Kazada kaçmam diyorsan olur.Ama kaçarda plakan alınırsa suçlu motor sahibi olur başka bi sıkıntısı yok kimse diyemez yani sana motor babanın ustune sen niye kullaniyon diye
Kazada kaçmam diyorsan olur.Ama kaçarda plakan alınırsa suçlu motor sahibi olur başka bi sıkıntısı yok kimse diyemez yani sana motor babanın ustune sen niye kullaniyon diye
Arkadaşım şehir ler arasında risk faktoru vardır hangisinde daha uygun çıkıyorsa ordan plaka çıkart anne veya baban evde hangisi musayitse onun üzerine yap ve unutma 1 inci derece yakının yani ailen den anne baba abi kardeş üzerinde olmasında sıkıntı yok bunlar 1 inci dere yakının olduğu için
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
adı üstünde zorunlu. yani bu sizin boynunuzun borcu hadi bakalım açın kesenin ağzını hem benzinden hem zamandan herşeyden tasarruf, bununda bedeli olucak tabi.. hehehe
Bu serbest piyasa mi neyse, sigortacilarin adamina gore muammeleyi neye gore yaptigini nasil ogrenebiliriz. Bu forumda sayfalarca yazi yazildi, sigorta su kadar cikti, bu kadar cikti diye, kulaktan dolma bir suru sey soylendi, ama bununla ilgili yazili bir kural ya da prosedur neyse goren oldu mu? Matematiksel bir sey degil mi bu, katsayilarla yapilmiyor mu, nasil oluyor, neye gore o paranin ciktigina dair dedikodular disinda muspet bir sey gormedim ben.
Zorunlu olan bir sigortayi ya da vergiyi herneyse, insan kendisi de hesaplamak istemez mi?
Deprem vergisiyle yol yapanlar, sigorta vergisiyle ne yapacaklar diye de merak ediyorum arada sirada.
Annemin üzerine yaptirdim hatay plaka adanada yaşıyorum. 800 çıktı. Babam uzerine aldi 400 cikti
Adamlar anlaşarak fiyat yükseltiyor, kimse bir yaptırım uygulamıyor, nasıl bir sisteme sahibiz arkadaş, Rekabet kurumu soruşturma açıyor, adamlarda tık yok. Fiyatlar hala Tavan :(
merhaba arkadaşlar giresun yaptıran varmı aranızda ? 28 plaka yapmayı düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)