Uygun oran , uygun banka seçimi (motorsiklet alımında kredi seçimi tercihi)
Reklamlar
-
Arkadaşlar Yakın zamanda bildiğiniz duydugunuz 10-13 bin bandında uygun oranda az mağduriyetle daha dogrusu dosyası,sig felan derken epey bir masraf da yanına yapıştırıyorlar tüm bunları hesap ederek bahsettiğim gibi kredi çekebileceğimiz hangi bank var mesela ben Vakıf ve Halk devlet bünyesinde oldugu için daha yakın buluyorum daha davranmadım yani herahngi bir talebim olmadı bu konuda görüşeleriniz yardımlarınız önemli tşkler ..
Reklamlar
-
Finansbank enpara'dan beklemeden, dosya, kağıt işleri olmadan anında kredi çekebilirsiniz.
1-12ay için %1.30,
13-24 ay için %1.33 aylık faizi var.
-
osiosborn adlı üyeden alıntı
Finansbank enpara'dan beklemeden, dosya, kağıt işleri olmadan anında kredi çekebilirsiniz.
1-12ay için %1.30,
13-24 ay için %1.33 aylık faizi var.
Herkese vermiyorlar onu hocam Ben vakti zamanında denedim tam hatırlamıyorum ama ya hesabında belli bir paranın belli bir süredir yatıyor yada hesabına sürekli ve düzenli bir şekilde para girişi-çıkışı olması gerekiyor vb gibi bir kaç şartı vardı ben denedim 10.000 yazdım gönderdim yok onaylanmadı 5.000 yazdım oda onaylanmadı
Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.
-
en uygun faiz oranını finansbank ing ve işbankası verir. en kolay krediyi de bankpozitif, odeabank gibi piyasa yapmaya müşteri toplamaya çalışan bankalar verir.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine...
-
Yasal olarak bankaların alabileceği dosya masrafı ücretı belli bir yüzde ile sınırlandığı icin artık çok yüksek dosya masrafları uzun zamandır çıkmıyor. Ayrıca genç seniz sigorta parası telafuz edilmeyecek kadar küçük çıkmani ihtimali yüksek olur.
Personele sormak yerine once iyi araştırın her bankanın dosya masrafsız kredisi vardır ve dosya masrafli. İkisinde faiz varilidir. Tüm maliyetleri kıyaslayın.
3/5 kurus icin ödeme noktası atm si az olan / kolay memnuniyet akacağınızı düşünmediğiniz bankayı seçmeyin. Onun harici adına takılmayın isinize geleni seçin derim ben
Devlet bünyesi deyip aldanmayın evet gayet uygunlar ama tüm bankalar yarış halinde.
-
Haklısınız tabii ..Peki kimse yok mu ark yakın zamanda kredi çeken tek ben miyim çok şaşırdım valla ..
-
Ben çektim, Garanti'den, şubeye gitmeden hesabıma geçti para, ama faiz oranı bi hayli yüksek. Ziraat in oranları genelde iyidir, fakat alması zordur, 4-5 bin için bile kefil isteyebilir.
Bir de tavsiyem, kredi çekerken sadece onların gözünüze soktuğu faiz oranına kanmayın, yıllık faiz toplamına bakın, örnek olarak, x bankasının 1,5 ile verdiği kredinin yıllık maliyeti % 22 çıkarken, y bankasının 1,6 ile verdiği kredinin ki %20 çıkabilir, araya bildik bilmedik bir sürü daha kesinti sıkıştırıyorlar çünkü.
-
-
Bana 2000 lira bile vermiyor maaş bankam
-
Motosiklet Eğitmeni
1,30-1,33 rakamlarını görünce ulem Türkiye ekonomide harbiden çağ atlamış dedim.
Burda en düşük teklif ev için geliyor o da %2.5
Bu nedenle vay be! çıktı ağzımdan ister istemez.
Keşke konunun devamını okumasaydım.
