Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

hasarsız diye yutturulmaya çalışılan r25

REKLAM ALANI
    Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Sahibinden'de takılırken gözüme çarptı Paylaşayım dedim.

Plaka:31 LY 007

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...56641030/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...chFilter=false

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Sahibindende takilmak diye birsey var artik

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahibindende takilmak diye birsey var artik
    R25'in kazık ilanlarına bakıyordum hocam. Gözüme takıldı

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    kusura bakmayında ben böyle satıcılık görmedim cidden mallık bu bunun başka açıklaması yok.

r25 0 fiyatı 15900

2.el ilanlara bakıyorum 10 bin km r25 15500 :D

1-2 kişi de değil he alayı böyle 14 ve 15 binden anası ağlamış motorları satıyorlar. Almayın kardeşim gidin 0 alın

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı sadraf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayında ben böyle satıcılık görmedim cidden mallık bu bunun başka açıklaması yok.

r25 0 fiyatı 15900

2.el ilanlara bakıyorum 10 bin km r25 15500 :D

1-2 kişi de değil he alayı böyle 14 ve 15 binden anası ağlamış motorları satıyorlar. Almayın kardeşim gidin 0 alın
    Sıfır alarak bayiler bayram havasında mağzaya girdinmi yüzüne bakmaya tenezzül etmiyor almayan daha iyi
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    yok
    Bunlar gibileri yüzünden 2.el e bakılmıyor.sahsen dusuncem sahibinden satıcıları karakterlerini kaybetmis herhalde(istisnalar var).adam sıfırından pahalı satıyor.paranız yetiyorsa sıfır alın,yetmiyorsada biraz sıkın kendinizi yine sıfıra yönelin kimseye guven kalmadi.adam motorla 7takla atiyor yine ilana tertemiz yaziyor

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Ben de sürekli sahibindende kelepir motosiklet bakıyorum, almayacağım ama sürekli bakıyorum ve uygun fiyatlı motosikletler buluyorum. Hastalık gibi birşey bu

İlanınıza plakayı da yazsaydınız bence çünkü o aracı satan kişi sizin ilanı görünce kendi ilanını kaldırır. Başka birisinin profilinden motoru tanıyamayacağınız şekilde tekrar ilana koyar.

Kaza yapıp 2.300 TL kaza kaydı olan motorumu uygun fiyata sattım, satarken söyledim herşeyini. 1 ay sonra o sattığım motoru ilanlarda gördüm, kazasız-hatasız yazıyordu.

Arkadaşın pert kayıtlı motorunu uygun fiyata sattık. Herşeyini anlattık söyledik yani. 1 sene sonra motoru nette gördük satılık, toplamışlar ama ilanda kazasız sorunsuz vs yazıyordu.

Millet şerefsiz olmuş. Km düşüren, kaza-hasar kaydı söylemeyen, yatak saran motoru yaptırıp hiçbir tamir işlemi görmemiş diye satan.... Daha neler neler. Allah korkusu kalmamış.

Motosikleti
    Alıntı RedCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de sürekli sahibindende kelepir motosiklet bakıyorum, almayacağım ama sürekli bakıyorum ve uygun fiyatlı motosikletler buluyorum. Hastalık gibi birşey bu

İlanınıza plakayı da yazsaydınız bence çünkü o aracı satan kişi sizin ilanı görünce kendi ilanını kaldırır. Başka birisinin profilinden motoru tanıyamayacağınız şekilde tekrar ilana koyar.

Kaza yapıp 2.300 TL kaza kaydı olan motorumu uygun fiyata sattım, satarken söyledim herşeyini. 1 ay sonra o sattığım motoru ilanlarda gördüm, kazasız-hatasız yazıyordu.

Arkadaşın pert kayıtlı motoru uygun fiyata sattık. 1 sene sonra motoru nette gördük toplamışlar ama kazasız vs yazıyordu.
    Millet şerefsiz olmuş. Km düşüren, kaza hasar kaydı söylemeyen, yatak saran motoru yaptırıp hiçbir tamir işlemi görmemiş diye satan.... Daha neler neler. Allah korkusu kalmamış.
    Sonra motorsikletliler kardeştir demi

Kızıl pars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisiklet
    Ağır hasarlı almayın şeklinde ilan veren kişi motoru nereden biliyor ya da tanıyor acaba?
    Suikast olmasın?

Motosikleti
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonra motorsikletliler kardeştir demi
    💘 😅 Bu insanlara Doğuşun videosunu yollamak istiyorum. Bunlar babadan oğula nesil heralde bu ....

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Beyler benim r25 de bir bakın. Evladım gibi seviyorum fakat r6 alacağım için satılık. Forumdan birine gitsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-12.000-km-hatasiz-kazasiz-garaj-motoru-352317768/detay

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Almayın diyen herif gerçek kimliğini bile yayımlamamış. İnanmayın bu adilere! Kaza raporunu, kazalı resimlerini, vs vs atmamış.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı Salurbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler benim r25 de bir bakın. Evladım gibi seviyorum fakat r6 alacağım için satılık. Forumdan birine gitsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-12.000-km-hatasiz-kazasiz-garaj-motoru-352317768/detay
    Arada sırada Küçükyalı'da görüyorum seni, R6 için hazır hissediyor musun kendini?

cıbırlover1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Ben zannetmiyorum sanki birisi arkadaşın pazarını baltalamak için yapıyor gibi geldi.

Motosikleti
    Alıntı Darkfriairs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Almayın diyen herif gerçek kimliğini bile yayımlamamış. İnanmayın bu adilere! Kaza raporunu, kazalı resimlerini, vs vs atmamış.
    Fiyata bakılırsa konuyu açan arkadaşın doğru söyleme ihtimali yüksek geldi bana.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı RedCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşın pert kayıtlı motorunu uygun fiyata sattık. Herşeyini anlattık söyledik yani. 1 sene sonra motoru nette gördük satılık, toplamışlar ama ilanda kazasız sorunsuz vs yazıyordu.

Millet şerefsiz olmuş. Km düşüren, kaza-hasar kaydı söylemeyen, yatak saran motoru yaptırıp hiçbir tamir işlemi görmemiş diye satan.... Daha neler neler. Allah korkusu kalmamış.
    işte ben tvs apache motoruma 2 sefer silindir piston atıldı diyorum ve daha 52 bin kilometrede. allah kısmet ederse üçüncüyü atıcaz(atıcam) işallah. tvs apache çürük sanmayın. benden önceki sahipleri nasıl kullandı bilmiyorum ama ben aldığımda 41 bin kilometredeydi ve adam motor yeni yapıldı demişti. 350 liraya silindir piston atmışlar 40 bin kilometredeyken falan ve ben aldıktan sonra motorun yağ kaçırmayan yeri yoktu ve yağ yakıyordu. 350 liraya yapılan işçilik bu kadar olur ve eminim yan sanayi parçalar kullanılmıştır. 1000 km yolda 1.3 litre yağı içti resmen.

adam çelişkili konuşuyordu ama salaklık bende ben yinede aldım motoru. adam sürat motorda 1000 tl civarı para söylediler bende tanıdığım bir ustada daha ucuza yaptırdım diyordu. sonrada ben motoru noterde alırken adam 1000 tl param gitti motora deyip duruyordu.

hem diyor 1000 lira çok diye tanıdığıma yaptırdım uzuca hemde diyor 1000 lira param gitti. salağız işte aldık. ama benden sonrakilere aynı durumu yaşatmayacağım kesin benim.

sonra ben silindir piston attırdım ve 180cc yaptım. şimdi yağ eksiltmesi 420 km yolda 100 ml civarı. yani normale döndü. yarın ilk 500 km yağ değişimi yapıcam. motül 7100 aldım tam sentetik.

1000 km yolda 200 ml yağ eksiltiyor şu andaki gidişata göre ve iyi bir rakam.

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Eyw evler yakın demekki. Aynen içim çok rahat alıcam r6 yi. Zaten yine bir yol eğitimi alırım r6 ile ekstra fakat almasam bile sıkıntı yaşayacağımı hiç düşünmüyorum.

R3d - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kazasız, dusmesı yan yatması olmayan, zorlanmamıs, teker yapılmamıs-yakılmamıs, stopıe denenmemıs, redlıne manyagı edılmemıs, rodajı duzgun r25 yoktur. Ha vardırda, sana bana denk gelmez, oyle ıstısnadır yanı.

