Bütün motosiklet aşıklarına selâmlar.
Bu sevda çoğumuz gibi küçük yaşlarda başladı.Milletin pejosu,mobileti kullandık ilk zamanlarda.1993 yılında Bajaj Chetak 4 vitesli skuterle başladık bu maceraya.Ozamanlar foto çeken bi cep telefonumuz olmadığından bu fotodan başka bi foto yok elimde.13 yıl hizmet verdi bu motor bize.
Vites dişlisindeki bi arızaya 2006 yılında 600 TL tamir ücreti istenince kızıp,hurdaya ayırıp 100 lük cub aldım.Onu almamla beraber oğlumda bu sevdaya katılmaya başladı.
Yaklaşık 6 yıl kullandım ve satıp 125 MH Drift aldım.Bizim velette daha fazla benimle takılmaya başladı.Motora vereceğimiz parayı kısıp ekipmanları fazlalaştırdık haliyle.
Trafiğe kapalı alanlarda da bizim veletin isteklerini yaptık bazen
Yol arkadaşım yanımda oldu hep.
Yakın illere,festivallere gitmeye başladık
Baktık 125 lik motorla bu iş olmayacak,hesap kitap,kararsızlıktı şuydu buydu derken 250 CC bi motor aldık gitti
O günü hiç unutmuyorum,bizim velet baya bi grip olmasına rağmen motosiklet toplanana kadar yanında kaldı.Motor CC arttı bizim gezmeler daha da arttı yahu.Dururmuyuz hiç gez babam gez.Marka.model,tarz ayırt etmeksizin takıldık milletin peşine
Motoron dergisinden bir sahife
İlk zamanlarda annem,babam,çevrem oğlumu motosiklete bindiriyorum diye çok kızıyorlardı.Aslında özel olarak ya da zorla bindirmedim oğlumu.Zaten zorla olmaz bu iş.Madem bu çocuğun içinde var bu sevda,ben de bundan sonra daha bilinçli olmayı,motosiklet hakkında her şeyi göstermeye,uygulamaya devam ettim sadece.O istedikçe de devam edecez inşallah.Motosiklet başka bişey,çocukla beraber bi o kadar daha zevkli.Yasaklamaktansa,bilinçlendirmek daha mantıklı bana göre.
Bütün motosiklet sevdalılarına tekrar selâmlar.Tekeriniz düz bassın.