Dikkat edin kormizi isik lafini agzina bile almiyor
https://m.facebook.com/story.php?sto...9&id=660133468
Dikkat edin kormizi isik lafini agzina bile almiyor
https://m.facebook.com/story.php?sto...9&id=660133468
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Etrafını algılayışını, insanlara dair fikirlerini, dünya görüşünü, iyi ya da kötünün ne olduğuna dair inanışlarını bu kanallara göre oluşturan insanlar var. Çok kötü, çok. Tek bilgi kaynağı televizyon haberleri, tek eğlencesi Acun yarışması olan insanların sağlıklı bir zihne sahip olabilecekleri düşünülebilir mi? Bir yere misafirliğe gittim. Bir saat kadar Acun'un veya öbürünün kutumda büyük hissediyorumlu bir yarışmasına maruz kaldım. Yemin ederim, her akşam eğlence diye onu izleyen birisinin beyin fonksiyonları sağlıklı devam edemez. Bu insanlarla doğrudan iletişim halinde olmak, onlara tahammül etmek zorunda kalmak, trafikte bu insanlarla muhatap olmak, alış verişi bunlarla yapmak... Halimiz çok acıklı lan aslında. Motosiklet.net'te vakit geçirmek bile daha iyi, daha sağlıklı yaw.
Sahiplerinin yolsuzlukta adam kayırmada bir numara olduğu kanalın haberinden ne bekliyorsunuz ki, izlemeyin.
Ona kalırsan her kanalın bir sahibi var..
Tarafsız habercilik diye bir laf var sadece..
gel şimdi bunların anasına avradına sövme,,adam kırmızı ışıkta geçiyor suçlu motosikletler oluyor,,resmen İsrail gibi olmuş hem suçlu hem güçlü
tamam motorlar çok hızlı ama yol motorların hakkı,,motorların hızlı olması kırmızı ışıkta geçen o şerefsizi haklı çıkarmaz
bir yandaşı korumak, lehine yargı oluşturmak için yapılmış gibi gözüküyor bu haber. adam lüks jipiyle kırmızı ışığı dahi umursamıyor, muhtemelen ceza yemeyeceğinden de emin. başlığı açan arkadaşın dediği gibi haberde kırmızıda geçme muhabbetinin hiç geçmemesine ne demeli? medeni bir ülkede cinayete teşebbüsle yargılanacak adamı korumak adına yapılan iki yüzlülüğü görünce kanım dondu resmen.
haberin motorcuları karalamak adına değil de malum partili bir yandaşı korumak adına yapıldığını düşünüyorum. en çok allah kitap diyenlerin bu yaptığı şaşırttı mı? hayır yine şaşırtmadı.
Hangi haberi tarafsızki ATV nin ?
Bir siyaset haberleri varki ... Aman aman.
Gta 5 in şifrelerini fetö nün darbe şifreleri diye yayınlayan kanal bu cok şaşırtmadı beni ..
bu adama kellik ilacı yollayalım
Atv kanalini listeden silmeyen bizden degildir
Bu arada jip sahibi insaat firması sahibi müteahit
Halk teve izliyorum gerçek haber. tarafsız tartışma programları zihin açıyor.
Araç %100 hatalı orası tamam.Ancak bir kavşağa da öyle fırtına gibi girilmez aga.Ne olursa olsun konrol et,freni tutmayan araç gelir,sarhoş gelir,ambulans gelir,kırmızı ışıkları hiç iplemeyen ekektri bisiklet gelir vs.Size bişey olduktan sonra yemişim haklılığı.Sadece kavşaklar değil,ara yollar,benziklik giriş çıkışları vs. herşeyi hesap etmek gerek.Siz kendi kendinizi koruyacaksınız.Tercih sizin.Motosiklet kullanmak ayrıcalıktır,onu keyif haline getirmekte,zehir etmekte elimizde.
Resmen emirle haber yapılmış. Allah belanızı versin.
Aynı zihniyet "o saatte sokakta ne işi varmış" diyip tecavüzcüyü haklı çıkaran zihniyet.
Evet hocam yazınıza katılıyorum.Siz söyleyince düşündüm taraflı anlaşılmasın söylediklerim oradan sivil bir araç değilde ambulans geçiyor olsaydı o zaman motorlar suçlu denilebilecek miydi?Tabikide aracın hatalı olduğu gerçeğini değiştirmez ama motor kullanan olarak bizim devamlı ölçüp tartmamız gerekiyor
Hayatta olalım arkadaşlar.
Daha gidilecek çok yer var.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Siz siz olun kavşağa yaklaşırken kontrollü gidin
Böyle haber konusu olmayin
Motorcularda da elbet hata var. Kontrolü bırakmışlar.
Ama bu havuz medyası resmen yanlı haber yapıyor.
Haberi izlerseniz aracı kıytırık şekilde vurgulayıp hep motorculardan bahsediyor.
O beyaz arabadaki kesin yandaş, bunlar da o yandaşı AKlıyor.
Çomar işte bunlar, insanı ülkede soğuttular, çomarlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)