Arkadaşlar sıfır yamaha cygnus l aldım 2 hafta önce dün biyere yetişmemiz gerekiyordu 3 kişi üçledim yokuşta motoru biraz zorladım ondan bir şey olur mu? kilolarımız ben 58-60 biri 75 biri 70 di lütfen yarıdm edni rodaj çıkışına zararı olur mu?
Arkadaşlar sıfır yamaha cygnus l aldım 2 hafta önce dün biyere yetişmemiz gerekiyordu 3 kişi üçledim yokuşta motoru biraz zorladım ondan bir şey olur mu? kilolarımız ben 58-60 biri 75 biri 70 di lütfen yarıdm edni rodaj çıkışına zararı olur mu?
1 kerden bir şey olmaz da rekor denemesine 3 kişi az 4 5 6 7 8 9 10 11 12 denemeni beklıyoruz yokuş yukarı özelikle
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
O motorun canı ne kadar. Rodaj sürecinde olmasa bile varyatöre çok zararlı. Piston silindire pek bişey olmamıştır 500km az değil zaten rodajın işlevi yüzde 80 bitmiş oluyor. 1000-1500km'ye kadar iyice alışır motor, ilerleyen Km'lerde rodajda kötü kullanımın etkisi azalır. 100km'de motoru zorlamakla 800km'deki bir değil.
485 le giderken 3 ledim anladım Arada olur öyle şeyler.Biraz tecrübeli hissettin mi kendini bu soruyu kendine bile sormayacaksın.
Sorunun cevabını varyatör ilk açıldığı zaman alırsın.
bişey olmaz bir canı gitmiş ama böyle kullanırsan yakında bardak taşar. son damlasında yeter artık dün 3 kişi bugün 5 kişi noluyoruz patron sen beni dolmuş niyetine mi aldın der birden saydırmaya başlar signus
Debriyaj baskı balatanın yarı ömrü gitmiştir.200 250 Tl falan şimdiden at bir kenara.
Piston aşağıya düşmemişse bir şey olmaz.
Yanlış oldu pardon
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Hiç kimse kusura bakmasın yaş soktuğum adam belki babam yaşında ama gelip burada insanla alay etmeyecek, hoş ki ceza yiyen de ben olmuşum. Adam okuduğunu anlamayıp bana laf sokarken kimsenin sesi çıkmıyor değil mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
o kadarla kurtuluyorsa sıkıntı yok.
Sakin ol sampiyon kimsenin laf soktugu falan yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)