
Teker yakma
Haklısın ama arada yapmak lazim motorun kaydıgı zamanki tepkilerine alışıyorsun kayma durumu olunca panik yapmıyon kaç kere başıma geldi arka teker kitledi ön teker kitledi panik yapmadan durdum
-
hocam bu yanlamanın taktiği nedir ? nasıl yaparız bizde açıklar mısınız ? yakın zamanda bununla ilgili bir konu açtım ve sordum ama orada altında 600 lük 1000 lik makina yoksa olmaz o iş deyip kendi makinasını gözümüze sokmak isteyen tipler dolmuştu başlığa onlara da kapak niteliğinde bir video olmuş. Bizde biliyoruz yüksek cc güçlü bir makinan varsa gaza biraz fazla dokunursan yanlar cihaz ama biz bu işi bizdeki imkanlar dahilinde nasıl yaparız onu sormuştuk Her neyse hocam nasıl yanlıyorsunuz böyle ? incelikleri pratik yönleri bize söyleyebileceğiniz anlatabileceğiniz şekilde nedir olay nasıl yapıyoruz yani bu yanlama işini
Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.
-
İrc ile 3. Viteste e5te yanlaman olası. Yeter ki ayarı tutsun
-
Sadece güldüm çok saçma bi video komik yani
-
barismanco adlı üyeden alıntı
hocam bu yanlamanın taktiği nedir ? nasıl yaparız bizde açıklar mısınız ? yakın zamanda bununla ilgili bir konu açtım ve sordum ama orada altında 600 lük 1000 lik makina yoksa olmaz o iş deyip kendi makinasını gözümüze sokmak isteyen tipler dolmuştu başlığa onlara da kapak niteliğinde bir video olmuş. Bizde biliyoruz yüksek cc güçlü bir makinan varsa gaza biraz fazla dokunursan yanlar cihaz ama biz bu işi bizdeki imkanlar dahilinde nasıl yaparız onu sormuştuk
Her neyse hocam nasıl yanlıyorsunuz böyle ? incelikleri pratik yönleri bize söyleyebileceğiniz anlatabileceğiniz şekilde nedir olay nasıl yapıyoruz yani bu yanlama işini
Sadece gazla yanlama istiyorsan hafif saga veya sola gidiyomus gibi yapıp gazı sert açınca yanlıyor ben o şekil sevmedigim için gazla birlikte kademeli olarak debriyajı bırakıyorum bu şekilde daha kontrolü oluyor.
caglar48 adlı üyeden alıntı
Sadece güldüm çok saçma bi video komik yani
Kardeşim sen daha güzelini yap onu izliyelim o zaman
-
Videoyu çekende, beğenenlerde apaçi kardeşliği. Bi yerde apaçilerde canımız, kardeşimiz sonuçta
-
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Videoyu çekende, beğenenlerde apaçi kardeşliği. Bi yerde apaçilerde canımız, kardeşimiz sonuçta
Eyvallah arada apaçilik yapmak lazım 2 tekerin ruhunda var apaçilik
-
bi ara cbr250 ile 0 çizeni görmüştüm...
-
barismanco adlı üyeden alıntı
hocam bu yanlamanın taktiği nedir ? nasıl yaparız bizde açıklar mısınız ? yakın zamanda bununla ilgili bir konu açtım ve sordum ama orada altında 600 lük 1000 lik makina yoksa olmaz o iş deyip kendi makinasını gözümüze sokmak isteyen tipler dolmuştu başlığa onlara da kapak niteliğinde bir video olmuş. Bizde biliyoruz yüksek cc güçlü bir makinan varsa gaza biraz fazla dokunursan yanlar cihaz ama biz bu işi bizdeki imkanlar dahilinde nasıl yaparız onu sormuştuk
Her neyse hocam nasıl yanlıyorsunuz böyle ? incelikleri pratik yönleri bize söyleyebileceğiniz anlatabileceğiniz şekilde nedir olay nasıl yapıyoruz yani bu yanlama işini
Aynen yahu. İstemeden de olsa yan yan gitmekten ben artık alıştım. Ama istediğim zamanlarda veremiyorum yanı öyle de ilginç bi şey yaşıyorum ben de.
-
-
brooklynnn adlı üyeden alıntı
İrc ile 3. Viteste e5te yanlaman olası. Yeter ki ayarı tutsun
Yanladım şahitlerim var.
-
kuesier adlı üyeden alıntı
On kaldirma
Arka kaldirma
Drift
Teker yakma
125R'la yapamıyosun diye kıskanma.
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)