Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Öğrenci bi bireyin VN800 alması

REKLAM ALANI
    caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Stock Sever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de öğrenciyim merak ediyorum şu aylık 1500 2000 lira yetiremeyen öğrencileri. Tamam istanbul olabilir büyük şehir olabilir ama benim evim ailem istanbulda şahsi aylık harcadığım 200 yoktur bile.
    Sizin kaynağınız nedir sorması ayıp varsa bi yolu biz de yapalım. 8 arkadaşım var hepside kyk kredisi dışında para görmüyor onun da zaten 200 TL si kykya gidiyor. 1500-2000 tl yetiremiyosanız gerçekten ilginçmiş. Demekki bizde var bi sıkıntı.
    Açıklayayım kardeşim , Aydaa 600-800 Benzin Günde 30 lira yemekten 900 lira , Ayda 2 kere meyhane 300 lira bak para bitti
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Isparta biraz daha geri bir sehir varmi orda motor suren

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıklayayım kardeşim , Aydaa 600-800 Benzin Günde 30 lira yemekten 900 lira , Ayda 2 kere meyhane 300 lira bak para bitti
    Anlamadığım paranın nasıl yendiği değil. O gelirin kaynağı. Aileden falan mı geliyor onu merak ettim hocam.
    HONDA

#BZ3082

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sen bence bu sene kredi oduyormus gibi bu dedigin yollardan 500 500 at bakalim kenara atabiliyormusun. Yazin da guneyde calisip biriktir parani. bak bakalim yaz sonunda nekadar var elinde ondan sonrada tekrardan dusunup kararini ver. PLanlarini 1 sene ertelemen senin icin cok daha faydali olabilir.

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    17 bini 48 ay vadeyle 25 bin olarak geri ödersin değer mi?

ayrıca öğrencisin kredi vermezler sigortan olması lazım ha sigortalı bir işe girersin 2 ay geçer sonra başvurursun onda da 5 binden fazla vermezler fazla bankaya güvenme derim.
    kredi çekebilmek için en az 6 ay sigorta geçmişin yani 7 aydır çalışıyor olman ve kredi notunun hesaplanabilmesi için en az 3 ay kredi kartı geçmişinin olması gerek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen naptın buldun mu motoru?

ulan ben ingilterede öğrencilik yapıyorum, burslu olduğum içim cebime çok şükür para giriyor da şahsi masrafım (mutfak da dahil) türk lirası bazında 1500 lira değil. senin yerinde olsaydım vn 800 ü alıp aksesuarları döşemeye başlamıştım.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Jemand adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kredi çekebilmek için en az 6 ay sigorta geçmişin yani 7 aydır çalışıyor olman ve kredi notunun hesaplanabilmesi için en az 3 ay kredi kartı geçmişinin olması gerek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

sen naptın buldun mu motoru?
    yok usta bulunmadı güvenlikli siteden çalındığı için site güvenliğine dava açtık olumlu bi sonuç çıkar inşallah şu 1 hafta içinde emaneten bi mt07 almayı düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------

Alıntı Stock Sever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlamadığım paranın nasıl yendiği değil. O gelirin kaynağı. Aileden falan mı geliyor onu merak ettim hocam.
    Öğrenci adamın ne kaynağı olcak kardeşim aile
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    5000 tl ye al cbf 150 gez doya doya hem tecrübe kazan hem sıkılma

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benzin parası, sigorta, bakım ve yıllık vergisi belini büker dostum. keşke herşey sadece kredi taksidi ödemekten ibaret olsa. yerinde olsam 0 km hyosung gv 250 falan alırdım illa chopper istiyorsam. çünkü maksimum 10-12 bin tl civarı kredi çekersen kredi taksidiyle birlikte motorun benzinini, bakımını zor da olsa karşılayabilirsin. vn800 aldığını düşün. benzin koyup gezecek para bulamadıktan sonra o motor senin olsa ama sadece kapının önünde yatsa ne yazar

neyzen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öğrencideki lükse bak😀
    Kimseye karışmak haddim değil de öğrenci dediğin adam sigara parası falan bulur, kontörü biter, otobüs bileti kalmaz vs vs.

125 lik bir motor olsa anlayacağım. Maddi durum aileden dolayı çok çok çok iyi olur, onu da anlarım. Ama sen bişeylerden kısma peşindesin ve vn800 diyorsun. Garip

Motosikleti
    Mondial Drift
    CG yakışır

Merdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kredi çek 5 sene kul köle ol, öğrenci olmuşsun ama birey olamamışsın hocam. bu mentaliteyle olmaz.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Gençler herkesin hayatına kimse karışamaz kardeşimiz buraya yazdığına göre var kendine göre bir hesabı alsın arkadaş sakin

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    bence çek bi bajaj boxer sıfır... on numara

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aileden gelecek 500 lirayla bursla falan vn800 sana sadece eziyet olur
    Al orta halli bisey kullan , mezun ol mesleğini eline al o zaman vn 800 iron 883 falan alırsın
    Ama öğrenci halinle bulaşma o işlere gerçi banka sana kredi cikartirmi o da var

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Sakın ola böyle bir işe girme. Maaşın üçte birini dört sene boyunca motor bağlamak adamı yorar, bindiğine de aldığında da pişman olursun. Başta çok güzel gelir ama motora alıştıktan sonra o ödeme her ay sana koymaya başlar. Başlarsın dört sene nasıl bitecek diye düşünmeye. Bakımını benzinini falan da hesaba kat. Ayrıca ikinci el motorda problem çıkma ihtimali de var. Motorunla hesap yapmadan gezmenin keyfine varamadıktan sonra almanın pek anlamı kalmıyor. Bence git Bajaj Avenger, Superlight 200 hatta Freedom 250 veya o ayarda bir şey al, bir yılda öde ucuzundan bu işi hallet. Kendinizi zevkleriniz uğruna bankaların esiri haline getirmeyin. İnsan parası az olduğu için bir kez kredi işine bulaştı mı bir daha yakasını kurtaramıyor.

Owl King - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Borca girme hocam bence. Uni bitsin keyfine gore bisiler alirsin. alma demiyor zaten sana kimse motor al ama ogrenci dostu az yakan cok kacan bisiler al.
    YBR olur, Mondial Z One olur...

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Valla ben öğrencilikte ay sonunu zor getirdiğim zaman olurdu elin oğlunun hayali kes
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

Owl King - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bunlar beni kesmez diyorsan boynum kildan ince tabii.

Motosikleti
    CRF 1000L Africa Twin
    17.000 TL alacaksında 48 ayda kaç lira olarak geri ödeyeceksin onu da hesapla. İşten ayrılmak durumunda kalır da bir süre işsiz kalırsan o da cabası. Bence riskli bir iş olur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)