Merhaba arkadaşlar bugün köprü de giderken önümdeki aracın arka camı uçtu. Allahtan kimseye birşey olmadı.
Merhaba arkadaşlar bugün köprü de giderken önümdeki aracın arka camı uçtu. Allahtan kimseye birşey olmadı.
Ahaahaa.. One lan öyle..??
Tükürükle tutturmuşlar heralde..
Benim olduğum Şeride düşmediği için şanslıyım.
Verilmiş sadakanız varmış! Yoksa da hemen sadaka verin bence bekletmeyin! :D
Büyük gecmis olsun...
süren fark etmiyo ama solda ki volvo fark etmiş gibi öncesinde sağa sola bakıyo ve şeridin solundan gidiyo. bundan sonra açılan kapılar gibi camlarada dikkat edicez
Off olaya bak. Yapacak hiçbişi yok. Allah korumuş geçmiş olsun.
Tam diyorum artık bu ülkede hiç bir şey beni şaşırtamaz böyle bir video görüyorum.Final Destination mübarek.Arka camın canı sıkılmış gezmeye çıkmış resmen.
Çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışınız.
Araç Megane 2 sanırım. Değiştirilmiş bir camın servis ihmalkarlığı olabilir bence.
HONDA
#BZ3082
o camı sanayide takan ustanın
Cam saatte 50 kilometre hızla çıkıyor 120 km hızda çıksa arkadan gelen motorcunun kafasını kolunu çok rahat koparabilir!
Öyle düşünmemiştim haklısınız daha hızlı olsaydı sonuç farklı olabilirdi.Allah korudu valla
Takip mesafesinin ve düşük hızın önemini anlatan eğitim videosu gibi...........
Biz ne kadar takip mesafesi bıraksakta araçlar dolduruyor o mesafeyi . Herzaman dikkatli olmak gerekiyor.
adam hiçbirşey olmamış gibi devam ediyo :D
geçmiş olsun.
Abi bu nasıl bir coolluk ? -Ya işte geçen havada camlar uçuşuyor aha işte bak bunun gibi...
tam bir final destination senaryosu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)