Motora yeni basliyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var!
-
Merhaba ,
Ben en gec agustos sonunda chooper ya da cruiser oluyo sanirim bnim dedigim chooper lar el yapimi oluyomus diye duydum onu almaya gucum yetmez. Sole diyim chooper gorunumunde saglam guvenilir sekli yerinde olan 2,5 ile 4 arasinda en fazla fiyati olan bi motor almak istiyorum. Ilk motorum olucagi icin ve pek de bilgim olmadigindan sadece baya uzun zamandir hayalini kurdugum seyi gerceklestirmek istiyorum. Aklinda bisey var mi derseniz Keeway Superlight i cok met ediyolar hem de cok ucuz onun hakkindaki bilgilerinizi ogrenebilirmiyim? Regal Raptorlari da cok ovmussunuz ama o biraz daha pahali sizce ne almaliyim? Acik bi sekilde yazarsaniz sevinirim cunku motor bilgim cok az belki de yoktur haa bi de bu chooper larin deposu kac litre ve ne kadar yakiyolar bunu da merak ettim..
Tesekkurler..
Yardimci olucaginizi biraz olsun beni bilgilendiriceginizi saniyodum ama demek ki insanin her umdugu gerceklesmiyomus neyse eywallah
Reklamlar
-
suzuki viregoların 250 lik ikinci elini almalısın.. yıpratamazsın ve gerçek japon nihayetinde.
çin malları ise hepsi aynı
kıyafetleri farklı sadece çürük elma gibiler.. (motorsiklet servisindeyim sürekli görüyorum)
örnek ilanlar var.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=1700949
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2616974
-
hocam o yamaha ya
.................................................. .............................
eğer 0 km çinli istiyosan bide suzuki aş nin getirdiği masai ye bakmanı tavsiye ederim
-
abi bunlar itici geldi be pek harleyimsi durmuo :D ya ben keeway in gorunumunu cok sevdim aynı harley gibi duruyo o tarz biseyler istiyorum
-
ilk motorumu almamak için kendimi ikna edemiyorum eğer ikna edemez isem mondial 250mct alacağım İnşallah. Bu duygusal yaklaşımım bana neler getirecek çok farkında da değilim, buradaki yazışmalardan anladığım kadarıyla zaten motor mantıksal değil duygusal bi yaklaşım imiş.. şimdi sizlere istişare niyeti ile bir soru sorayım. duygularımla hareket etmek ne kadar doğru olur bu konuda
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Rashit adlı üyeden alıntı
abi bunlar itici geldi be pek harleyimsi durmuo :D ya ben keeway in gorunumunu cok sevdim aynı harley gibi duruyo o tarz biseyler istiyorum
Zaten keeway supershadow modeli virago 250 lerin birebir kopyası.
Sıfır olsun çinli olsun dersen ve regale mali nedenlerden dolayı bye demişsen. Masai grand eage i tavsiye ederim. Hem fiyatı belirgin şekilde uygun hem de servis konusunda sırtını suzukye dayamış durumda
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
ya soru öyle çok cevap verilecek cinsten değil açıkça kırılma ama forumu biraz araştırsan zaten gereken bilgiyi alacaksın artı eklemek lazım önce el yapımı motor düşünüpte sonra 2.5- 4 arası bir kotaya inmende ilginç geldi
bu arada tavsiye istiyorsan virago 250 yada raptor...
-
benden tavsiye keeway ve diğer bilimum çin mallarından uzakdur aman ! ucuz motorun son sahibi olursun.Ayrıca ucuz olupta bilinen markalarda çin malı çıkıyor.2.elde para etmiyor anlayacağın.Acele etme çok araştır.Sonra kimseden yardım alamazsın..!
-
acele etme seneye al ama japon olsun ikinci el olsun yine japon olsun tavsiyeye kulak asmıyosan topiği boşuna acmışsın demektir
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
04 Temmuz 2006, 12:13
GerÇekten Bende Motoru 3 GÜn Önce Aldim Moru Tam Olarak ÖĞrenmesİ 3 Ayi Bulur Bende Tam Bİlmİyorum Hangİ ParÇa Ne İŞe Yariyor Benİm Bİraz Motorcu ArkadaŞlarin Yaninda Takilmak Çok İyİ Olur Bence Sende Öle Motorcu ArkadaŞin Veya Motorsİklet Tamİrcİsİ TanidiĞin Varsa İŞİn Yoksa Gİt Orda 2 Ay Falan Takiul Hem ÖĞren İŞİ......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler