Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

fuarda gördüm bu jınlun lar nasıl acaba

REKLAM ALANI
    murat_by - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx250 twister
    yav fuarda gördüm ilk defa çok hoş görünümlü chopper lar fiyatlarıda inanılmaz derecede ucuz scooter fiyatına adamlar chopper satıyo tamamen çin patantli ama ben genede almayı düşündüm diger motorlarda çinde üretiliyo ama japon veya türk patantle bize daha pahallıya satılıyo sizlerinde yorumlarını bekliyorum duyan veya gören varmı,almak mantıklı olurmu? he ne dersiniz?
    murat_by

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sadist1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende gördüm . sarısından siparişi verdim . elimizde patlarsada patlasın anasını satıyım zaten 3milyar . gönül isterdi racing ama tecrube yok

ademkaratepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar benimde niyetim var ama bu aletlerin tanıtıldığı bi site fln varmı yada türkiyede nerden alıcaz bayisi fln yokmu!?

Motosikleti
    Mondial 125 MT
    Slm, bende fuarda gördüm ve çok hoşuma gitti, özellikle sarı olanı çok hoş görünüyor. Scooterlarıda güzel ama chopper daha güzel elbette. Broşürleri inceleyip karşılaştıracağım bende, ondan sonra karar vereceğim. Asıl almak istediğim Haojin'leri fuarda göremeyince vazgeçtim onlardan...

Sevgiler...

Motosikleti
    JL 250-5
    www.kingringmotor.com

ben de araştırıyorum

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    bu sarı olan suzuki marauder a benzetilmişti sanırım. o fiyata iyi görünüyor.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

keremu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba
    Arkadaşlar pek yakında bende yani SONAX MOTOCERE'de bu motosikletler satışa sunulacak.
    Fuardaki arz talebi görmeden satışına pek girmek istemedim ama gerçekten çok ilgi var ve çok güzel motorlar. İlerki zamanlarda www.sonaxshop.com dan bilgi alabilirsiniz bu motorlarla ilgili.

mikail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslaar bende cok begendım jınlunu ama tam emın de degılım ucuz ama cın malı dıye tırsmıyo degılım .....arastırdım da bıraz adamlar 1970 den berı uretıyorlar sarısı super .................

dostum ben tiger ve mondiala bakmana önerim özellikle tiger görünüm 10 numara

magnano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar jinlun motorlar pendikte var bayisi açılmış duyurulur...

ademkaratepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben bayi ile konuştum mayısda imiş teslimlerii

catlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tektekerizmirli adlı üyeden alıntı
    dostum ben tiger ve mondiala bakmana önerim özellikle tiger görünüm 10 numara
    Tigerin goruntusune dicek bisi yok. fiyatta chopper icin fena deil ama Kanuni dedin mi gecceksin abi.Kanuniden motor alınmaz.Cin malı..icinde patlıyor.bizim arkadasta tiger var, gecenlerde izmire giderken yolda ufak bir cukura girip cıkmıslar, daha sonra direksiyon civatası düşmüş fakat bunlar farkında deil, donemece bi gelmisler direksiyon sallanmaya baslamıs..Ellerinde kalıyomus son anda durmuslar valla.Kanuni dedin mi
    IIIIııı Şeyyy Buraya mı Atcam imZamıı???:silent: ........Nasıl böyle iyi mi?:bounce:

tunali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı magnano adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar jinlun motorlar pendikte var bayisi açılmış duyurulur...
    izmitte bayisi var hatta calıstıgım yerden birkac alan da oldu arastırır ogrenir yazarım size...

arkadaşlar merhaba.5 gün önce jinlun 125 lik scooter aldım.tabi chopper larıda inceledim.işçilik iyi değil tabiki.ama bu fiyatada bundan iyisi yok.ayrıca scooter dan şu an için memnunum.fiyatlarıda yükselecekmiş.bilginize

ayrıca bostancıda 2 esenler ve pendikte birer bayileri var.

mambo 59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun 250-5
    arkadaslar bende jınlun un 250 ligi war 6 ay oldu alalı we hıcbır sıkayetım yok cok memnunum we acayıp dıkkat cekıyor altımdakı oyuncak adamlar harıka motor yapmıslar alet cokrahat serı bırt sekılde 110 km ye cıkıyor su ana kadar 140 ı gecmedım ama 80 100 arası harıka yoltutusu war uzun yola gıdıyorum cok memnunum

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hıııı topic kaç ay onceye ait

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    dostlar...cinmali sonuctaa...taksitle alin ama guvenilir marka alin..sizi oyle bir yerde birakirki allah muhafaza kaza bile yaptirir..bu tip motorlarin nerede nasil sorun cikartacagi hic belli olmaz..hele bide acemi iseniz..allah gostermesin....yegenimde kanuni tiger var...bi bursaya gitti geldii cocugun cani cikti..bes para etmez motorsiklet..goruntu icin aliyorsaniz siz bilirsiniz alin ..bakin..genede bildiginiz markadan sasmayin derim..

jınlun 125 c

arkadaşlar mondial 150 kn ve jınlun 125 c arasında kaldım. bu motorların artı ve eksileri nelerdir bilen varmı. ayrıca jınlun 125 c nin 0km fiyatını bileniniz varmı

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler