Köprüde Uçan Otomobil Camı
Reklamlar
-
İlginç bir anı yakalamışsınız.
Haber kanallarına göndermenizi tavsiye ederim. Akşam haberlerinde gösterilmeye değer bir haber olur. (tabii ki ücret isteyin; benzin masrafınız çıksın; dünyanın parasını kazanıyorlar zaten).
Büyük geçmiş olsun bu arada...
Sazman arkadaşın değindiği gibi; takip mesafesinin önemine dair örnek bir an olmuş.
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Fazla Bass'dan da olabilir
Geçmiş olsun
-
Bende uzerinden gectim onun ne kadarda nizami kirilmis diye dusunuyordum
-
Bu videoyu izleyince 1 hafta önce başıma gelen ilginç olayı sizinle paylaşmak istedim.
Getir'de kurye olarak çalışıyorum. Depomuzun bulunduğu sokakta 1.5 2 hafta kadar süren bir yol, kaldırım çalışması vardı. Geçen hafta bitti ve sokak temizleniyordu, bende sabah tam siparişe gidecektim kii aman Allahım oda ne bir taş bana geliyor. Tam o anda Sağ Salim filmindeki gibi bir tepkim oldu fakat nafile. Taş kamyonun üstünden gözümün altına geldi ve açıldı. Kaskımıda kapalı kullanıyorum sürekli sadece vizörü açıktı. Olacağı varmış aklıma gelince gülüyorum
Diyeceğim şu verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun
-
Eyvallah hocam sizede geçmiş olsun. Allahtan gözünüze gelmemiş ben yaz kış kapalı kask kullanıyorum ve vizör her zaman kapalı.
-
bakımı yapılmayan, yapılan bakımdan da bi sey olmayan araçlar diyelim..
-
Ben bir önceki yorumumda kaza dedim fakat araba sürücüsünün kesin ihmali var. Sorun vardı baktirmadi veya gecici bir çözüm buldu salladi veya yaptırdığı yerden sonra kontrol etmedi veya ucuza gelsin diye dandik bir iscilik malzeme vs vs bence %99 hatalı. Fabrika çıkışı sorun varsa o halde Renault a dava açacak. Kesinlikle bunun özrü kabul edilmez.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)