Velet daha 6 aylıkken onu kangruya koyar,belime biberon ve suyu takar yürüyüşe çıkardık.O zamanlar hala gelişmemişik demekki bi garip bakarlardı bana.Ateşi çıktığı zaman ne anneme ne de eşime dokundurtmayıp ateşi düşene kadar ben ilgilenirdim.Kreşe verdiğimizde kalbim deli gibi atıyordu,acaba ayrı kalabilecekmi diye düşünürken sıpa öğretmenin elinden tuttu daldı içeri,gözlerim yaşardı.Okulda bütün gösterilerine gittim,hiç biryeş için zorlamadım.Şu an basketbola sardı bi kaç spor dalından sonra.Şimdi basketbolda ikinci yılı,basketbolla hiç alâkam yok ama sıpa baskette yetenekli çıktı.Boş zamanlarımızda street fighter 5 takılıyoz.Pes 2016 yı pek beceremedim Yıllar önce kardeşimi 3.5 yaşındaki kaybettim.Sürekli profösörlere taşıdık durduk.Sonunda verilen ilaçlardan dolayı mide kanamasından kaybettik.Onun korkusuyla çocuk istemiyordum.Bir de maddi durum iyi değildi evlendiğimde.Çok şükür hepsi geçti.Mutluyum,huzurluyum.Allah (C.C.) herkese sağlık,huzur versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Maşallah.Ne kadar güzel