sen yine de alternatif olarak daha modelli araç bak.
10 yaşında makinanın doğal olarak yorgunluğu olur.
daha küçük hacimli yeni modelli araç arayışı daha uygun olur.
şahsen bu makine için 37.000 km bir şey değil.
ve fakat bu sürücünün aracı nasıl kullandığı ile direkt alakalıdır.
maxi scooter olup olmadığı konusunda ise atışma ihtiyacı duymuyorum.
değil diyorsanız değildir.
sizin değil demeniz ise sizi bağlar.
saygılar sevgiler vs vs vs
onlar o kadar tutmaz.
kullanmış sürücü olarak,
scooterı race gibi kullanmışsa farklı sorunlar çıkar.
karbüratörü değişmesi gerekse iyi para,
yoksa grenajı felan masraflı değil.
1000 liraya komple grenaj, plastikler alıp boyatmıştım.
rengi ile tek makina idi.
tek çekince motorun nasıl kullanıldığı.
onu da yetkili servisine gösterirsin, içine sinerse alırsın.
sonradan parça ihtiyacı olur ise bulmak zor olabilir.
firmalar eski makinaların parçalarını stoklamıyorlar ve fakat sym yan sanayi oluşturacak kadar yerleşti.
ihtiyacım olsa ince eleyip sık dokuyup bakardım ve fakat dediğim gibi sürücü önemli.
hocam gittim bindim üstüne oturdum gayet kalıplı güzel bi motor grenajlarında hiçbi sorun yok 36 binde 2006 model yanlız direksiyon kısmında yırtıklık var bide koltukta sol aynada bantla yapıştırmış tutuş tarafını bunlar sorun işgal edermi alayımmı yada honda wing go düşünüyorum cub motor .benim bütçem 3 ila 4 bin arasında hocam viteslide sürmek istemiyorum istanbul trafiğinde .
hocam gittim bindim üstüne oturdum gayet kalıplı güzel bi motor grenajlarında hiçbi sorun yok 36 binde 2006 model yanlız direksiyon kısmında yırtıklık var bide koltukta sol aynada bantla yapıştırmış tutuş tarafını bunlar sorun işgal edermi alayımmı yada honda wing go düşünüyorum cub motor .benim bütçem 3 ila 4 bin arasında hocam viteslide sürmek istemiyorum istanbul trafiğinde .
Bu kafadan milletin motorlarının km sini geri çektiriyorsunuz Bu kafadan gidip km tellerini çıkartırıp satarken geri taktırıyorsunuz.. sırf bu kafadan..
2-3 yaşında 2013 model 74 bin de 67 binde pcx ler gördüm.. ama interneti açın en yüksek görüceğiniz km ler genelde 40 binli km ler.. işte bu kafadan..
adam dürüst davranmış 50 bin km yi bırakmış.. gidip 20 bine çekse ooo kardeşim tertemiz sakın kaçırma derdi burdakiler..
şimdi konuyu açan arkadaşa diyim sym yi bilmem ama araştırırsan öğrenirsin.. yüksek km lileri ne alemde diye..
ben sana piaggio öneririm arkadaşımda x9 vardı 90 binde sattı motor tıkır tıkır çalışıyordu.. italyada motor kiraladık beverly 500 bendeki 170 arkadaşınki 140 bindeydi.. arkadaş büfeye activa aldı ikinci el aldı satan adam delikanlı gibi abi motor 150 bin civarında falan dedi 2 yıldır motor onda evlere servise kullanılıyor şimdi Allah bilir kaç bin km dir.. belki segman atılmıştır belki atılmamışdır bu önemli değil ..
önemli olan km yi bu kadar takıntı haline getirmeyin..
50 bine adama motor alma diyorsunuz pcx alın diyorsunuz alıcağı 2-3 yaşndaki pcx in 50 binden 60 bin den km sinin düşürülmediği ne malum..
bence bu km reye takılan arkadaşlar gidin galericilik yapın sizin kafalar baya baya çalışıyor yani hem o işte çok para da var böyle yüksek km araçları almazsınız
54binde 2013 pcx kullanıyorum masallah tık demedi şimdiye kadar.
Bu km civarında 5000 liraya bulabilirsin.
Bende satabilirim istersen.
Bütün sarf malzemeleri yenilendi nokta masrafı yok.
km konusundaki çekincenin sebebini net anlamamışsınız.
bu araçların üretim amacı belli lakin bizim tayfanın kullanımı bu amaç için değil.
motoru gereksiz hırpalıyorlar, bakımlarına dikkat etmiyorlar.
adam gibi kullanırsan, bakımını tam yaparsan üzmezler.
birader aracı al diyemem.
buradaki yorumlar genel yorumlar.
para da kolay kazanılmıyor.
neler gördü bu gözler.
Yılda 10.000km normal bana göre. Km ile oynanması muhtemel. Fazla km den değil, az bakım, "eşşşek" gibi kullanandan kaçacaksın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)