Isparta biraz daha geri bir sehir varmi orda motor suren
Sen bence bu sene kredi oduyormus gibi bu dedigin yollardan 500 500 at bakalim kenara atabiliyormusun. Yazin da guneyde calisip biriktir parani. bak bakalim yaz sonunda nekadar var elinde ondan sonrada tekrardan dusunup kararini ver. PLanlarini 1 sene ertelemen senin icin cok daha faydali olabilir.
kredi çekebilmek için en az 6 ay sigorta geçmişin yani 7 aydır çalışıyor olman ve kredi notunun hesaplanabilmesi için en az 3 ay kredi kartı geçmişinin olması gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
sen naptın buldun mu motoru?
ulan ben ingilterede öğrencilik yapıyorum, burslu olduğum içim cebime çok şükür para giriyor da şahsi masrafım (mutfak da dahil) türk lirası bazında 1500 lira değil. senin yerinde olsaydım vn 800 ü alıp aksesuarları döşemeye başlamıştım.
yok usta bulunmadı güvenlikli siteden çalındığı için site güvenliğine dava açtık olumlu bi sonuç çıkar inşallah şu 1 hafta içinde emaneten bi mt07 almayı düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
Öğrenci adamın ne kaynağı olcak kardeşim aile
https://www.instagram.com/besafes1kr/
5000 tl ye al cbf 150 gez doya doya hem tecrübe kazan hem sıkılma
benzin parası, sigorta, bakım ve yıllık vergisi belini büker dostum. keşke herşey sadece kredi taksidi ödemekten ibaret olsa. yerinde olsam 0 km hyosung gv 250 falan alırdım illa chopper istiyorsam. çünkü maksimum 10-12 bin tl civarı kredi çekersen kredi taksidiyle birlikte motorun benzinini, bakımını zor da olsa karşılayabilirsin. vn800 aldığını düşün. benzin koyup gezecek para bulamadıktan sonra o motor senin olsa ama sadece kapının önünde yatsa ne yazar
Öğrencideki lükse bak😀
Kimseye karışmak haddim değil de öğrenci dediğin adam sigara parası falan bulur, kontörü biter, otobüs bileti kalmaz vs vs.
125 lik bir motor olsa anlayacağım. Maddi durum aileden dolayı çok çok çok iyi olur, onu da anlarım. Ama sen bişeylerden kısma peşindesin ve vn800 diyorsun. Garip
CG yakışır
kredi çek 5 sene kul köle ol, öğrenci olmuşsun ama birey olamamışsın hocam. bu mentaliteyle olmaz.
Gençler herkesin hayatına kimse karışamaz kardeşimiz buraya yazdığına göre var kendine göre bir hesabı alsın arkadaş sakin
bence çek bi bajaj boxer sıfır... on numara
Aileden gelecek 500 lirayla bursla falan vn800 sana sadece eziyet olur
Al orta halli bisey kullan , mezun ol mesleğini eline al o zaman vn 800 iron 883 falan alırsın
Ama öğrenci halinle bulaşma o işlere gerçi banka sana kredi cikartirmi o da var
Sakın ola böyle bir işe girme. Maaşın üçte birini dört sene boyunca motor bağlamak adamı yorar, bindiğine de aldığında da pişman olursun. Başta çok güzel gelir ama motora alıştıktan sonra o ödeme her ay sana koymaya başlar. Başlarsın dört sene nasıl bitecek diye düşünmeye. Bakımını benzinini falan da hesaba kat. Ayrıca ikinci el motorda problem çıkma ihtimali de var. Motorunla hesap yapmadan gezmenin keyfine varamadıktan sonra almanın pek anlamı kalmıyor. Bence git Bajaj Avenger, Superlight 200 hatta Freedom 250 veya o ayarda bir şey al, bir yılda öde ucuzundan bu işi hallet. Kendinizi zevkleriniz uğruna bankaların esiri haline getirmeyin. İnsan parası az olduğu için bir kez kredi işine bulaştı mı bir daha yakasını kurtaramıyor.
Borca girme hocam bence. Uni bitsin keyfine gore bisiler alirsin. alma demiyor zaten sana kimse motor al ama ogrenci dostu az yakan cok kacan bisiler al.
YBR olur, Mondial Z One olur...
Valla ben öğrencilikte ay sonunu zor getirdiğim zaman olurdu elin oğlunun hayali kes
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
17.000 TL alacaksında 48 ayda kaç lira olarak geri ödeyeceksin onu da hesapla. İşten ayrılmak durumunda kalır da bir süre işsiz kalırsan o da cabası. Bence riskli bir iş olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)