360 derece aksiyon kameralar hk.
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sey_47 adlı üyeden alıntı
3.45 ve 4.45 dakikalarda aydınlık ortam var.
Aparat bu beyler.
http://www.gearbest.com/action-camer...25.html?wid=21
TAbi pek dayanıklı değil söyleyeyim.
Fotoğraf çekeyim derken, eldivenle abana abana, aparat mefta oldu. KAmerayı düşürmedim allahtan.
Emanet.
Su geçirmezlik falan bişey yok beyler. Eğer kamera yere düşerse bilin ki, lensler mensler kırılır.
Ama şarj konusunda iyi.
Kabı mabı daha birşeyi yok şuanlık. piyasada.
Dediğim gibi diğer sezona kendim daha sağlam birşey alıp, sabitleyeceğim motora.
deri kılıf yada sugru ile bi kılıf falan yapılabilir mi? ( Butonların hassaslığı nasıl? )
MimTolga adlı üyeden alıntı
Ayrıca videonuzdan şunu farkettim, arkadaki trafiği de net görmek istiyorsak bu 360 derece kamerayı kaskın tepesine takmak gerekiyor, gidonda olunca arkadan gelen araçları göremiyoruz.
Yan tarafa tak
Reklamlar
-
000000 adlı üyeden alıntı
deri kılıf yada sugru ile bi kılıf falan yapılabilir mi? ( Butonların hassaslığı nasıl? )
Yan tarafa tak
Kılıfı şöyle var hocam,
Gayet sağlam bir kılıfı var. Bayağı sert plastik
Motordan inerken falan o kılıfı takıyordum.
Kılıf ta emniyetli. Yani tuşlara basmadan çıkmıyor yani. Geniş, laçka değil.
Tuşların hassasiyeti güzel bence. Ama eldiven ile kullanmak zor.
Xiaomi deki kadar büyük değil üstündeki tuş.
-
Telefonunuzda 360 derece olarak izlemek ıcın youtube uygulamasından acmanız gerekıyor. VR gözlüklerlede işe yarıyor.
Çalıştığım firma ithalatını yapıyor. Fiyat olarak çok uygun. 299 tl Ama toplu bi girişim yaparsak indirim kopartabiliriz.
Örnekleri ekliyorum ;
Kendi Çekimim;
https://www.youtube.com/watch?v=PKh9OZUiCo8
Abimin Polis Minübüsü Muhabbeti :D ;
https://www.youtube.com/watch?v=U8YvW8rs_ew
Ürün linki ;
http://urun.n11.com/outdoor-kameralar/fonemax-soocoo-cube-360-derece-panaromik-aksiyon-kamera-P118442254
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sey_47 adlı üyeden alıntı
Kılıfı şöyle var hocam,
Gayet sağlam bir kılıfı var. Bayağı sert plastik
Motordan inerken falan o kılıfı takıyordum.
Kılıf ta emniyetli. Yani tuşlara basmadan çıkmıyor yani. Geniş, laçka değil.
Tuşların hassasiyeti güzel bence. Ama eldiven ile kullanmak zor.
Xiaomi deki kadar büyük değil üstündeki tuş.
ben kaska takmak için kendimiz deri+sugru ile derme/çatma kılıf yapsak, kamera kullanılabilir mi diye sormak istemiştim.
Gerçi eldiven ile kullanmak zor oluyorsa, derme çatma kılıfla hiç olmaz :/
Bu arada çinli abiler cevap yazdı. waterproof case için önümüzdeki ay gelecek dediler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
GuNMember adlı üyeden alıntı
Telefonunuzda 360 derece olarak izlemek ıcın youtube uygulamasından acmanız gerekıyor. VR gözlüklerlede işe yarıyor.
Çalıştığım firma ithalatını yapıyor. Fiyat olarak çok uygun. 299 tl Ama toplu bi girişim yaparsak indirim kopartabiliriz.
....
Öncelikle niyetim kötülemek değil. Dün akşam inceledim onu, fiyat/performans ürünü değil. aliexpresste $80'a daha iyileri var
Sugeçirmez kılıf, kask bağlantı aparatları, chipseti, 360x220 derece çekimi vs. bi ton extra özelliklere sahip.
Şuan aradığım/ilgilendiğim dual lensli kameralar. 360x270+derece çekim yapabilenler :/ Onlardan varmı bişey ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
Romedon adlı üyeden alıntı
şimdi size söyleyeyim bende 1200 tlye aldığım sağlam kodak pix pro 360 kamera var. Aksiyo kaemrası olarka iyi fakat bir türlü 360 derece videoyu youtube yükleyemedim bilen varsa yardımcı olsun.
sendeki 360x220 derece, biz arkalı önlü çekim yapan ve fiyat/performansı oranına sahip bişeylere (360x270+ derece) bakıyoruz Seninkinin muadili 80$'a var.
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
-
Lg nin kamerasını şu an hepsiburada 230 tl lere satanlar var sanırım aradıgın sey o. ama suya dayanınklılık v.b şeyler yok. soocoo nun (benım kullandıgım kamera) Su geçirmez housingini bulamadım malsef darbe vs dayanıklılıgı yok. ayrıca youtube a 360 derece vıdeo koymakta bıraz zahmetli :D Bu arada kendı cektıgım videoyu gögüs aparatı ıle cektım ( ayrıca satılan bır aksesuar kiti var 35 parçalık çantalı. aksiyon kamerası alırsan tavsiye ederim her koşulda
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
GuNMember adlı üyeden alıntı
Lg nin kamerasını şu an hepsiburada 230 tl lere satanlar var sanırım aradıgın sey o. ama suya dayanınklılık v.b şeyler yok. soocoo nun (benım kullandıgım kamera) Su geçirmez housingini bulamadım malsef darbe vs dayanıklılıgı yok. ayrıca youtube a 360 derece vıdeo koymakta bıraz zahmetli :D Bu arada kendı cektıgım videoyu gögüs aparatı ıle cektım ( ayrıca satılan bır aksesuar kiti var 35 parçalık çantalı. aksiyon kamerası alırsan tavsiye ederim her koşulda
Benim aradığım amkov 200s benzeri arkalı önlü kamerası olan, su geçirmez kutusu olan bişey yinede bilgi için teşekkürler.
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)