Aylık faizmiş o.
O ne abicim öyle?
Yılda %15-20 civarı faiz yapıyor.
Maaşlar her yıl aynı oranda artıyormu da bu kadar yüksek faiz ödeniyor?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
faizi falan boşver, toplamda geri ödeyeceğin miktara göre kıyasla. ben garantiden çektiydim 12000 lira, 14'e yakın bir geri ödemesi olacak 24 ayda.
-
Ben yakın zamanda çektim.Birkaç saatte hesabına geçiyor para.Gördüğüm kadarıyla bankalar maaş tutarı ve kredi notuna çok önem veriyorlar.Bunların yanında maaş bankasının avantajlı tarafları da oluyor.
-
Yapıkredi'den 15.000 TL =>
441 TL x 48 = 21.168
Sanırım faiz oranı 1.28 idi.
-
Şuradan bir bakıverin bir zahmet. Tüm banka ve finansal platformların güncel bilgilerine ulaşabilirsiniz:
https://www.enuygun.com/kredi/
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
COQ adlı üyeden alıntı
1,30-1,33 rakamlarını görünce ulem Türkiye ekonomide harbiden çağ atlamış dedim.
Burda en düşük teklif ev için geliyor o da %2.5
Bu nedenle vay be! çıktı ağzımdan ister istemez.
Keşke konunun devamını okumasaydım.
Aylık faizmiş o.
O ne abicim öyle?
Yılda %15-20 civarı faiz yapıyor.
Maaşlar her yıl aynı oranda artıyormu da bu kadar yüksek faiz ödeniyor?
Oralarda yıllık mı %2-3 faiz?
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
-
ben cevap vereyim Emre: evet
enteresan bir şekilde sadece bizde var "aylık faiz" telafuzu...ve daha da enteresan biçinde sadece kredilerde var bu olay.
örnekle açıklayayım:
bankalar 1 aylık 3 aylık mevduata bile verdiği "yıllık faizi" söyler...mesela 12.50% hoşgeldin faizi...
ama 20 senelik mortgage kreidlerine "aylık faiz" söylenir mesela 0.70% ten başlayan faiz oranlarıyla..
-
Dün çektim 6.500 TL. Kredi için sigorta + dosya masrafı ile birlikte elime geçen para 5.864 TL. 24 Ay yaptım, toplamda 8000 TL ödemiş olucam bittiğinde. Birde şunu söyleyeyim, benim kredi puanım çok düşüktü 6 ay öncesine kadar hiçbir bankadan çıkmıyordu. Bu OHAL falan sebebiyle birşeyler olmuş. Denizbank'tan çıktı bir anda. Ama ticari kredi çıktı. Bilemiycem sizin durumunuz nasıldır, ne iş yapıyorsunuz, kredi puanınız nasıl? Bunlar önemli.
-
Pulsar41 adlı üyeden alıntı
Yapıkredi'den 15.000 TL =>
441 TL x 48 = 21.168
Sanırım faiz oranı 1.28 idi.
Abi sen ne yaptın öyle ya of off off ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Ortalama 10-13 arası birşey çekeceğim oranlar ürkütücü gerçekten 1,25 - 1,24 bulabilirsem süper olacak hem kafam karışık hemde çok zarara ugramadan haybeye 3-4 bin lira faiz vermek de hiç işime gelmiyor ..
-
blackman2004 adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Ortalama 10-13 arası birşey çekeceğim oranlar ürkütücü gerçekten 1,25 - 1,24 bulabilirsem süper olacak hem kafam karışık hemde çok zarara ugramadan haybeye 3-4 bin lira faiz vermek de hiç işime gelmiyor ..
acilse 1.25i bulduğunda kaçırma
ama acil değilse biraz beklemeni tavsiye ederim ^^
-
blackman2004 adlı üyeden alıntı
Banka demek kapitalizm demek.
Kapitalizm demek ayakta geçirmek demek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)