Selam beyler yaşım 19 13-14 yaşımdan beri motor sürüyorum 1sene boyunca 251'lik mz ile gezdim hafta sonraları senelerdir bisiklet elektrikli motor vs sürüyorum sürerim ama motordan anlamam arkadaşlarda motor gördüğünde hemen atlayıp sürüyorum yani demek istediğim sürüş ile ilgili bir sorunum yok bütçem kısıtlı motor sürmeyi biliyorum ancak daha önce hiç motorum olmadı mondial kuba vs gibi markalar düşünmüyorum son 1 haftadır araştırma yapıyorum 2005-2006 model cbr 125 işimi görür gibi şimdi mutlaka birileri gelip diyecek ona para verilmez 10 yıllık motor son sahibi olursun falan motor isterse elimde patlasın önemli değil benim amacım yarış yapmakta değil görünüşü güzel olduğu için almayı düşünüyorum parçalarıda ucuz diyorlar ancak 10 yıllık modelinin parçaları nasıldır bilen varsa ? neyse diyeceğim şu zaten altımda araba var pederle ortaklaşa sürüyoruz ancak acil işlerim oluyor gidip arabayı almaya üşeniyorum alsam bir tane cbr 125 2005-2006 model 3-3.5 arası işimi görürmü hız falan umrumda değil motor gitsin benim için önemli olan o şimdiden teşekkür ederim yukardaki yazım hatalarına takılmayın herkese iyi forumlar