O kadar ılgınc bır motor kı bu r25 gercekten temızı 15500 dolaylarında gorulur, egzos aksesuar falan takıldıysa 17 18 e r25 bulmak mumkundur cunku plaka ruhsat sıgorta masrafları dahıl ekstra takılan akdesuarlarda fıyata dahıl edılır, satıcı fıyattan memnun kalmazsa kullandıgı kılometreyıde fıyata ekler.

Ha cıgerı alınmıs, degısmeyen parcası kalmamıs r25lerde 15500 den baslar, 14000 altına ınmemekle beraber 18 dolaylarındada gorulur. Genellıkle muayyerdır, askerlık sebebıyle satılıktır, dusuk bır ıhtımalle evlılık ıcın satılacagıda gorulmektedır.

Yanı ozetle suan sıfırını bıle almayacagım motordur kendılerı. Zıra pıyasa oyle bır hale geldı kı, en dusuk 2. El fıyatına 500 lıra daha ekleyınce sıfırı alınıyor zaten. Dolayısıyla bır suru r25 ılanı bulunsada pek satılanı gormedım. E bu noktada satamıycagımız motoru almanın manası yok. Trafıkten cekıp garaja sus olarak kullanıp 15 16 bın lırayıda cope atamıycagımıza gore, kocaman bır hayırlısı dıyorum ıcımden.

Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Alıntı R3d adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazasız, dusmesı yan yatması olmayan, zorlanmamıs, teker yapılmamıs-yakılmamıs, stopıe denenmemıs, redlıne manyagı edılmemıs, rodajı duzgun r25 yoktur. Ha vardırda, sana bana denk gelmez, oyle ıstısnadır yanı.

O kadar ılgınc bır motor kı bu r25 gercekten temızı 15500 dolaylarında gorulur, egzos aksesuar falan takıldıysa 17 18 e r25 bulmak mumkundur cunku plaka ruhsat sıgorta masrafları dahıl ekstra takılan akdesuarlarda fıyata dahıl edılır, satıcı fıyattan memnun kalmazsa kullandıgı kılometreyıde fıyata ekler.

Ha cıgerı alınmıs, degısmeyen parcası kalmamıs r25lerde 15500 den baslar, 14000 altına ınmemekle beraber 18 dolaylarındada gorulur. Genellıkle muayyerdır, askerlık sebebıyle satılıktır, dusuk bır ıhtımalle evlılık ıcın satılacagıda gorulmektedır.

Yanı ozetle suan sıfırını bıle almayacagım motordur kendılerı. Zıra pıyasa oyle bır hale geldı kı, en dusuk 2. El fıyatına 500 lıra daha ekleyınce sıfırı alınıyor zaten. Dolayısıyla bır suru r25 ılanı bulunsada pek satılanı gormedım. E bu noktada satamıycagımız motoru almanın manası yok. Trafıkten cekıp garaja sus olarak kullanıp 15 16 bın lırayıda cope atamıycagımıza gore, kocaman bır hayırlısı dıyorum ıcımden.
    Beyler, teker meker red line vs hiçbir zorlama o anlamda yapılmamış r25 burda işte. Şaka mi yapıyorsunuz. Isteyen gelsin baksın. İstediği ustayı getirsin. Ilana bakın. Motorunu benim kadar seven insan ztn ona hasar verecek zarar verecek şeyler yapmaz.

[SIZE=1]---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

Motosikleti
    Alıntı Salurbey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler, teker meker red line vs hiçbir zorlama o anlamda yapılmamış r25 burda işte. Şaka mi yapıyorsunuz. Isteyen gelsin baksın. İstediği ustayı getirsin. Ilana bakın. Motorunu benim kadar seven insan ztn ona hasar verecek zarar verecek şeyler yapmaz.

[SIZE=1]---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ----------

http://i.hizliresim.com/RQq66G.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

http://i.hizliresim.com/mEWgjR.jpg
    Sana demediki genel söylendi sen git 2 el almaya çalış malum siteden gelip buraya bilmediğim küfürleri sıralarsın o derece motorsikletliler kardeş ya hane görürsen öpü ver yerime

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)