Yeni sürücü kardeşinize yardım lazım
Reklamlar
-
Merhabalar üstadlarım başlıktanda anlayacağınız üzere yeni bir sürücüyüm ilk motorumu alıcam kismetse. Çok fazla yazı okudum ama hala net bisey olusmadi kafamda sadece 125-150lik biseyle baslamam gerektigini anladim butcem max 5 bin tl malum ogrenciyiz harcliklar biriktire biriktere anca bu kadar oldu önerileriniz benim için çok değerli olur sizce ne alabilirim bu butceye alirken neye dikkat etmeliyim hangi marka modeli onerirsiniz yeni baslayana nedeniyle yazarsaniz cok mutlu olurum simdiden cok tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
Bu konuda başlıklar vardi fakat guncel olmadiklari icin yeni acma geregi duydum onuda belirteyim hemen
Reklamlar
-
Ybr 125 ve cbf 150 den şaşma derim o fiyat için
-
Daha şekil bişi olsun istiyosan pulsar ns150 taksitle alabilirsin 6000 tl gibi bişi
-
5 liraya şekilli bişey yok. olanlar bunlar
-
yamaha delight al şekilli ve dikkat çekici.
-
Bende pulsar öneririm zaten elini sallasan pulsara denk geliyor. Ha bide cbr 125 var.
-
2. el ns 150 alabilirsin.
-
Ben en önce fiyakalı bi ehliyet sonra kötünün iyisi bir kask mont belki eldivende olabilir hatta mani varsa bi dizlik al lazım olur belki sonrasını ben söylerim
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Pulsar 150 ns YBR VE CBF den çok daha güzel bi goruntuye sahip
-
Discovery 125 st düşünebilirsin öğrencisin hem az yakar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler