Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

0 Yamaha cygnus l 485 km de yokuşta 3 ledim bir şey olur mu?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Arkadaşlar sıfır yamaha cygnus l aldım 2 hafta önce dün biyere yetişmemiz gerekiyordu 3 kişi üçledim yokuşta motoru biraz zorladım ondan bir şey olur mu? kilolarımız ben 58-60 biri 75 biri 70 di lütfen yarıdm edni rodaj çıkışına zararı olur mu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    1 kerden bir şey olmaz da rekor denemesine 3 kişi az 4 5 6 7 8 9 10 11 12 denemeni beklıyoruz yokuş yukarı özelikle
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 kerden bir şey olmaz da rekor denemesine 3 kişi az 4 5 6 7 8 9 10 11 12 denemeni beklıyoruz yokuş yukarı özelikle
    deneme değil düğüne yetişmemiz gerekiyordu

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    O motorun canı ne kadar. Rodaj sürecinde olmasa bile varyatöre çok zararlı. Piston silindire pek bişey olmamıştır 500km az değil zaten rodajın işlevi yüzde 80 bitmiş oluyor. 1000-1500km'ye kadar iyice alışır motor, ilerleyen Km'lerde rodajda kötü kullanımın etkisi azalır. 100km'de motoru zorlamakla 800km'deki bir değil.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    485 le giderken 3 ledim anladım Arada olur öyle şeyler.Biraz tecrübeli hissettin mi kendini bu soruyu kendine bile sormayacaksın.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Sorunun cevabını varyatör ilk açıldığı zaman alırsın.

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    485 le giderken 3 ledim anladım Arada olur öyle şeyler.Biraz tecrübeli hissettin mi kendini bu soruyu kendine bile sormayacaksın.
    sen önce kendine bir sor bana okumayı öğreten adam nerde diye yada git bir iki kitap oku da okuduğunu anla. 485km de ki motoru yokuşta zorladım diyorum.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bişey olmaz bir canı gitmiş ama böyle kullanırsan yakında bardak taşar. son damlasında yeter artık dün 3 kişi bugün 5 kişi noluyoruz patron sen beni dolmuş niyetine mi aldın der birden saydırmaya başlar signus
    Osm@n bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bişey olmaz bir canı gitmiş ama böyle kullanırsan yakında bardak taşar. son damlasında yeter artık dün 3 kişi bugün 5 kişi noluyoruz patron sen beni dolmuş niyetine mi aldın der birden saydırmaya başlar signus
    zaten o sondu başka binmem öyle

Motosikleti
    Yamaha XMAX 250 ABS
    Debriyaj baskı balatanın yarı ömrü gitmiştir.200 250 Tl falan şimdiden at bir kenara.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Piston aşağıya düşmemişse bir şey olmaz.

Alıntı newhidalgo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen önce kendine bir sor bana okumayı öğreten adam nerde diye yada git bir iki kitap oku da okuduğunu anla. 485km de ki motoru yokuşta zorladım diyorum.
    Laf soktuğun adam belki de baban yaşındadır. Sana kötü bir şey dememiş ne bu afra tafra? Bu kadar dert ediyosan bindirmeseydin. Biz ah vah etsek ne olacak motoru mu değiştireceksin?
    turkish39 ve Ultraviolet bunu beğendiler.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Yanlış oldu pardon
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı newhidalgo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsan önce kendini bilmeli, sonra da haddini!!! Ayrıca motoruna aldığın 2. ve 3. kişiler biz değildik, gidip tavır yapacaksan bindirdiklerine yap.

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Hiç kimse kusura bakmasın yaş soktuğum adam belki babam yaşında ama gelip burada insanla alay etmeyecek, hoş ki ceza yiyen de ben olmuşum. Adam okuduğunu anlamayıp bana laf sokarken kimsenin sesi çıkmıyor değil mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

o kadarla kurtuluyorsa sıkıntı yok.

feti_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Sakin ol sampiyon kimsenin laf soktugu falan yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)